Evet canim aile hekiminde yazdirabilirsin.hic canini sikma bunlara..eden bulur merak etmeamin amin insallah :) cok tesekkur ederim :)
Haydi hayirli haberlere insallah..Kizlar yaptolar bugun opuyu 10 tane toplamislar yaarin bilgi verecekler kac tanesi dollendi diye transfer tarihi henuz belli degil ins hepsi kalitelidir ce dollenir
yazık gerçekten çok yazık bir İzmirli olarak izmirde isim yapmış böyle bir yerin bu hatayı yapması çok kötü....Allah bildigi gibi yapsin onlar.az biraz empati yapsalar keske..bizim merkezde de dondurulma olayini pek duymadim. Burda ayni merkezden bir arkadasim da bu konuya dikkatimi cekince iyice suphelendim..eger yapabilecekken yapmiyorlarsa hakkimiza giriyorlar. Yok eger süreç gercekten böyle ise boynumuz kildan ince. Bizma moralini..rabbim ol derse o bitane embriyo yeter sana.
Allah buyuk :)Evet canim aile hekiminde yazdirabilirsin.hic canini sikma bunlara..eden bulur merak etme
Bende bu aralar kaynanaya gıcık olmaya başladım, geçen hafta histereskopi oldum, bugün doktordan geldim, bir sürü polip varmıştı rahimde onları temizlemiş doktor, kayınvalidem sordu, söyledim polipler varmış, engelmiymiş diye sordu. İnternetten araştırdığıma göre engel olabiliyorum ve düşüğe sebep oluyormuş dedim. '' sen bir hamile kalda düşersede düşer, hiç olmazsa hamile kaldığını biliriz diyor'' sinir oldum, kolay sanıyor düşüğü galiba... Birde binadaki alt komşumuzun çocuğu çığlık çığlığa evde devamlı, çok gürültü bir apartmandayız, geçen akşam eşim kibarca uyardı, hani ses yapmayın rahatsız oluyoruz diye. Kayınvalidem bu kez '' size ilenecekler, hiç çocuğunuz olmayacak'' diyor, insanlara niye karıştınız diyor..pöff...gelde sinir olma..amin amin insallah :) cok tesekkur ederim :)
Kızlar ben bu akşam çok kötüyüm yaa tahlil yaptırmamak için zor tutuyorum kendimi. Eşimin de yarn toplantısı varmış yapma daha hazır değilim diyor. Neyse çıksın artık ortaya yaa çok bunaldım beklemektenbgn 9. Gün. Yrn akşam yapıcaz galiba
Tebrik ediyorum arkadasimm.allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah. :)çok teşekkür ederim, hala şoktayım aslındainanamıyorum. İnşallah kucağıma da alırım. Hadi bakalım arkamdan bekliyorum herkesi
Tebrik ediyorum arkadasimm.allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
çok teşekkur ederim.İnşallah.Allah isteyen herkese yaşatır inşallah. Ağlayıp duruyorum
Canim allah hayirli ugurlu etsin.bence degerin gayet iyi.rabbim kat be kat artmasini nasip etsin insallahhh.hiic canini sikma keyfini cikar bence. Tekrar gozun aydin. Rabbim bize de guzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah.BİTANELERİM HAMİLEYİM AMA SEVİNİMİ DEGERİM 12.GÜN 65 YÜKSELİR DEGİLMİ AGLAMAKTAN GÖZLERİM ŞİŞTİ SONUÇTA GEÇ ÇIKTI İNŞALLAH KUZUCUKLARIM SİZİNDE TEZ ZAMANDA BEBEKLERİNİZİ GUCAGINIZA ALIRSINIZ SİZİ HEPİNİZİ OK SEVİYORUM SİZLERLE TESELLİ BULUYORUM
yuhh soyencek sey deill artik basedemiom ben cnm Allaha hawalee artikBende bu aralar kaynanaya gıcık olmaya başladım, geçen hafta histereskopi oldum, bugün doktordan geldim, bir sürü polip varmıştı rahimde onları temizlemiş doktor, kayınvalidem sordu, söyledim polipler varmış, engelmiymiş diye sordu. İnternetten araştırdığıma göre engel olabiliyorum ve düşüğe sebep oluyormuş dedim. '' sen bir hamile kalda düşersede düşer, hiç olmazsa hamile kaldığını biliriz diyor'' sinir oldum, kolay sanıyor düşüğü galiba... Birde binadaki alt komşumuzun çocuğu çığlık çığlığa evde devamlı, çok gürültü bir apartmandayız, geçen akşam eşim kibarca uyardı, hani ses yapmayın rahatsız oluyoruz diye. Kayınvalidem bu kez '' size ilenecekler, hiç çocuğunuz olmayacak'' diyor, insanlara niye karıştınız diyor..pöff...gelde sinir olma..
Acnm talihsiz can sıkıcı bir durum olmuş gerçekten... Ama her şer de bir hayır var derler böyle düşün pozitif düşün ki bebeğin sıkı sıkı sarılsın sana . çok hassas bir tedavi süreci. . . kendini sakın olumsuz düşünüpte üzme lütfen sadece dua et kafanı başka şeylere yönelt.. İnş hayırlısı ile güzel haberini alırız arkadaşım.
ben onları Allah'a havale ettim. Muhtemelen dordurma koşulları yok, onun için böyle yaptılar yine günahlarını almayayım ama masum düşünemiyorum çok üzüldüm çookAllah bildigi gibi yapsin onlar.az biraz empati yapsalar keske..bizim merkezde de dondurulma olayini pek duymadim. Burda ayni merkezden bir arkadasim da bu konuya dikkatimi cekince iyice suphelendim..eger yapabilecekken yapmiyorlarsa hakkimiza giriyorlar. Yok eger süreç gercekten böyle ise boynumuz kildan ince. Bizma moralini..rabbim ol derse o bitane embriyo yeter sana.
ok iyisin sen ya :)1000. Sayfa dualari olsun istedim
canım benim de ilk denememde 16 yumurtam toplandı,10 u döllendi bir tane 1 kalite oldu 5. günde, 1. kalite embriyo ile birlikte daha az kaliteli 1 tane yani toplamda 2 embriyo transfer edildi. kalan 8 taneyi boşuna dondurmayalım dediler çünkü gittikçe kötüye gitmiş durumları 3. gün daha iyilermiş. ilk denemem pozitif oldu ama düşük yaptım 2,5 ay sonra 2. deneme için tekrar aynı doktora gittiğimde muayene etti görünen 17 yumurtam vardı maşallah dedi ve biz neden diğerinde dondurmamışız diye dosyaya baktı ve dedi ki ilk denememde benim embriyoların durumu 3. günden sonra kötü olmaya başlamış. o yüzden duruma göre 3. de olur 5. de olur dedi ama büyük ihtimalle 3. gün transferi yaparım dedi. kalanları da 3. gün dondururuz dedi ama bu sefer 9 yumurtam toplandı yumurtalarımın bazıları 13 mm de kaldı, 6 sı döllendi 2 tane 7 hücreli transfer edildi, 3 tanenin durumu kötüydü çöp oldu 1 taneyi de ben istersem donduracaklardı ama ben istemedim çünkü embriyologda bi tane dondurmayı pek istemiyoruz sen bilirsin dedi.İnşallah güzel embriyoların olur. Ben çok talihsiz bi şey anlatmak istiyorum. Benim 8 tane yumiş toplandı 6 tanesi döllendi 1 tanesi 3. Gün emriyosu olarak transfer edildi.(şu an) diğerlerinin yani 5 adet güpgüzel döllenmiş embriyolarımı 5. Güne götürüp donduracağız dedi embriyolog. 3. Günde donduralım maddi olarak karşılayacağız desekte dinlemediler. 5 gündür hastaneden haber beklememize rağmen aramadılar ve nihayetinde biz aradık. SONUÇ: yoğunluktan sizi arayamadık, embriyolar 5. Güne ulaşamadı, bizde imha ettik. Bi de üstüne üslükkfür eder gibi= biz artık sizden gelecek müjdeli haberi bekliyoruz demesinler mi? Diyecek şey bulamıyorum. Gitti gül gibi döllenmiş embriyolarım. Ve burası İZMİR SMİRNA ART TÜP BEBEK MERKEZİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?