zaten eslerimiz icon bisi demiyoruz ama ben bu sefer dedim.kusura bakma 3 denemem dierleri gibi stres sinir aglamakli gecmesin yapcak bisi uokValla delirtiyo beni bazen kendi annemin sormadigi ozeli soruyo bana seytan diyo ver agzinin payini sonra diyorum bosver.olan bana oluyo tabi tef gibi geril geril.esim duysa kiyameti koparir konusmaz bile ailesinden o derece kati ve kuralcidir asla taviz vermez.bemde kirginlik olmasin diye idare ediyorum iste
Allahimm guzel haberler duymayi nasip etsin hayirlisiyla.yok cnm.pazartesi sonucum hayirlisiyla :)
Valla delirtiyo beni bazen kendi annemin sormadigi ozeli soruyo bana seytan diyo ver agzinin payini sonra diyorum bosver.olan bana oluyo tabi tef gibi geril geril.esim duysa kiyameti koparir konusmaz bile ailesinden o derece kati ve kuralcidir asla taviz vermez.bemde kirginlik olmasin diye idare ediyorum iste
Canim burada yazilanlar genelde tutunma kanamasi olarak yorumladi hep.umarim seninkide tutunma kanamasidir.bebisin ohhh soyle yerime yerleseyim diyodur insallahKizlar bugun 8. Gunun kanama yani lekelenmme tarzinda gören var mi lavaboya gittiğinizde ? Ben yaşadım korkuyorum adet olacam diye ?
Cozutmaya çözüm de dua olabilir..:)Şaka şaka takılıyorum sana bea. Gitti gül gibi embriyolarım bende cozuttum :)
Canim burada yazilanlar genelde tutunma kanamasi olarak yorumladi hep.umarim seninkide tutunma kanamasidir.bebisin ohhh soyle yerime yerleseyim diyodur insallah
Allah razi.olsun cnm.insallah :)Allahimm guzel haberler duymayi nasip etsin hayirlisiyla.
cogu bu lekeyi bekler cnm bebegin yerlesti insallahhKizlar bugun 8. Gunun kanama yani lekelenmme tarzinda gören var mi lavaboya gittiğinizde ? Ben yaşadım korkuyorum adet olacam diye ?
Canım bende öyleyim deli gibi bu jonuyu düşünüyorum habire ağlıyorum kimseyi görmek istemiyorum off zaman geçsin bidaha başlim istiyorum resmen dakikaları sayıyorumBen kendimi cok kotu hissediuorum bazen.tamamen umutsuzluga kapiliyorum yarin psikyatri randevum var.tamamen icime kapandim bu esimide etkiliyor tabi.ne yapacagim bilemiyorum kizlar nasil cikariz bu durumdan bilemedim.sebepsiz agliorum kimseyle konusmak gorusmek istemiyorum.allahim senden gelen herseye raziyim ama ne zormus.hayattaki en buyuk zenginlik cocuk sahibi olmakmis onu anladim
hic sorma cnm yyaaa uyku denen seyi kaybettim.ben bebiskerimi aldigimdan beri iki gunumuz kaldinhayitlisiyla bakalim.cnm sen nasilsinİqqraacimm sanirim bu saatte uyku tutmayip buralarda dolanan biz variz:) senin yakindi galiba test gunun ne durumdasinnn
Bugun 8. Gunum canim aradim onlarda bol su ic gecmezse gel dediler dayancam artik.zaten sali test gunum rabbim hayirlisini versin hepimize .herkese tek tek dua ettim bugun cuma saatinde Allahim bizleri kapindan eli bos cevirme senin hazinende bol bizede ver Allahim dedim.canım bol bol su iç.
duramssan doktorunu ara.
kaçıncı gündesin.
amin kardesim.aminBugun 8. Gunum canim aradim onlarda bol su ic gecmezse gel dediler dayancam artik.zaten sali test gunum rabbim hayirlisini versin hepimize .herkese tek tek dua ettim bugun cuma saatinde Allahim bizleri kapindan eli bos cevirme senin hazinende bol bizede ver Allahim dedim.
Aynen bende oleyim uyusam bile gece kac defa uyaniyorum. Ne zor biseymis ya ilk 15 gun daha guzeldi en azindan boyle stresli bekleyis yoktu benimde carsamba senin guzel haberini duyduktan sonra ben vericem insallah:))hic sorma cnm yyaaa uyku denen seyi kaybettim.ben bebiskerimi aldigimdan beri iki gunumuz kaldinhayitlisiyla bakalim.cnm sen nasilsin
Sagol canim oldu olan bana.su sisesi elimde surekli iciyorum sonrada kivrana kivrana idrarimi yapiyorum off cok aci verici bisey insallah kurtulurum bi an onceGeçmiş olsun büyük bir ihtimalle sonda dan canım bol bol su iç sistit olmuşsun sen ayaklarınıda sıcak tut
Doktoruna danış derim canım ekstra iğne verebilir proluton depot gibi...Korkuyorum ve endişeliyim .. Inşallah öyledir ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?