TesekkurlerHayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin
Tebriklerryaaa hepinizi yerim ben yaaa... benle beraber üzülüp benle beraber sevinen dua eden arkadaşlarım benim.. eşimden önce size yazıyorum. 25 aralık transfer tarihim 10. gün sonucum 64.
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM
Darısı hepinizin başına Allahıma binlerce şükür.
HEPİNİZİ ÇOOOOOK seviyorum
Canım benim tek embriyo mu yerleştirilmişti sana?
ya bi de labaratuarda kayıt alan kıza gıcık oldum. adet tarihimi sordu. önemli değil tüp bebek zaten dedim. transfer tarihi o zaman dedi. 25 kasım dedim. Ama bugün 10. gün, 12. gün yaptırmanız gerekiyor dedi. baktı yüzümü "meraktan tabi" dedi güldü bi de pis pis. "doktorunuzun da haberi yok tabi" dedi. dedim ki benim bu ilk değil merak etmeyin siz boşverin kaydı açın. bi de demez mi "ilk defa yaptırmıyorsanız 48 saatin önemini bilmeniz lazım" la havle çektim içimden, cevap vermedim. aslında düşünüyorum da keşke bozsaydım istersem transferin 2. günü gelirim senden izin mi alıcam deseydim. ne gerizekalılar var yaa...
yaaa hepinizi yerim ben yaaa... benle beraber üzülüp benle beraber sevinen dua eden arkadaşlarım benim.. eşimden önce size yazıyorum. 25 aralık transfer tarihim 10. gün sonucum 64.
Kızlar olmamış degerim 7.5e düşmüş cok üzgünüm :-(
Kızzz güzel bi sürpriz hazırlasaydınn sabırsızlanıo insan ama ben yüz ifadesini merak ettiğim için akşama kadar sabretmiştim
Ay canım tebrik ederim adamcagız şok olmuştur çok hoş olmuşayy söyledim bile toplantıdaydı. whatsuptan yazdım sakin ol baba oluyosun diye
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin canım çok sevindim. Darısı transfer sonucunu bekleyenlerin ve tedavi aşamasında olanlarin başına ınş. Tekrar tebrik ederimyaaa hepinizi yerim ben yaaa... benle beraber üzülüp benle beraber sevinen dua eden arkadaşlarım benim.. eşimden önce size yazıyorum. 25 aralık transfer tarihim 10. gün sonucum 64.
gözün aydın canım sevin tabiikide gün geçtikte kat kat katlansın inşallah sağlıklada kucağına almayı nasip etsin allahım seni çok merak ettik bugün ....BİTANELERİM HAMİLEYİM AMA SEVİNİMİ DEGERİM 12.GÜN 65 YÜKSELİR DEGİLMİ AGLAMAKTAN GÖZLERİM ŞİŞTİ SONUÇTA GEÇ ÇIKTI İNŞALLAH KUZUCUKLARIM SİZİNDE TEZ ZAMANDA BEBEKLERİNİZİ GUCAGINIZA ALIRSINIZ SİZİ HEPİNİZİ OK SEVİYORUM SİZLERLE TESELLİ BULUYORUM
ayy söyledim bile toplantıdaydı. whatsuptan yazdım sakin ol baba oluyosun diye
2013 yılına kadar her şey ne kadar güzeldi hayatımda... Taa ki artık bebek düşünmeye başlayıncaya kadar. kasım 2013te eşime globozoosperm (sperm yuvarlak baş anomalisi) teşhisi konuluncaya kadar. ilk sperm testlerinde %98 çıktığı için bir çok doktor tüp bebek için acele etmememiz gerektiğini ve düşük ihtimal de olsa doğal yollardan bebek sahibi olabileceğimiz söyledi. proxeed pluslar keçiboynuzları sağlıklı beslenmeler falan derken olmadı olmadı... tüp bebek denedik bu ay İstanbul Tüp Bebek Merkezi'nde Suzan Hanım'la. Öyle bir ihtimalin olabileceğinden bile bahsetmedikleri halde 11 yumurtadan hiçbiri döllenmediKendimizi transfer sonrası olumsuzluklara hazırlamışken o aşamaya bile geçemeden ümitlerimiz suya düştü. Şimdi sonucu gören doktorlar embriyologlar daha da ümitsiz konuşup moralimizi bozuyorlar. Bu işin sonunun donasyona bile varabileceğini söylediler, beynimizden vurulmuşa döndük ( Öğrendik ki globozosperm denen illet, tüp bebekte bile başarının çok düşük olduğu nadir durumlardan biriymiş. Yine de ümidimi kaybetmek istemiyorum. Vücudum, gücüm, param yettiğince tüp bebek denemesi yapıcam. bizim durumumuzda olanlar var mı? neler yaptınız? bu ruh halini nasıl atlattınız?
Ay süper maşallah. Tebrikler tadını çıkar. Sağlıcakla kucağına alırsın ınş.BİTANELERİM HAMİLEYİM AMA SEVİNİMİ DEGERİM 12.GÜN 65 YÜKSELİR DEGİLMİ AGLAMAKTAN GÖZLERİM ŞİŞTİ SONUÇTA GEÇ ÇIKTI İNŞALLAH KUZUCUKLARIM SİZİNDE TEZ ZAMANDA BEBEKLERİNİZİ GUCAGINIZA ALIRSINIZ SİZİ HEPİNİZİ OK SEVİYORUM SİZLERLE TESELLİ BULUYORUM
BİTANELERİM HAMİLEYİM AMA SEVİNİMİ DEGERİM 12.GÜN 65 YÜKSELİR DEGİLMİ AGLAMAKTAN GÖZLERİM ŞİŞTİ SONUÇTA GEÇ ÇIKTI İNŞALLAH KUZUCUKLARIM SİZİNDE TEZ ZAMANDA BEBEKLERİNİZİ GUCAGINIZA ALIRSINIZ SİZİ HEPİNİZİ OK SEVİYORUM SİZLERLE TESELLİ BULUYORUM
Canım seninokyanus34 yarında sıra bende sabah erkenden gidip yaptırıcam testi uyuyamıyorum artık heyecandan minnaklarımada yazık öğreneyim rahatlayayım valla hayırlısı ile bakalım yarın bende bu saatlerde size hayırlı haberi vermiş olurum Allah'ın izniyle sonrada seni bekleyeceğim sabırsızlıkla ve diğer bütün arkadaşlarımı bu arada belirti aramayıda bırak lütfen
canimmm tebrik.ederimmm bugun guzel haberler aldikk sewin cnm.degerin kat kat aetar insallah cok sewinfim.yaaa rabbim kucaginada almayi nasip etsin insallah :)BİTANELERİM HAMİLEYİM AMA SEVİNİMİ DEGERİM 12.GÜN 65 YÜKSELİR DEGİLMİ AGLAMAKTAN GÖZLERİM ŞİŞTİ SONUÇTA GEÇ ÇIKTI İNŞALLAH KUZUCUKLARIM SİZİNDE TEZ ZAMANDA BEBEKLERİNİZİ GUCAGINIZA ALIRSINIZ SİZİ HEPİNİZİ OK SEVİYORUM SİZLERLE TESELLİ BULUYORUM
hayırlı olsun canım.çok sevindim.
Allah tamamına erdirsin.
kaçıncı gün embryosuydu..
BELİRTİLERİN NASILDI Kİ DAYANAMAYIP TEST YAPTIRDIN.
kan verirken hep soruyorlar neden anlamadım.ben de günüm geçti onun için yaptıyorum diycem öğrendim artık.
sıkıntıya gerek yok.öğrenince nolcaksa ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?