Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kızzz güzel bi sürpriz hazırlasaydınn sabırsızlanıo insan ama ben yüz ifadesini merak ettiğim için akşama kadar sabretmiştim

Tebriklerr

hayırlı olsun canım.çok sevindim.
Allah tamamına erdirsin.
kaçıncı gün embryosuydu..
BELİRTİLERİN NASILDI Kİ DAYANAMAYIP TEST YAPTIRDIN.
kan verirken hep soruyorlar neden anlamadım.ben de günüm geçti onun için yaptıyorum diycem öğrendim artık.
sıkıntıya gerek yok.öğrenince nolcaksa ...

Kızlar olmamış degerim 7.5e düşmüş cok üzgünüm :-(

arkadaşım üzülme demek boş. Allah sabrını versin, yeniden denemek için bi an önce güç versin inşallah. Benimki o kadar umutsuz bir vakaydı ki döllenmesine bile mucize diyordu doktorlar. Ama mucizeler bizim için. Allah yardım edecektir. Doğru zamanda..

Kızzz güzel bi sürpriz hazırlasaydınn sabırsızlanıo insan ama ben yüz ifadesini merak ettiğim için akşama kadar sabretmiştim

nası dayanıyım yahu akşama kadar. işyerinde çığlık atmamak için zor tutuyorum şu an kendimi zaten. off ii ki siz varsınız

Biz hastaneye iki arkafaşım ve annem beraber gitmiştik sonuç almaya önce hepimiz ağladık...millet nasıl bakıo ama bir bilseni ne oluyoki diye...sonra gülçin bi ara çığlık çığlığa bağırıp zıplamaya başladı...ozaman millet daha çok şaşırdı ne oluyo bu delilere diye...insan sevincini nasıl yaşayacak onda bike bocalıyor

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin canım çok sevindim. Darısı transfer sonucunu bekleyenlerin ve tedavi aşamasında olanlarin başına ınş. Tekrar tebrik ederim

gözün aydın canım sevin tabiikide gün geçtikte kat kat katlansın inşallah sağlıklada kucağına almayı nasip etsin allahım seni çok merak ettik bugün ....

ayy söyledim bile toplantıdaydı. whatsuptan yazdım sakin ol baba oluyosun diye

canım öncelikle tebrik ederim çok sevindimm.. Rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. biranda eşinin telefona bakarkenki yüz ifadesini düşündüm :)

birde önceki mesajlarını okudum hikayeni öğrenebilmek için,

umutsuzca yazdığın mesajını alıntı yaptım ki BİZ VEYA DOKTORLAR NE DERSE DESİN VAKTİ SAATİ GELDİĞİNDE RABBİM OL DEDİKTEN sonra OLUYOORRRRR...
Sabırla bekleyeceğiz
dualarında bizide unutma sağlıkla kal..

Ay süper maşallah. Tebrikler tadını çıkar. Sağlıcakla kucağına alırsın ınş.

hayırlı olsun canım.
bence değerin çok güzel.
Allah tamamına erdirsin canım.ne güzel:))))))))))
ne güzel haberler alıyoruz bugün.
anlatsana kaçıncı gün embryosuydu
belirtiler nasıldı

Canım senin gulsennnn nin ve okyanus34 ün sonucunu çok merak ediyorum ayrıca takip ediyorum sizi. Allahım sizlerde, isteyen ve bunun için uğraşan herkese de bana da hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. ben bugün kan verdim tekrar 461 olmuş 18. gün değerim. benim beta hcg ler çok anlamsız artışlar gösterdiği için keseyi görebilirmiyim bilmiyorum sen sonuç öğreneceksin ben hala beta hcg ile uğraşıyorum :) Hayırlısı Allahtan

canimmm tebrik.ederimmm bugun guzel haberler aldikk sewin cnm.degerin kat kat aetar insallah cok sewinfim.yaaa rabbim kucaginada almayi nasip etsin insallah :)

valla ilk bi kaç gün herkes gibi kasık ağrısı oldu sonra birşeyim kalmadı. Zaten bgn tamamen ümidimi yitirmiştim. bi de hava böle sisli puslu ya, dedim bi an önce öğreneyim de bu puslu havada bi ağlar içimi dökerim. ama öyle olmadı, Allahım yüzüme güldü, mercimeğim beni şaşırttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…