Gunaydin canım. Adetinin 2. Ya da 3. Günü kontrole baslioSun. Transfere kadar 2 defa gidersin. Benim 2 transferim de adetimin 20. Günü oldu. 20 günlük bi süreçte olup bitecek. Sen sadece ilaç kullanacaksın. Ama suan grip için ilaç falan kullanıyorsan etkiler mi bilmiyorum. Doktoruna bi sor. Transfere kadar zaten atlatmış olursun gribi. Çok geçmiş olsungünaydın arkadaşlar.geçmiş kurban bayramınız mübarek olsun....arkadaşlar ben bugun adet oldum transfer için hazırlıkta neler bekliyor cok heycanlıyım daha önce transfer yapılamadı dondurulmuş embriyom var.Rabbim bana bağışlarsa olacak....canlar grib oldum cok fena onun için diğer adetimde mi gitsem beklesem mi ay ben ne yapacağımı şaşırdım
Sakın ol dicem ama geç kaldım sanırım. Aldın mi bebisini canım ? Su mübarek cumanin hatırına sıkı sıkı tutunsun inşallah sana.Merkeze varmak uzereyiz ama kalbi m duracak galiba.
çok teşekkür ederim bitanem.doktoruma ulaşmaya çalışıyorum hayırlısı bakalım cümlemiz içinGunaydin canım. Adetinin 2. Ya da 3. Günü kontrole baslioSun. Transfere kadar 2 defa gidersin. Benim 2 transferim de adetimin 20. Günü oldu. 20 günlük bi süreçte olup bitecek. Sen sadece ilaç kullanacaksın. Ama suan grip için ilaç falan kullanıyorsan etkiler mi bilmiyorum. Doktoruna bi sor. Transfere kadar zaten atlatmış olursun gribi. Çok geçmiş olsun
Merhaba tatlım hayırlı olsun uğurlu olsun bebişlerin :) sen hangi doktorda yaptırdın ben ömer beye gidiyorum ilk görüşmemizde çok sevdim kendisini şimdide adetimi bekliyorum tedaviye başlamak için nasıl ilgililer mi acaba doktor dışındaki personel senin kaçıncı gün embriyosuydu bide bişey sormak istiyorum ödemeyi hemen mi alıyolar yoksa transferden sonra mı ne çok soru sordum kusura bakma lütfen :)Canim benimde dun medicana camlicada transferim yapildi. Ben herseyden cok memnun kaldim insallah sende gonul rahatligiyla tedavine baslarsin
Ayyyyy cok iyi hadi bakalim fistik al ve gel ve sana simsiki tutunsun 9 ay boyunca seni saglikla birakmasin kucagina alip bizimbyerimize de kokla ins. AminnnnnnnnnnnnnGünay dinnnnn bebisi almaya gidiyoruz yoldayiz dua edin ne olurrr
Hafi hayırlısıyla git al minnaklarını dualarımız seninle sıkı sıkı tutunsunlar sana :)Günay dinnnnn bebisi almaya gidiyoruz yoldayiz dua edin ne olurrr
hosgeldin cnm biseymi soracaktin?kims yokmu
Carsamba gunu yayinladim en son listeyi. Su an icin eklenen ve durumu değişen kimse yok :)
hosbulduk bn yeniyim daha tam alışamadım. bu ay tüp bebeğe başladık.hosgeldin cnm biseymi soracaktin?
tamam canim ben gormemisim gorunce arada guncelleyeyimde liste kaybolmasin :)Carsamba gunu yayinladim en son listeyi. Su an icin eklenen ve durumu değişen kimse yok :)
Senin uzun protokol heralde canım, ben bilmiyom hiç nasıl oluyo. Yumurta takibine başlayınca zaten git gel dediğin gibi çabuk geçiyo. Az kalmis hadi, benim test yapacağım gün gideceksin. O zaman ikimiz için de geçsin zamanbenimde yumurta baskilayici ignelerimin 8. gunu ama sanki tedaviye hiç baslamamisim gibi ne kadar uzun yaailk yumurta takibim haftaya cuma 1 haftam kaldi...puregona bir baslasaydim o zaman biraz daha cabuk gecer belki zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?