Lekelenmen hangi renk bende de kahvefengi leke var ama benimda çamaşırıma bulaşmıyo.
Adet olamıyodum onunda stresi var canım ama akşam ağlayıp zırladımbaya sabah bi baktım adet olmuşum saolsun vucudum bile üzülmüş halime hemen tepki verdi:)Aaaa o kadar umutluyken ne oldu sana? Yakışmıyor ama:)
Benim 12.gün şimdi kan testi yaptırdım bekliyorum.Senin kacinci gun bugun? Kahve rengi ve kan renginde ama cok az diyecek sekilde kan ..
Benim 12.gün şimdi kan testi yaptırdım bekliyorum.
İnşallah canım.Hayirlisi Canim benim bebeklerimiz insallah bizimle allahin izniyle..
Canım heyecanla bekliyorum seni koş gel hadi :)Kızlar yoldayım kan vermeye gidiyorum dua edin bana olurmu heyecandan ölmezsem iyi
gunaydin canimcimmmm cok saol insallah hep birlikte sewiniriz :) testi olan kizlar yalniz deilsiniz bizde en az sizin kadar heycanliyiz Rabbkm yanninizda olsun insallah guzel haberlerinizi bekliyoruzzz :)Günaydın fıstıklar... Bugün güzel bi gün olsun. Bol müjdeli olsun çok merak ediyorum hadiiii.Lulinda a_gurur iqqraa_ @keremmm gulsennnn @opera @tralleria Dfn1903 vee sonucunu önümüzdeki bi kaç gün içinde yada bgn alacak diğer arkadaşlar... Hepinize bol pozitifli günler diliyorum
Pozitifi gören arkadaşlar Allah sevinçlerimizi yarım bırakmasın sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri de göstersin. Birlikte gün sayalım inşallah
Şimdilik negatifle karşılaşan arkadaşlarım.. Ben 3. Denememde gördüm pozitifi. Hatta ilkinde döllenme bile olmadı da boşverin deneyip kendinizi yıpratmayın, donasyon düşünün demişti doktorlar. Herşey allahtan.. Sadece zamanı var, o herşeyin ilacı. MerAk etmeyin
HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAAAK
Nasıl bekliyorum seni hayatım bir bilsen yaaa nasıl heyeceanlıyım nasıl :)Kanımı verdim 12:30 sonucum çıkacak hayırlısı bakalım
canımsın biliyorum benimle aynı heyecanı yaşadığını Rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip eder inşallahNasıl bekliyorum seni hayatım bir bilsen yaaa nasıl heyeceanlıyım nasıl :)
Kızlar yoldayım kan vermeye gidiyorum dua edin bana olurmu heyecandan ölmezsem iyi
hadi hayirlisi cnm guzel haberini bekliyoruzxzzzzzzKanımı verdim 12:30 sonucum çıkacak hayırlısı bakalım
Sen idrar testi yaptın mı dün ?Kanımı verdim 12:30 sonucum çıkacak had
canımsın biliyorum benimle aynı heyecanı yaşadığını Rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip eder inşallah
hadi hayirlisi cnm guzel haberini bekliyoruzxzzzzzz
hadi hayirlisi cnm guzel haberini bekliyoruzxzzzzzz
Yaptım yapmazmıyım hiç ama tek çizgi çıkmıştıSen idrar testi yaptın mı dün ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?