kızlar lekelenmeleriniz inşallah yerleşme belirtisidir bazen öyle oluyormuş...Senin kacinci gun bugun? Kahve rengi ve kan renginde ama cok az diyecek sekilde kan ..
güzell haberler bekliyoruz dualarımız tüm sonuç bekleyenlereKanımı verdim 12:30 sonucum çıkacak hayırlısı bakalım
hayirlisi cnm pozitif olcak insallah bende arkandan gelcemcnm ben de çok korkuyodum hatta hiç belirti fln yok diye negatife hazırlamıştım kendimi ama öyle olmadı. Sİzde de olmicak inşallah. 25 kasım diil miydi senin transfer?
canimm uzulme demek sacma oluyo Rabbim hayirlusini versinn ne demek son tedawim pes etmek umudunu kaybetmek varmiKızlar 0.31 sonucum benim yolculuğum burda bitti desteğiniz için hepinize teşekkür ederim bu benim son tedavimdi Rabbim size hayırlı haberleri almayı nasip etsin
Kızlar 0.31 sonucum benim yolculuğum burda bitti desteğiniz için hepinize teşekkür ederim bu benim son tedavimdi Rabbim size hayırlı haberleri almayı nasip etsin
canım sıkma canını neden öyle dedin tedavi sürecini bilmiyorum fakat Allahtan ümit kesilmez pes etmeKızlar 0.31 sonucum benim yolculuğum burda bitti desteğiniz için hepinize teşekkür ederim bu benim son tedavimdi Rabbim size hayırlı haberleri almayı nasip etsin
Canım benim Allah yardımcın olsun beterinden korusun inşallah üzülme diyorum ama ilk günler bu zor olacaktır bunuda biliyorum.Kızlar 0.31 sonucum benim yolculuğum burda bitti desteğiniz için hepinize teşekkür ederim bu benim son tedavimdi Rabbim size hayırlı haberleri almayı nasip etsin
Canimm bnmm cok uzuldum ama neden son tedavim dedinKızlar 0.31 sonucum benim yolculuğum burda bitti desteğiniz için hepinize teşekkür ederim bu benim son tedavimdi Rabbim size hayırlı haberleri almayı nasip etsin
Kızlar 0.31 sonucum benim yolculuğum burda bitti desteğiniz için hepinize teşekkür ederim bu benim son tedavimdi Rabbim size hayırlı haberleri almayı nasip etsin
lulinda nerelerdesin canımmm
İnşallah canımhayırlı haberlerle gel inşallah canım...bugünde bizleri sevindirin sevinin inşallah
Üzülme canım rabbimin hikmetinden sual olunmaz bak ben 15 sene sonra ilk defa hamile kaldım rabbim inşallah seninde yüzünü güldürecek ümidini kaybetmeKızlar 0.31 sonucum benim yolculuğum burda bitti desteğiniz için hepinize teşekkür ederim bu benim son tedavimdi Rabbim size hayırlı haberleri almayı nasip etsin
Gözün aydın canım tam günüde mi yaptın testini?Burdayım canım, hamileyimmmmmm.
Burdayım canım, hamileyimmmmmm.
Teşekkürler. Tam Gününde yaptım. Doktor 15. Gün demişti. Değer 2066Gözün aydın canım tam günüde mi yaptın testini?
Değerin kaç çıktı?
yuppi tebriklerr cnmm kucginida al insallahhhh :) :) 5. gun embriyosuydu belirtilern neydi cnm bize biraz umut ver :)Burdayım canım, hamileyimmmmmm.
Çok sağol canım darısı başına. 2 tane 5. Gün blasttı. Kasık ağrısı ve göğüs gerginliği vardı sadece. Ama ilaçlardan diye düşünüyorum. Belirti aramamak lazım.canımm çok sevindim
hayırlı olsun.değerin kaç...
senin 5.gün ebryossuydu değil mi
BELİRTİLERİN NELERDİ SÖYLERMİSİN
ayrıca 15 gün beklediğin içinde tebrikler.
Gözünaydın canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Teşekkürler. Tam Gününde yaptım. Doktor 15. Gün demişti. Değer 2066
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?