Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Off ya kizlar bana yardim edin nolur iki gundur idrarimi yaparken acayip bi yanma oluyor bide ksiklarim cok agriyor adet olacakmis gibi.benim transferim anestezili oldu sonda taktilar ondan mi acaba cok kotu durumdayim
Sonda takmişlarsa ıdrar yolun enfeksıyon kapmiş demek bnde yaşadm idrar yolu enfeksıyonunu bol su içiceksın mecbur enfeksıyonu atasın dıye istersen doktoruna danış.ama 2,5-3 litre su içmn lazım hergün belkı rahatlarsın cok geçmş olsun inşallah geçer

Al bendende o kadar

Kızlar 0.31 sonucum benim yolculuğum burda bitti desteğiniz için hepinize teşekkür ederim bu benim son tedavimdi Rabbim size hayırlı haberleri almayı nasip etsin

cnm arkadaşım niye öyle diyosun? üzme bizi. daha 30muş yaşın. önümüzde yaşanacak ne kadar güzel günler var kimbilir... bi bakmışsın iki üç ay sonra pozitifi görmüşsün. Her kışın sonu bahar... Hayırlısı böyleymiş.

Hemen kan testine koş bence

Kızlar 0.31 sonucum benim yolculuğum burda bitti desteğiniz için hepinize teşekkür ederim bu benim son tedavimdi Rabbim size hayırlı haberleri almayı nasip etsin
Canım teselli etmeye çalışmak zaten boş biliyorum ama hakkında hayırlısı olsun,ama neden son dedin.şimdi dinlen kafanı rahatlat ondan sonra maddi,manevi hazır olduğunda Allah sana tekrar deneyecek gücü versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…