Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Canim senin adina uzuldum ama umarim guzel haberler alirsin.merkez hakkinda hic sasirmadim ben onlari allaha havale wdiuorum senin embriuolarini yediler benim ise 3.5 aylik bebeklerime kiydilar bu yuzden kimseye tavsiye etmem orayi

Ben kendimi cok kotu hissediuorum bazen.tamamen umutsuzluga kapiliyorum yarin psikyatri randevum var.tamamen icime kapandim bu esimide etkiliyor tabi.ne yapacagim bilemiyorum kizlar nasil cikariz bu durumdan bilemedim.sebepsiz agliorum kimseyle konusmak gorusmek istemiyorum.allahim senden gelen herseye raziyim ama ne zormus.hayattaki en buyuk zenginlik cocuk sahibi olmakmis onu anladim

ben hayatta en büyük zenginliğin cocuk sahibi olmak konusuna pek katılmıyorum
cocuksuz (istemeyen veya isteyip de sahip olamayan) o kadar çift / bekar kişi var ki..
sağlık en büyük zenginlik bence, sağlığın yerinde olduktan sonra her seyin üstesinden gelirsin
arkadasımın ablası 15 seneden sonra evlat edindi, eşi ilk başta cok karsı cıkmıştı ama su an o kadar mutlular ki
çalışırsın, kazanırsın gezersin tozarsın, cocuk okutursun, evlat edinirsin.. naçizane fikirlerim tabi ukalalık gibi düşünme lütfen..
ben hiçbir zaman illa cocuk sahibi olmalıyım demedim, hayırlısıysa olsun dedim sen de kendini bu kadar sartlandırıp mutsuz etme bence

Saol canim benim ins ama sana cok uzuldum yazik yaa bazilari cok sorumsuz arayacak yuzleri olmamistir o kadar emek tutsa bile sonucta dondurulmuslar daha sonra isine yarardi o kadar yorucu surecten geciyoruz cokdikkat etmeleri gerek ins tutarda en azindan teselli olur sana ne yapabilirsinki bu durumda allah yardimcin olsun bende izmir su hastanesi eurofertilde yaptiriyorum embriyoskop diye bi makine varmis onda her 10 dk da bir resmi cekikip kontrol ediliyomis embriyolar bide ona ekstradan para verdik 450 lira sansi artiriyomus ins ise yarar

Sanirim yanlis anladin ben hic bir zaman evlatliga karsi olmadim biz bile dusunuyoruz olmazsa eger evlat edinmeyi.sadece su belirsizlik cok zor.deselerki ugrasma olmayacak insan onada alisir ama umutla beklemek ve olumsuz sonuc almak cok zor

Cnm o sivi genelde tuplerden oturu olurmus sen en son nezaman cektirmistin rahim filmi benimde 2 yil oncekinde temiz cikmisti degisebilir sen yinede iyi arastir cnm allah emeginin karsiligini versin inss seninki o sebepten degildir cnm

Sanirim yanlis anladin ben hic bir zaman evlatliga karsi olmadim biz bile dusunuyoruz olmazsa eger evlat edinmeyi.sadece su belirsizlik cok zor.deselerki ugrasma olmayacak insan onada alisir ama umutla beklemek ve olumsuz sonuc almak cok zor

evet malesef belirsizlik yiyip bitiriyo hepimizi, çok haklısın..
keske 4. denemende olacak veya hiç olmayacak veya neyse işte bilsek ama ...

evet malesef belirsizlik yiyip bitiriyo hepimizi, çok haklısın..
keske 4. denemende olacak veya hiç olmayacak veya neyse işte bilsek ama ...
Aynen oyle iste demek istedigim bu.bide bu konu iki kisiyi ilgilendirir ama aileler daha cok dahil oluyo kayinvalidem nerdeyse her adet olusumda dovecek beni neden hamile kalmiyosun diye.esime soyleyemiyorum annen boyle ustume geliyo diye cunku kirginlik olur gecitirmeye calisiyorum.herkesi idare et anliyacagin.bunlar bile yordu beni.sorun asil esimle alakali ama biz hic soylemedik sebebini ve tup bebek denemelerimizi.aileler hep normal yolla hamilelik biliyo bide bunun stresi var ustumuzde.bunlardan yoruldum iste.sana ne diyemouosun kimseye

seni okadar oi anliyorumki cnm al bendende okadar sessiz kalma lutfen boyle demesine sana karismasona hakki yok idare et ama nereye kadar benim en hassas oldugum bu.kpnu onada laf etirmem esimde bilio cunku dier iki denemem de onun yuzundden cok agladim bunda hic biseye karismasina izin vermiom benim annem nasil bi kenarda duruyosa oda durcak

Cnm o sivi genelde tuplerden oturu olurmus sen en son nezaman cektirmistin rahim filmi benimde 2 yil oncekinde temiz cikmisti degisebilir sen yinede iyi arastir cnm allah emeginin karsiligini versin inss seninki o sebepten degildir cnm
Saol canim insallah hepimiz hakkinda hayirlisi.
Ben mart ayinda cektirmistim.doktor cok yogun oldugu icin soramadim bu sivi neden oluyo diye pazartesi kontrole gittigimde sorarim artik.
Burda kimsenim basina geldi mi acaba bu durum dondurulmus transfer oncesi bu sekilde sivi gorulmesi :

Valla delirtiyo beni bazen kendi annemin sormadigi ozeli soruyo bana seytan diyo ver agzinin payini sonra diyorum bosver.olan bana oluyo tabi tef gibi geril geril.esim duysa kiyameti koparir konusmaz bile ailesinden o derece kati ve kuralcidir asla taviz vermez.bemde kirginlik olmasin diye idare ediyorum iste

Seninde sonuc belli degil demi.benim kafa karisti artik kim pozitif kim ne zaman test tarihi hepsi karisti valla.bi cizelge gibi bisey yapsak takip etmek kolay olcak

Üzülme canım zaten çocuk olmuyorsa bu hep kadındandir diye yıllarca süre gelen cahilce davranış yeni teknolojiye ayak uyduramayan yada anlayamayan yada anlamak kabullenmek istemeyen insanlara laf anlatsanda nasıl kafalarına yerlestirdilerse öyle gider gidip oglundan desen oğluma laf söylüyor bunun zaten neyi doğru ki gibi saçma salak laflarla yağ gibi üste çıkmasını bilen zihinler işte.
Dua et canım Allaha Sığın sukret ki Rabbimiz seni duyuyor ve yanında sen herzaman üzerine düşeni yap herkesi dost bilme her derdini de asla paylaşma kimseyle bırakta onlardan biraz farkın olsun ki belki onlar birgün bunun farkına varırlar gun olur devran döner muck şekerim
Sürci lisan ettiysem affola kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…