çok güzel bir haber erken test yaptın erkenden sevin hakkını ver :) hayırlısı olsun canımyaaa hepinizi yerim ben yaaa... benle beraber üzülüp benle beraber sevinen dua eden arkadaşlarım benim.. eşimden önce size yazıyorum. 25 aralık transfer tarihim 10. gün sonucum 64.
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM
Darısı hepinizin başına Allahıma binlerce şükür.
HEPİNİZİ ÇOOOOOK seviyorum
Allah yardımcın olsun canım başka dert vermesin yaradan mevlam bize de nasip edecektir bir gün hayırlısıyla.Kızlar olmamış degerim 7.5e düşmüş cok üzgünüm :-(
Bende seni çok seviyorum canım benim bu yolda sonuna kadar hep birlikte Rabbimin izniyle hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız yavrularımızıCanim benim birtanesin sen
canlarim benim;okyanus34 , @a-gurur, @gyilmaz1982, @haziran0806, @umudihar,@zeynep086 arkadaşlarim sizleri çok seviyorum Dualarim sizinle ve tüm kardeslerimle yardımlarınızı asla unutmam
Canım benim tek embriyo mu yerleştirilmişti sana?yaaa hepinizi yerim ben yaaa... benle beraber üzülüp benle beraber sevinen dua eden arkadaşlarım benim.. eşimden önce size yazıyorum. 25 aralık transfer tarihim 10. gün sonucum 64.
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsinarkadaşlar merhaba, bir süredir yazılarınızı takip ediyorum. Çok heyecanlanıp kendimi kaptırmamak için yazmıyordum:)25 inde transferim oldu.5.gün embriyosu blast transferi yapıldı.Bugün 10.günüm yani test günümdü.ve sonucum 223 çıktı ağladım mutluluktan. Doktorum sonuç için çok güzel dedi. İnşallah tüm bekleyenler bu mutluluğu yaşar. Belirtilere gelirsek. İlk günler kıvrandıran kasık ağrısı, sonra ara ara oldu. Mide bulantısı 4-5 gündür her sabah var. Bacaklarım çok ağrıyor 2 gündür. Ve 2 gündür karnım birden şişti, davul gibi oldu ve gergin.Ateşim de yükseldi,1 haftadır 36,5-37 arası Göğsümde gram değişiklik yok ağrı sızı hiçbişi yok. İnşallah hepinizin sonucu güzel olur.
Benim sevgi yumaklarımBende seni çok seviyorum canım benim bu yolda sonuna kadar hep birlikte Rabbimin izniyle hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız yavrularımızı
Hakkında hayırlısı olur inşallah canım,üzülme demek çok boş biliyorum ama en azından hakkında böyle hayırlısı olduğunu düşünerek rahatlatmaya çalış kendini.Kızlar olmamış degerim 7.5e düşmüş cok üzgünüm :-(
canimm hayirlisi inssallah ne desek bos sende yavrunu kucagina alcan insallahKızlar olmamış degerim 7.5e düşmüş cok üzgünüm :-(
arkadaşım üzülme elbet birgün olucak diğer arkadaşlardan aldığımız haberler gibi bizlerde inşallah allahımın izniyle birgün sevinç haberlerimizi yazıcaz pes etmek yok umarım bundan sonraki denemen son olur mutluluk sevinç seninle olur..(bekleyen arkadaşlarr içinde geçerli ) hiçbirinizi tanımıyrum ama her dua edişimde dualarımdasınız...)Kızlar olmamış degerim 7.5e düşmüş cok üzgünüm :-(
ayyyy çok tatlı yerim ben seniii
Canım çook gözün aydın sağlıkla kavuşursun inşallahyaaa hepinizi yerim ben yaaa... benle beraber üzülüp benle beraber sevinen dua eden arkadaşlarım benim.. eşimden önce size yazıyorum. 25 aralık transfer tarihim 10. gün sonucum 64.
Canım benim 3. Gün değil 5.gün blast ve 10.gün test yaptırdımkızlar şimdi bir istatistik yapıyorum, dün 3. gün embriyosu 12. gün test yapan arkadasımızın hcg 202 cıktı, bugün 5. gün embriyosu 10. gün test yapan arkadasımızın 223 cıktı (bu arada @kalliope82 cooook coook tebrik ederim, sağlıkla kucagına al inşalah)
demekki test günümüz beklemeden de kandan hcg baktırabilriz
benim 12. gün çarşamba, pazartesi baktırırm diyordum neredeyse kalkıp şimdi baktırıcam yahu
Gözünaydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahyaaa hepinizi yerim ben yaaa... benle beraber üzülüp benle beraber sevinen dua eden arkadaşlarım benim.. eşimden önce size yazıyorum. 25 aralık transfer tarihim 10. gün sonucum 64.
Hayırlı olsun canım benim gözün aydın yoldaşım çoğalıyor negatif olan arkadaşlarda tez zamanda pozitif olucak inşallah ve bizim kervana katılacaklar allah mutluluğunu daim etsinyaaa hepinizi yerim ben yaaa... benle beraber üzülüp benle beraber sevinen dua eden arkadaşlarım benim.. eşimden önce size yazıyorum. 25 aralık transfer tarihim 10. gün sonucum 64.
Hayırlısı olsun canım rabbim tez zamanda muradını versin inşallahKızlar olmamış degerim 7.5e düşmüş cok üzgünüm :-(
Canım gözün aydın. ..Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. ..eşine nasul söylicen sürprizz yapppp
Ayy deli olmuştur adam şimdi eli ayağına karışırayy söyledim bile toplantıdaydı. whatsuptan yazdım sakin ol baba oluyosun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?