Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Canim değerler çok güzel iki kati artmis bol bol dua et
Çok sevindim Rabbim keseyi de kalp atislarinida kucagina almanida nasip etsin inşallah Amiiiiin
Inşallah bakalım güzel haberler veririz kardeslerimle birlikte dualarinla inşallah öpüyorum cnm

amin cnm hepimizin ki inşallah. Seni de yakından takip ediyorum. Keseyi de görücez, kalp atışlarını da duyucaz Allahın izniyle. İçini ferah tut
İnşallah canım çok korkar oldum ama bu anlamsız artışlar yüzünden, özellikle de dışgebelik olmasından çok korkuyorum

Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah :)

Canım bende çok istiyorum buraya hamileyim yazmanızı dua ediyorum sizler için ben de Allahın isimleri diye bir kitap var, İsimlerinden biride YA EVVEL ismin hikmeti için diyorki evlat sahibi olmak isteyenler okuyabilirmiş 37*37 kere saatleri var ama ben saatine bakmadım valla hep okudum gerçi ben hiç boş durmuyorum salavatı tefriciye, kunfeyekun, ayetel kürsi, Allahın isimleri kitabından aklımda olan isimlerle dua ediyorum hep, dediğim gibi kendime de sizlere de ben duanın gücüne çok inanıyorum sende bol bol oku

kizlar suan cok sinirli ve kotuyum aglamamk icin zor tutyorum kendimi esim maasini almadi daha ilaclarim bitti esimde annesigilden 250 tl borc istefi tmm dediler bugun yokmusd cok kotu oldum keyfimzden istedik sanki hic bi faydslari olmadi zaten esime dedim.bsk guvenme saga sola bak die ama inanmadi heral delirmek yzereyim simdiye kadar hep benim ailem yardm etti onlar bi kyrs bile vermedo Allaha hawale

Transferden sonra kullanılan ilaçları aile hekimleri yazıyorlar. Öerneğin Crinone Jel normalde 78tl, aile hekimi yazarsa 10tl, aynı şekilde Climara Forte bantlarda çok komik fiyatlara geliyor. Yarın hemen aile hekimine yazdırabilirsin. Sıkma canını.

ayy hadi yaaa keske onceden bilseydikk

Bu dünyada kendinden başka kimseden fayda yok arkadaşım. İlaçlarım bitti derken ne kullanıyorsun ki? sgk karşılamıyormu ilaçları, bazılarını aile hekimi bile yazabiliyor aklında bulunsun.

Bu dünyada kendinden başka kimseden fayda yok arkadaşım. İlaçlarım bitti derken ne kullanıyorsun ki? sgk karşılamıyormu ilaçları, bazılarını aile hekimi bile yazabiliyor aklında bulunsun.
aynen oyle valla yok sgk karsilamio aile hekiminide bilmiodum crinone jel climara bant estrofem ve vitaminler

aynen oyle valla yok sgk karsilamio aile hekiminide bilmiodum crinone jel climara bant estrofem ve vitaminler
Başka bir arkadaş daha yazmış, aile hekimine yazdırman yetiyor, sen bir dene. Bende mesela kaç aydır vitaminler alıyorum sadece pronatal olanı devlet ödemiyor, hamile olmadığım içinmiş, geri kalanları hep yazdıyorum valla. Tanıdık eczane varsa onlara söyle onlar daha iyi biliyorlar, bu arada acil bittiyse ödünç al, pazartesi yazdırırsın..

hadi yaaa keske onceden bi sorsaydim.nerden bilebilrdim gecti artik cnm komsudan borc alip alindi daha alonmasi gerekirse oyle yapariz artik cok saol

Kizlar yaptolar bugun opuyu 10 tane toplamislar yaarin bilgi verecekler kac tanesi dollendi diye transfer tarihi henuz belli degil ins hepsi kalitelidir ce dollenir
İnşallah güzel embriyoların olur. Ben çok talihsiz bi şey anlatmak istiyorum. Benim 8 tane yumiş toplandı 6 tanesi döllendi 1 tanesi 3. Gün emriyosu olarak transfer edildi.(şu an) diğerlerinin yani 5 adet güpgüzel döllenmiş embriyolarımı 5. Güne götürüp donduracağız dedi embriyolog. 3. Günde donduralım maddi olarak karşılayacağız desekte dinlemediler. 5 gündür hastaneden haber beklememize rağmen aramadılar ve nihayetinde biz aradık. SONUÇ: yoğunluktan sizi arayamadık, embriyolar 5. Güne ulaşamadı, bizde imha ettik. Bi de üstüne üslükkfür eder gibi= biz artık sizden gelecek müjdeli haberi bekliyoruz demesinler mi? Diyecek şey bulamıyorum. Gitti gül gibi döllenmiş embriyolarım. Ve burası İZMİR SMİRNA ART TÜP BEBEK MERKEZİ

hadi yaaa keske onceden bi sorsaydim.nerden bilebilrdim gecti artik cnm komsudan borc alip alindi daha alonmasi gerekirse oyle yapariz artik cok saol
Rica ederim, neyse sen bunlara takılma içini ferah tutmaya çalış, inşallah güzel haberlerle gelirsin, Söylediğin gibi ilaçların bitince aile hekimine yazdırırsın....

cnm talihsiz can sıkıcı bir durum olmuş gerçekten... Ama her şer de bir hayır var derler böyle düşün pozitif düşün ki bebeğin sıkı sıkı sarılsın sana . çok hassas bir tedavi süreci. . . kendini sakın olumsuz düşünüpte üzme lütfen sadece dua et kafanı başka şeylere yönelt.. İnş hayırlısı ile güzel haberini alırız arkadaşım.

Rica ederim, neyse sen bunlara takılma içini ferah tutmaya çalış, inşallah güzel haberlerle gelirsin, Söylediğin gibi ilaçların bitince aile hekimine yazdırırsın....
amin amin insallah :) cok tesekkur ederim :)

Kizlarrrr iyi aksamlar. Bugün giremedim hic neler neler olmus..rabbim yeni hamislerimiz gpsy ve özlem e hayirlisiyla anne olmayi nasip etsin insallah. Test sonucu alma surecinde burda olmayi isterdim.ne guzel bir heyecan yasamissiniz yahu.. ikinize de 41 kerrree maşallah diyorum.darisi insallah sevincimizi kederimizi burda bizimle paylasip duasinda unutmayan cumlemize olsun..allahim hepimizin yardimcisi olsun yüzümüzü guldursun tamamina erdirsin insallaaahhh......

Allah bildigi gibi yapsin onlar.az biraz empati yapsalar keske..bizim merkezde de dondurulma olayini pek duymadim. Burda ayni merkezden bir arkadasim da bu konuya dikkatimi cekince iyice suphelendim..eger yapabilecekken yapmiyorlarsa hakkimiza giriyorlar. Yok eger süreç gercekten böyle ise boynumuz kildan ince. Bizma moralini..rabbim ol derse o bitane embriyo yeter sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…