- 31 Mart 2014
- 288
- 351
- 53
Gecmis olsun cnmm allah yardimcin olsunSagol canim oldu olan bana.su sisesi elimde surekli iciyorum sonrada kivrana kivrana idrarimi yapiyorum off cok aci verici bisey insallah kurtulurum bi an once
aynen.oyle cnm yaa bide tam yattigim pozisyonda yatamiom ondanda uyku gelmio bidi olurmu sagima cokmu dondum.karnima basmim cok zor cok hadi hayirlisininsallah pes pese guzel haberler veririzAynen bende oleyim uyusam bile gece kac defa uyaniyorum. Ne zor biseymis ya ilk 15 gun daha guzeldi en azindan boyle stresli bekleyis yoktu benimde carsamba senin guzel haberini duyduktan sonra ben vericem insallah:))
Aaaa o kadar umutluyken ne oldu sana? Yakışmıyor ama:)Canım bende öyleyim deli gibi bu jonuyu düşünüyorum habire ağlıyorum kimseyi görmek istemiyorum off zaman geçsin bidaha başlim istiyorum resmen dakikaları sayıyorum
Canim yapiyor musun yarin idrar testi.benim evde var bi tane zor duruyorum yapmamak icinamin kardesim.amin
almadim.cnm ya esim.istemediii dier ikisi gibi yapma dediCanim yapiyor musun yarin idrar testi.benim evde var bi tane zor duruyorum yapmamak icin
gecen guzel.olsun cnm.Allaha emanett :)Kizlaaar iyi uykular hepinizeeee.. yarin insallah guzel haberlerle dolu bi gun olsunn. Allah rahatlik versin. hemen uyuyup bi an once sabah olsun istiyorum ve bi daha bi daha bi daha
Yapmak istiyorum ama negatifi görürsem 2 gun once depresyona gircem ondan korkuyorum,yapcanmi sabahhh
Günaydın fıstıklar... Bugün güzel bi gün olsun. Bol müjdeli olsun çok merak ediyorum hadiiii.Lulinda a_gurur iqqraa_ keremmm gulsennnn opera tralleria Dfn1903 vee sonucunu önümüzdeki bi kaç gün içinde yada bgn alacak diğer arkadaşlar... Hepinize bol pozitifli günler diliyorum
Pozitifi gören arkadaşlar Allah sevinçlerimizi yarım bırakmasın sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri de göstersin. Birlikte gün sayalım inşallah
Şimdilik negatifle karşılaşan arkadaşlarım.. Ben 3. Denememde gördüm pozitifi. Hatta ilkinde döllenme bile olmadı da boşverin deneyip kendinizi yıpratmayın, donasyon düşünün demişti doktorlar. Herşey allahtan.. Sadece zamanı var, o herşeyin ilacı. MerAk etmeyin
HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAAAK
günaydın arkadaşlar
güzel haberler alırız inşallah bugün
benimde 9.günüm ve hiç bir belirti yok
benim de 8. günüm, sen yarın falan test yaptıraak mısın?
ben pazartesi yaptıracagım, sıfırsa bileyim 2 gün daha beklemeyeyim diye..
ben 12.gün kan testi yaptırabilirim.oda duruma göre..doktorum 15.gün kan testi yaptır dedi....
12.gün sadece idrar tahlilimi yaptırsam diyorum.
daha erken de yaptırmayı isterim ama korkuyorummmm ya çıkmassa...
belirti,n var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?