15. gün senden başka duymadım hiç, 3 gün embriyosu için 12 gün diyor her yer
bende belirti falan yok aramıyorum da hiç
göğüslerim büyüdü hassaslaştı karın şişkinliği kasık ağrısı falan var ama zaten sonuc negatifse adet günü gelmiş olacak ve bu kadar ilaca hormona bunlar normal yani
bence sen idrarı boşver 12. gün kan testi yaptır hatta benim kafama uyarsan 10. gün de yap
Niye okadar geç canım yaa çpk varmış.Kanı verdim. Saat 3'e kadar çıkar sonuç dediler. Bekleyeceğiz.
Ben de anlamadım valla.Niye okadar geç canım yaa çpk varmış.
Bizim burdada özel labaratuvar var oda öyle öğleden sonra veriyorNiye okadar geç canım yaa çpk varmış.
Ama çok geç canım normalde özel hastanede 2 saat sonra çıkıyor sonuç.Bizim burdada özel labaratuvar var oda öyle öğleden sonra veriyor
Canım benim ben önceden Ankara daydım herşey elimin altıntaydı şimdi küçük bi kasabadayım maalesef ihtiyacımız olan şeyleri bile bulamıyoruzAma çok geç canım normalde özel hastanede 2 saat sonra çıkıyor sonuç.
Bencede daha erken çıkması lazım.Ama çok geç canım normalde özel hastanede 2 saat sonra çıkıyor sonuç.
Hakılısın canım ben istanbuldayım herşey elimizin altında burada ama küçük yerler dediğin gibi.Canım benim ben önceden Ankara daydım herşey elimin altıntaydı şimdi küçük bi kasabadayım maalesef ihtiyacımız olan şeyleri bile bulamıyoruz
Hakılısın canım ben istanbuldayım herşey elimizin altında burada ama küçük yerler dediğin gibi.
Aman olsun hayırlısıyla olsun da bakalım. Ben nedense her geçen gün ümidimi kaybediyorum böyle düşünmek istemiyorum ama heyecan da duyamıyorum.
Kızlar kendimi umutlandırıp da hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum dün akşam dan bu yana lavaboya giderken aralıklı lekelenmem var ama iç çamaşira gelecek vazıyetde degil. Bu arada benim 9. Gün bugün , bu sabah idrar testi yaptım 3-4 dk dan sonra ikinci çizgi cok belli degil ama silik şekilde çıktı güvene bilirmiyim ki , ilk defa geliyor başima.
Hakılısın canım ben istanbuldayım herşey elimizin altında burada ama küçük yerler dediğin gibi.
Aman olsun hayırlısıyla olsun da bakalım. Ben nedense her geçen gün ümidimi kaybediyorum böyle düşünmek istemiyorum ama heyecan da duyamıyorum.
Kızlar kendimi umutlandırıp da hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum dün akşam dan bu yana lavaboya giderken aralıklı lekelenmem var ama iç çamaşira gelecek vazıyetde degil. Bu arada benim 9. Gün bugün , bu sabah idrar testi yaptım 3-4 dk dan sonra ikinci çizgi cok belli degil ama silik şekilde çıktı güvene bilirmiyim ki , ilk defa geliyor başima.
Hayır yok canım.canım belirtin var mı.merak ediyorum
canım belirtin var mı.merak ediyorum
hemen kan testi yap bence pozitif :)
Lekelenmen hangi renk bende de kahvefengi leke var ama benimda çamaşırıma bulaşmıyo.Kızlar kendimi umutlandırıp da hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum dün akşam dan bu yana lavaboya giderken aralıklı lekelenmem var ama iç çamaşira gelecek vazıyetde degil. Bu arada benim 9. Gün bugün , bu sabah idrar testi yaptım 3-4 dk dan sonra ikinci çizgi cok belli degil ama silik şekilde çıktı güvene bilirmiyim ki , ilk defa geliyor başima.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?