Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Canımmm bwbim arkadaşım tüp bebek merkezide hemşire sonucu 5 çıkıp sağlıklı bi şekilde gebeliği devam eden insanlar tanıdım diye...herkesin sonucu farklı oluyor...takma kafana 60lı değerler gayet güzel tadını çıkar... belli bi değer yokki bu işlerde...kişiye göre değişiyor...hamilelikler bile bazı insanların çok kolay bazılarının çok zor geçiyor. ..kötü düşünme...hep güzel düşünün güzel olsun. ..

kaçıncı gün embryosuydu

Olacak inşallah tatlım sıkma canını seviyoruz seni :)

Canım hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsinve hayırlı evlat olsun inşallah

sizin yerlesme kanamaniz plmusmuyduu

canım benim öncelikle üşenmemişsin arayıp bulmuşsun hikayemi teşekkür ederim. Umut olsun insanlara bnm durumum. Allah katında olmayacak mucize yok. Donasyonlar evlat edinmeler düşünürken şimdi içimde bir canlı taşıyor olmanın sevincini yaşıyorum. Allah sevinçlerimizi yarım bırakmasın.
Hiçbirinizi şahsen tanımıyor olsam da bu yolda en büyük desteği sizden gördüm. Bu forumdaki arkadaşlar olmasaydı ben bu süreçte napardım hiç bilmiyorum.

Hepiniz dualarımdasınız. Şu topikte herkes bu duyguyu yaşayana kadar burdayız inşallah. Acısıyla tatlısıyla...

Son düzenleme:

cnm tebrikler... sevin tabii ki annesi üzülüp de bebişini de mutsuz etme. yükselecek inşallah. ama bu tedirginlikler hiç bitmeyecek galiba..

Hayırlı olsun canım

Canım ben henüz kese görmedim ama değerlerim benim seninkinden daha kötüydü.
7. gün 0,75
9. gün 18
10 gün 43
12. gün 53
14 gün 83
16. gün 157
18 gün 461 oldu
değerler böyle olunca kese için ümidim pek yok ama yine deAllahtan ümit kesilmez o yüzden umudumu kaybetmek istemiyorum

Hayırlı olsun canım yükselir içini ferah tut sen sadece bebeģini düşün konuş onunla ve bolca dua et allaha emanet olun

kızlar komşum geldi tam sonuç açıklancakken içim içimi yedi kadıncagız gidene kadar ama şükür sonuç harika
bu arada bir iyi bir kötü gelişme daha olmuş topikte, valla birine seviniyoruz birine üzülüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…