Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Gunaydin canım. Adetinin 2. Ya da 3. Günü kontrole baslioSun. Transfere kadar 2 defa gidersin. Benim 2 transferim de adetimin 20. Günü oldu. 20 günlük bi süreçte olup bitecek. Sen sadece ilaç kullanacaksın. Ama suan grip için ilaç falan kullanıyorsan etkiler mi bilmiyorum. Doktoruna bi sor. Transfere kadar zaten atlatmış olursun gribi. Çok geçmiş olsun

çok teşekkür ederim bitanem.doktoruma ulaşmaya çalışıyorum hayırlısı bakalım cümlemiz için

Canim benimde dun medicana camlicada transferim yapildi. Ben herseyden cok memnun kaldim insallah sende gonul rahatligiyla tedavine baslarsin
Merhaba tatlım hayırlı olsun uğurlu olsun bebişlerin :) sen hangi doktorda yaptırdın ben ömer beye gidiyorum ilk görüşmemizde çok sevdim kendisini şimdide adetimi bekliyorum tedaviye başlamak için nasıl ilgililer mi acaba doktor dışındaki personel senin kaçıncı gün embriyosuydu bide bişey sormak istiyorum ödemeyi hemen mi alıyolar yoksa transferden sonra mı ne çok soru sordum kusura bakma lütfen :)

benimde yumurta baskilayici ignelerimin 8. gunu ama sanki tedaviye hiç baslamamisim gibi ne kadar uzun yaa ilk yumurta takibim haftaya cuma 1 haftam kaldi...puregona bir baslasaydim o zaman biraz daha cabuk gecer belki zaman...

Mesaj atamadim kusura bakma.yeniyimde bulamadim

Son düzenleme:
Kizlar ari sütü kullanan kaç kisiyiz su anda, kimler kullaniyor??

Bakalim diger tedavilerimize oranla nasil bir fark olacak? Baskalarinada umut oluruz hem...Hadi kullananlar yazsin

Benide ekleyin, sebebsiz infertilite 4 tüp antalya memorial ..hazırlık aşaması Kasım inşallah

benimde yumurta baskilayici ignelerimin 8. gunu ama sanki tedaviye hiç baslamamisim gibi ne kadar uzun yaa ilk yumurta takibim haftaya cuma 1 haftam kaldi...puregona bir baslasaydim o zaman biraz daha cabuk gecer belki zaman...
Senin uzun protokol heralde canım, ben bilmiyom hiç nasıl oluyo. Yumurta takibine başlayınca zaten git gel dediğin gibi çabuk geçiyo. Az kalmis hadi, benim test yapacağım gün gideceksin. O zaman ikimiz için de geçsin zaman

Alerjim var polene ama..denerim arı sütü nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…