Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

yazık gerçekten çok yazık bir İzmirli olarak izmirde isim yapmış böyle bir yerin bu hatayı yapması çok kötü....

amin amin insallah :) cok tesekkur ederim :)
Bende bu aralar kaynanaya gıcık olmaya başladım, geçen hafta histereskopi oldum, bugün doktordan geldim, bir sürü polip varmıştı rahimde onları temizlemiş doktor, kayınvalidem sordu, söyledim polipler varmış, engelmiymiş diye sordu. İnternetten araştırdığıma göre engel olabiliyorum ve düşüğe sebep oluyormuş dedim. '' sen bir hamile kalda düşersede düşer, hiç olmazsa hamile kaldığını biliriz diyor'' sinir oldum, kolay sanıyor düşüğü galiba... Birde binadaki alt komşumuzun çocuğu çığlık çığlığa evde devamlı, çok gürültü bir apartmandayız, geçen akşam eşim kibarca uyardı, hani ses yapmayın rahatsız oluyoruz diye. Kayınvalidem bu kez '' size ilenecekler, hiç çocuğunuz olmayacak'' diyor, insanlara niye karıştınız diyor..pöff...gelde sinir olma..

Hayirli ugurlu olsun.rabbim tamamina erdirsin inşallahhhhh. Cok sevindim. Rabbim cekilen sikintilarin mukafatini veriyor.cok şükür. .darisi bizlere insallah.. esinin toplantisi bitememistir :)

Canim allah hayirli ugurlu etsin.bence degerin gayet iyi.rabbim kat be kat artmasini nasip etsin insallahhh.hiic canini sikma keyfini cikar bence. Tekrar gozun aydin. Rabbim bize de guzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah.

yuhh soyencek sey deill artik basedemiom ben cnm Allaha hawalee artik

İnşallah arka
A
ben onları Allah'a havale ettim. Muhtemelen dordurma koşulları yok, onun için böyle yaptılar yine günahlarını almayayım ama masum düşünemiyorum çok üzüldüm çook

canım benim de ilk denememde 16 yumurtam toplandı,10 u döllendi bir tane 1 kalite oldu 5. günde, 1. kalite embriyo ile birlikte daha az kaliteli 1 tane yani toplamda 2 embriyo transfer edildi. kalan 8 taneyi boşuna dondurmayalım dediler çünkü gittikçe kötüye gitmiş durumları 3. gün daha iyilermiş. ilk denemem pozitif oldu ama düşük yaptım 2,5 ay sonra 2. deneme için tekrar aynı doktora gittiğimde muayene etti görünen 17 yumurtam vardı maşallah dedi ve biz neden diğerinde dondurmamışız diye dosyaya baktı ve dedi ki ilk denememde benim embriyoların durumu 3. günden sonra kötü olmaya başlamış. o yüzden duruma göre 3. de olur 5. de olur dedi ama büyük ihtimalle 3. gün transferi yaparım dedi. kalanları da 3. gün dondururuz dedi ama bu sefer 9 yumurtam toplandı yumurtalarımın bazıları 13 mm de kaldı, 6 sı döllendi 2 tane 7 hücreli transfer edildi, 3 tanenin durumu kötüydü çöp oldu 1 taneyi de ben istersem donduracaklardı ama ben istemedim çünkü embriyologda bi tane dondurmayı pek istemiyoruz sen bilirsin dedi.

Merhaba arkadaslar ben de 3 aralikta opu oldum yarin haber verecekler kac embriyom oldugunu transfer gununu,merakla bekliyorum.sayfanizi yakindan takip ediyordum trasnsfer surecine girince ben de araniza katilmak istedim.yas 33 deneme:7 deneme 6. da kizim oldu cok sukur 21 aylik.rabbimden tekrar hayirli saglikli evlatlar istiyoruz.
bu arada ozlem ve gpys arkadaslarimizi tebrik ediyorum rabbim tamamina erdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…