Canım kaçıncı günün bugün erken yapmadın değil mi?ümitsizlik yok canım. Rabbim için imkansız yok, o yaratmak istediğinde ol der oluverir. İns. En yakın zamanda toparlanıp tekrar başlarsınız canimKızlar olmamış degerim 7.5e düşmüş cok üzgünüm :-(
valla ilk bi kaç gün herkes gibi kasık ağrısı oldu sonra birşeyim kalmadı. Zaten bgn tamamen ümidimi yitirmiştim. bi de hava böle sisli puslu ya, dedim bi an önce öğreneyim de bu puslu havada bi ağlar içimi dökerim. ama öyle olmadı, Allahım yüzüme güldü, mercimeğim beni şaşırttı
Olacak inşallah tatlım sıkma canını seviyoruz seni :)Canım senin @gulsennnn nin veokyanus34 ün sonucunu çok merak ediyorum ayrıca takip ediyorum sizi. Allahım sizlerde, isteyen ve bunun için uğraşan herkese de bana da hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. ben bugün kan verdim tekrar 461 olmuş 18. gün değerim. benim beta hcg ler çok anlamsız artışlar gösterdiği için keseyi görebilirmiyim bilmiyorum sen sonuç öğreneceksin ben hala beta hcg ile uğraşıyorum :) Hayırlısı Allahtan
Canım hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsinve hayırlı evlat olsun inşallahyaaa hepinizi yerim ben yaaa... benle beraber üzülüp benle beraber sevinen dua eden arkadaşlarım benim.. eşimden önce size yazıyorum. 25 aralık transfer tarihim 10. gün sonucum 64.
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM
Darısı hepinizin başına Allahıma binlerce şükür.
HEPİNİZİ ÇOOOOOK seviyorum
sizin yerlesme kanamaniz plmusmuyduuCanımmm bwbim arkadaşım tüp bebek merkezide hemşire sonucu 5 çıkıp sağlıklı bi şekilde gebeliği devam eden insanlar tanıdım diye...herkesin sonucu farklı oluyor...takma kafana 60lı değerler gayet güzel tadını çıkar... belli bi değer yokki bu işlerde...kişiye göre değişiyor...hamilelikler bile bazı insanların çok kolay bazılarının çok zor geçiyor. ..kötü düşünme...hep güzel düşünün güzel olsun. ..
canım öncelikle tebrik ederim çok sevindimm.. Rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. biranda eşinin telefona bakarkenki yüz ifadesini düşündüm :)
birde önceki mesajlarını okudum hikayeni öğrenebilmek için,
umutsuzca yazdığın mesajını alıntı yaptım ki BİZ VEYA DOKTORLAR NE DERSE DESİN VAKTİ SAATİ GELDİĞİNDE RABBİM OL DEDİKTEN sonra OLUYOORRRRR...
Sabırla bekleyeceğiz
dualarında bizide unutma sağlıkla kal..
BİTANELERİM HAMİLEYİM AMA SEVİNİMİ DEGERİM 12.GÜN 65 YÜKSELİR DEGİLMİ AGLAMAKTAN GÖZLERİM ŞİŞTİ SONUÇTA GEÇ ÇIKTI İNŞALLAH KUZUCUKLARIM SİZİNDE TEZ ZAMANDA BEBEKLERİNİZİ GUCAGINIZA ALIRSINIZ SİZİ HEPİNİZİ OK SEVİYORUM SİZLERLE TESELLİ BULUYORUM
kizlaaarrr bugunn pozitif alan annisler yerlesme kanamaniz oldumi cok merak ediyorum
kaçıncı gün embryosuydu
Hayırlı olsun canımBİTANELERİM HAMİLEYİM AMA SEVİNİMİ DEGERİM 12.GÜN 65 YÜKSELİR DEGİLMİ AGLAMAKTAN GÖZLERİM ŞİŞTİ SONUÇTA GEÇ ÇIKTI İNŞALLAH KUZUCUKLARIM SİZİNDE TEZ ZAMANDA BEBEKLERİNİZİ GUCAGINIZA ALIRSINIZ SİZİ HEPİNİZİ OK SEVİYORUM SİZLERLE TESELLİ BULUYORUM
Canım hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsinve hayırlı evlat olsun inşallah
Canım bende seni çok seviyorum, inşallah sende pozitif sonuç alırsın bikaç güneCanim benim birtanesin sen
canlarim benim;okyanus34 , @a_gurur, gyilmaz1982 , @haziran0806, @umudihar, Z zeynep086 arkadaşlarim sizleri çok seviyorum Dualarim sizinle ve tüm kardeslerimle yardımlarınızı asla unutmam
teskkur ederim :)Yok yerleşme kanaması filan olmadı.
sewinfim cnm bekliyip.duruyorum bende herkeste olmuo demekki :)hayır cnım hiç kanamam olmadı bnm
Canım ben henüz kese görmedim ama değerlerim benim seninkinden daha kötüydü.BİTANELERİM HAMİLEYİM AMA SEVİNİMİ DEGERİM 12.GÜN 65 YÜKSELİR DEGİLMİ AGLAMAKTAN GÖZLERİM ŞİŞTİ SONUÇTA GEÇ ÇIKTI İNŞALLAH KUZUCUKLARIM SİZİNDE TEZ ZAMANDA BEBEKLERİNİZİ GUCAGINIZA ALIRSINIZ SİZİ HEPİNİZİ OK SEVİYORUM SİZLERLE TESELLİ BULUYORUM
Hayırlı olsun canım yükselir içini ferah tut sen sadece bebeģini düşün konuş onunla ve bolca dua et allaha emanet olunBİTANELERİM HAMİLEYİM AMA SEVİNİMİ DEGERİM 12.GÜN 65 YÜKSELİR DEGİLMİ AGLAMAKTAN GÖZLERİM ŞİŞTİ SONUÇTA GEÇ ÇIKTI İNŞALLAH KUZUCUKLARIM SİZİNDE TEZ ZAMANDA BEBEKLERİNİZİ GUCAGINIZA ALIRSINIZ SİZİ HEPİNİZİ OK SEVİYORUM SİZLERLE TESELLİ BULUYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?