Allah yardım etsin bize ne diyeyim :)canım benim de ilk denememde 16 yumurtam toplandı,10 u döllendi bir tane 1 kalite oldu 5. günde, 1. kalite embriyo ile birlikte daha az kaliteli 1 tane yani toplamda 2 embriyo transfer edildi. kalan 8 taneyi boşuna dondurmayalım dediler çünkü gittikçe kötüye gitmiş durumları 3. gün daha iyilermiş. ilk denemem pozitif oldu ama düşük yaptım 2,5 ay sonra 2. deneme için tekrar aynı doktora gittiğimde muayene etti görünen 17 yumurtam vardı maşallah dedi ve biz neden diğerinde dondurmamışız diye dosyaya baktı ve dedi ki ilk denememde benim embriyoların durumu 3. günden sonra kötü olmaya başlamış. o yüzden duruma göre 3. de olur 5. de olur dedi ama büyük ihtimalle 3. gün transferi yaparım dedi. kalanları da 3. gün dondururuz dedi ama bu sefer 9 yumurtam toplandı yumurtalarımın bazıları 13 mm de kaldı, 6 sı döllendi 2 tane 7 hücreli transfer edildi, 3 tanenin durumu kötüydü çöp oldu 1 taneyi de ben istersem donduracaklardı ama ben istemedim çünkü embriyologda bi tane dondurmayı pek istemiyoruz sen bilirsin dedi.
Amin, ama ben benim merkezimin doktorumun ve embriyoloğumun asla kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ve asla bu olaya ticari olarak bakmıyorlar eğer hamile kalamasaydım 3. yüde aynı yerde denerdim.B biyologmerve teşekkür ederim canım. Nasılsın nerelerdesin transferin Ocak ayındaydı yanlış hatırlamıyorsam. Nasıl gidiyor hazırlıklar
Allah yardım etsin bize ne diyeyim :)
Gozun aydin canim.Cok mutlu olduk hepimiz ya hayirlisiyla al kucagina bebegini insallah guzel anneyaaa hepinizi yerim ben yaaa... benle beraber üzülüp benle beraber sevinen dua eden arkadaşlarım benim.. eşimden önce size yazıyorum. 25 aralık transfer tarihim 10. gün sonucum 64.
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM
Darısı hepinizin başına Allahıma binlerce şükür.
HEPİNİZİ ÇOOOOOK seviyorum
Ne güzel memnuniyetine sevindim. Zaten yazdıklarım senin için değildi canım, talihsiz olan benimAmin, ama ben benim merkezimin doktorumun ve embriyoloğumun asla kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ve asla bu olaya ticari olarak bakmıyorlar eğer hamile kalamasaydım 3. yüde aynı yerde denerdim.
Pko yu merak ediyorum da bende muayene oldum doktor overler polikistik dedi daha önce böyle birşeyim yoktu teşhis nasıl konuluo onu sormak istedimCanim kusura bakma anca cevap verebiliyorum.yani igneler olmaz bence cunku transferim direk dondurulmuslarla olucak.pko oldugu icin taze transfere uygun gorulmedim.17 ekimde opu yapildi.aralik transfer olabilir dendi.sivi hakkinda bisy demedi sadece pazartesi kontrol etmem gerekicek dedi yine bu sekilde sansimiz düser dedi.mecbur pazartesiyi beklicem bakalim ama moralim bozuldu
Ne diye agliyorsun kuzum ya sevin bak ne guzel cikmis degerin hayirli ugurlu olsun bebegin.hep mutlu olcan hep gulcen artikBİTANELERİM HAMİLEYİM AMA SEVİNİMİ DEGERİM 12.GÜN 65 YÜKSELİR DEGİLMİ AGLAMAKTAN GÖZLERİM ŞİŞTİ SONUÇTA GEÇ ÇIKTI İNŞALLAH KUZUCUKLARIM SİZİNDE TEZ ZAMANDA BEBEKLERİNİZİ GUCAGINIZA ALIRSINIZ SİZİ HEPİNİZİ OK SEVİYORUM SİZLERLE TESELLİ BULUYORUM
Meraba canim, ben kendimi bildim bileli adetlerim duzensizdir hatta 3 4 ay olmadigim oluyor.dogun kontrol hapiyla oluyodum hep cocuk istedikteb sonrada duphaston diye bir hap kullaniyordum ancak ilac ile adet oluyordum.genelde en belirgin ozellik adet duzensizligi.teşhiş ise ultrasonda polikistik gorunum anlasiliyor ve adetin 3.gunu genelde hormon testi yapiliyor fsh ye falan bakiliyor o degerlerde pko oldugunu gosteriyor anlasiliyorPko yu merak ediyorum da bende muayene oldum doktor overler polikistik dedi daha önce böyle birşeyim yoktu teşhis nasıl konuluo onu sormak istedim
evet seninkiler biraz sorumsuz davranmışlar, 5. güne gitmemesinden ziyade aramamaları kötü olmuşNe güzel memnuniyetine sevindim. Zaten yazdıklarım senin için değildi canım, talihsiz olan benim
B biyologmerve teşekkür ederim canım. Nasılsın nerelerdesin transferin Ocak ayındaydı yanlış hatırlamıyorsam. Nasıl gidiyor hazırlıklar :)
Off ya kizlar bana yardim edin nolur iki gundur idrarimi yaparken acayip bi yanma oluyor bide ksiklarim cok agriyor adet olacakmis gibi.benim transferim anestezili oldu sonda taktilar ondan mi acaba cok kotu durumdayim
Tskr ederim arkadaşım çok gerizekali bir dr a denk gelmistimde korkutmustu beni soramadimda sagolasin allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkesin gönlüne göre versin insallahMeraba canim, ben kendimi bildim bileli adetlerim duzensizdir hatta 3 4 ay olmadigim oluyor.dogun kontrol hapiyla oluyodum hep cocuk istedikteb sonrada duphaston diye bir hap kullaniyordum ancak ilac ile adet oluyordum.genelde en belirgin ozellik adet duzensizligi.teşhiş ise ultrasonda polikistik gorunum anlasiliyor ve adetin 3.gunu genelde hormon testi yapiliyor fsh ye falan bakiliyor o degerlerde pko oldugunu gosteriyor anlasiliyor
Amin canım inşallah senin ve diğer arkadaşlarında pozitif haberlerini alırız1000. Sayfa dualari olsun istedim
Ne demek canim yardimci olabildiysem ne mutlu bana.doktor cok onemli bi anda moral bozabiliyolar insallah seninde hakkinda hayirlisi olurTskr ederim arkadaşım çok gerizekali bir dr a denk gelmistimde korkutmustu beni soramadimda sagolasin allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkesin gönlüne göre versin insallah
İnşallah. .hepimiz güzel sonuçlar alırızAmin canım inşallah senin ve diğer arkadaşlarında pozitif haberlerini alırız
Geçmiş olsun büyük bir ihtimalle sonda dan canım bol bol su iç sistit olmuşsun sen ayaklarınıda sıcak tutOff ya kizlar bana yardim edin nolur iki gundur idrarimi yaparken acayip bi yanma oluyor bide ksiklarim cok agriyor adet olacakmis gibi.benim transferim anestezili oldu sonda taktilar ondan mi acaba cok kotu durumdayim
Yaa ne diyeyim Allah hayırlısı versin vardır bundan bi hayircanım benim de ilk denememde 16 yumurtam toplandı,10 u döllendi bir tane 1 kalite oldu 5. günde, 1. kalite embriyo ile birlikte daha az kaliteli 1 tane yani toplamda 2 embriyo transfer edildi. kalan 8 taneyi boşuna dondurmayalım dediler çünkü gittikçe kötüye gitmiş durumları 3. gün daha iyilermiş. ilk denemem pozitif oldu ama düşük yaptım 2,5 ay sonra 2. deneme için tekrar aynı doktora gittiğimde muayene etti görünen 17 yumurtam vardı maşallah dedi ve biz neden diğerinde dondurmamışız diye dosyaya baktı ve dedi ki ilk denememde benim embriyoların durumu 3. günden sonra kötü olmaya başlamış. o yüzden duruma göre 3. de olur 5. de olur dedi ama büyük ihtimalle 3. gün transferi yaparım dedi. kalanları da 3. gün dondururuz dedi ama bu sefer 9 yumurtam toplandı yumurtalarımın bazıları 13 mm de kaldı, 6 sı döllendi 2 tane 7 hücreli transfer edildi, 3 tanenin durumu kötüydü çöp oldu 1 taneyi de ben istersem donduracaklardı ama ben istemedim çünkü embriyologda bi tane dondurmayı pek istemiyoruz sen bilirsin dedi.
Alemsin vallahiyaaa dışarıdaydım akşam 1000. sayfayı kaçırmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?