canim esim aldirmadi ;( beklicekmisiz ne cikti seninCanim hangi bugun idrar testi yapacaktik ben yaptim :)
Hahahaha bizim sonumuz ne olacak seninle yaaa bende dün yaptım tek çizgi çıktıYaptım yapmazmıyım hiç ama tek çizgi çıkmıştı
yok canimcim pazartsi benimcnm senin de bgn diil miydi?
kacinci gununuzdu kizcelerHahahaha bizim sonumuz ne olacak seninle yaaa bende dün yaptım tek çizgi çıktı
Kanımı verdim 12:30 sonucum çıkacak hayırlısı bakalım
yok canimcim pazartsi benimcok korkuyom
Aminnn canım benimayy yine bir heyecanhadi bakalım bugüne de güzel başlayalım.. yeğenler tek tek belli etsin kendini
canim esim aldirmadi ;( beklicekmisiz ne cikti senin
Canım ya bende öyleyim kendimi en kötüye hazırlamaya çalışıyorum ama bakalım inşallah benim mucizemde kendini gösterir.cnm ben de çok korkuyodum hatta hiç belirti fln yok diye negatife hazırlamıştım kendimi ama öyle olmadı. Sİzde de olmicak inşallah. 25 kasım diil miydi senin transfer?
Allah sonumuzu hayır etsin şekerim :)Hahahaha bizim sonumuz ne olacak seninle yaaa bende dün yaptım tek çizgi çıktı
kacinci gununuzdu kizceler
Kızlar ikinci test sonucum 551.3
hayırlı haberlerle gel inşallah canım...bugünde bizleri sevindirin sevinin inşallahKanı verdim. Saat 3'e kadar çıkar sonuç dediler. Bekleyeceğiz.
bende canım sorma sabah uykudan kaldırdı depremden de çok tırsarım zatenBu sabaha depremle uyandim kizlar rabbim korusun felaketten sonuc alacak arkadaslara hayirli guzel sonuclar olsun ins bende merK icindeyim merkezin aramasini bekliyorum
Süperrrrr ikizmi geliyor acaba :)Kızlar ikinci test sonucum 551.3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?