He yaa ne bekledik beee :)Hangi hastane bu canım yaaa ne beklettiler bizi .
evet neden girmedi acaba snucu alır almaz yazıcam diyordu...O Ozlemm8282 den de haber yok meraktan catlayacagim ya
Hangi hastane bu canım yaaa ne beklettiler bizi .
ben bir telefon açıvereyim ona burda kaç kişi bekliyoruz ayıppp yaaalevent hastanesi. her seferinde bida gitmicem diyorum. şeytan tüyü mü var ne yol üstünde ya hemen ona gidiveriyim dedim.
Hakikaten nerelerde bu yaaa @Ozlem8282O Ozlemm8282 den de haber yok meraktan catlayacagim ya
Ayy sesli güldüm :)çok kötü sıkıştım meraktan kalkamıyorum pc başından
Ara istersen bide belki sonuç çıkmıştır ama giriş yapmamışlardır.levent hastanesi. her seferinde bida gitmicem diyorum. şeytan tüyü mü var ne yol üstünde ya hemen ona gidiveriyim dedim.
gözün aydınnnnnnnnn canımmmm çok ama çokkk sevindimmmmyaaa hepinizi yerim ben yaaa... benle beraber üzülüp benle beraber sevinen dua eden arkadaşlarım benim.. eşimden önce size yazıyorum. 25 aralık transfer tarihim 10. gün sonucum 64.
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM
Darısı hepinizin başına Allahıma binlerce şükür.
HEPİNİZİ ÇOOOOOK seviyorum
Canım haklısın işte gel onu benim kafaya anlat arada geliyor gelenler şimdi iyiyim ama kısmet.
Seni heyecanla bekliyor olacağım inanıyorum olacak birde pazartesi yaptıracaklar var içinde temiz kalpli arkadaşımgulsennnn de var onlardan da hayırlı haberler alacağız inşallah sonrada salı günü benim bakalım artık yaaa.
Belki bir çılgınlık da ben yapar ve pazar günü yaptırırım bunu da bilemiyorum
gözün aydın canım Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı büyütmeyi de nasip eylesin..dikkat et kendine..yaaa hepinizi yerim ben yaaa... benle beraber üzülüp benle beraber sevinen dua eden arkadaşlarım benim.. eşimden önce size yazıyorum. 25 aralık transfer tarihim 10. gün sonucum 64.
wuhuuuuuuuuuuuu cok guzel bi haberrrr tebrikler canimmm cok sewindimm darisi bizlere insallah dua et bizede :)yaaa hepinizi yerim ben yaaa... benle beraber üzülüp benle beraber sevinen dua eden arkadaşlarım benim.. eşimden önce size yazıyorum. 25 aralık transfer tarihim 10. gün sonucum 64.
Süperrrrrrrr çok sevindimmmmm darısı Başımıza inşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım benimyaaa hepinizi yerim ben yaaa... benle beraber üzülüp benle beraber sevinen dua eden arkadaşlarım benim.. eşimden önce size yazıyorum. 25 aralık transfer tarihim 10. gün sonucum 64.
yaaa hepinizi yerim ben yaaa... benle beraber üzülüp benle beraber sevinen dua eden arkadaşlarım benim.. eşimden önce size yazıyorum. 25 aralık transfer tarihim 10. gün sonucum 64.
Gözün aydın hayatım çok sevindim Allah tamamına erdirsin darısı bize inşallah :)yaaa hepinizi yerim ben yaaa... benle beraber üzülüp benle beraber sevinen dua eden arkadaşlarım benim.. eşimden önce size yazıyorum. 25 aralık transfer tarihim 10. gün sonucum 64.
canım tebrik ederim... Hep mutlu olasın inşallah :)yaaa hepinizi yerim ben yaaa... benle beraber üzülüp benle beraber sevinen dua eden arkadaşlarım benim.. eşimden önce size yazıyorum. 25 aralık transfer tarihim 10. gün sonucum 64.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?