Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kızlar 0.31 sonucum benim yolculuğum burda bitti desteğiniz için hepinize teşekkür ederim bu benim son tedavimdi Rabbim size hayırlı haberleri almayı nasip etsin

cnm ben de çok korkuyodum hatta hiç belirti fln yok diye negatife hazırlamıştım kendimi ama öyle olmadı. Sİzde de olmicak inşallah. 25 kasım diil miydi senin transfer?
hayirlisi cnm pozitif olcak insallah bende arkandan gelcem yok cnm 27 kasm transferim.oldu

Kızlar 0.31 sonucum benim yolculuğum burda bitti desteğiniz için hepinize teşekkür ederim bu benim son tedavimdi Rabbim size hayırlı haberleri almayı nasip etsin
canimm uzulme demek sacma oluyo Rabbim hayirlusini versinn ne demek son tedawim pes etmek umudunu kaybetmek varmi

canım sıkma canını neden öyle dedin tedavi sürecini bilmiyorum fakat Allahtan ümit kesilmez pes etme

Canım benim Allah yardımcın olsun beterinden korusun inşallah üzülme diyorum ama ilk günler bu zor olacaktır bunuda biliyorum.
Unutma mevlam ne eylerse güzel eyler bende yarın yapıcam kan testini 10.günümde varsa çıkar diye düşünüyorum mevlam hakkımızda en hayırlı olanı nasip etsin inşallah bize.
Seni seviyorum beni takip etmeyi bırakma sakın ama

Canim benim ya çok üzüldüm neden son tedavin olsun devam et ve o bebeği istediğini göster pes etmek yok üzme bizi ama canım :'(

Üzülme canım rabbimin hikmetinden sual olunmaz bak ben 15 sene sonra ilk defa hamile kaldım rabbim inşallah seninde yüzünü güldürecek ümidini kaybetme

canımm çok sevindim
hayırlı olsun.değerin kaç...
senin 5.gün ebryossuydu değil mi
BELİRTİLERİN NELERDİ SÖYLERMİSİN
ayrıca 15 gün beklediğin içinde tebrikler.
Çok sağol canım darısı başına. 2 tane 5. Gün blasttı. Kasık ağrısı ve göğüs gerginliği vardı sadece. Ama ilaçlardan diye düşünüyorum. Belirti aramamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…