Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

zaten eslerimiz icon bisi demiyoruz ama ben bu sefer dedim.kusura bakma 3 denemem dierleri gibi stres sinir aglamakli gecmesin yapcak bisi uok

Kizlar bugun 8. Gunun kanama yani lekelenmme tarzinda gören var mi lavaboya gittiğinizde ? Ben yaşadım korkuyorum adet olacam diye ?

Kizlar bugun 8. Gunun kanama yani lekelenmme tarzinda gören var mi lavaboya gittiğinizde ? Ben yaşadım korkuyorum adet olacam diye ?
Canim burada yazilanlar genelde tutunma kanamasi olarak yorumladi hep.umarim seninkide tutunma kanamasidir.bebisin ohhh soyle yerime yerleseyim diyodur insallah

Canım bende öyleyim deli gibi bu jonuyu düşünüyorum habire ağlıyorum kimseyi görmek istemiyorum off zaman geçsin bidaha başlim istiyorum resmen dakikaları sayıyorum

İqqraacimm sanirim bu saatte uyku tutmayip buralarda dolanan biz variz:) senin yakindi galiba test gunun ne durumdasinnn
hic sorma cnm yyaaa uyku denen seyi kaybettim.ben bebiskerimi aldigimdan beri iki gunumuz kaldinhayitlisiyla bakalim.cnm sen nasilsin

canım bol bol su iç.
duramssan doktorunu ara.
kaçıncı gündesin.
Bugun 8. Gunum canim aradim onlarda bol su ic gecmezse gel dediler dayancam artik.zaten sali test gunum rabbim hayirlisini versin hepimize .herkese tek tek dua ettim bugun cuma saatinde Allahim bizleri kapindan eli bos cevirme senin hazinende bol bizede ver Allahim dedim.

amin kardesim.amin

hic sorma cnm yyaaa uyku denen seyi kaybettim.ben bebiskerimi aldigimdan beri iki gunumuz kaldinhayitlisiyla bakalim.cnm sen nasilsin
Aynen bende oleyim uyusam bile gece kac defa uyaniyorum. Ne zor biseymis ya ilk 15 gun daha guzeldi en azindan boyle stresli bekleyis yoktu benimde carsamba senin guzel haberini duyduktan sonra ben vericem insallah:))

Geçmiş olsun büyük bir ihtimalle sonda dan canım bol bol su iç sistit olmuşsun sen ayaklarınıda sıcak tut
Sagol canim oldu olan bana.su sisesi elimde surekli iciyorum sonrada kivrana kivrana idrarimi yapiyorum off cok aci verici bisey insallah kurtulurum bi an once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…