Çok teşekkürler, sıra sizlerde:)yuppi tebriklerr cnmm kucginida al insallahhhh :) :) 5. gun embriyosuydu belirtilern neydi cnm bize biraz umut ver :)
kızlar lekelenmeleriniz inşallah yerleşme belirtisidir bazen öyle oluyormuş...
Çok teşekkürler, sıra sizlerde:)
Burdayım canım, hamileyimmmmmm.
Canimm gozun aydinnnn ve sabrindan dolayi tebrikler sana:)Burdayım canım, hamileyimmmmmm.
Olmadı hiç.bel ağrın oldumu
Sonda takmişlarsa ıdrar yolun enfeksıyon kapmiş demek bnde yaşadm idrar yolu enfeksıyonunu bol su içiceksın mecbur enfeksıyonu atasın dıye istersen doktoruna danış.ama 2,5-3 litre su içmn lazım hergün belkı rahatlarsın cok geçmş olsun inşallah geçerOff ya kizlar bana yardim edin nolur iki gundur idrarimi yaparken acayip bi yanma oluyor bide ksiklarim cok agriyor adet olacakmis gibi.benim transferim anestezili oldu sonda taktilar ondan mi acaba cok kotu durumdayim
Kırkbinkere maşallah canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsinTeşekkürler. Tam Gününde yaptım. Doktor 15. Gün demişti. Değer 2066
Al bendende o kadarHakılısın canım ben istanbuldayım herşey elimizin altında burada ama küçük yerler dediğin gibi.
Aman olsun hayırlısıyla olsun da bakalım. Ben nedense her geçen gün ümidimi kaybediyorum böyle düşünmek istemiyorum ama heyecan da duyamıyorum.
Kızlar 0.31 sonucum benim yolculuğum burda bitti desteğiniz için hepinize teşekkür ederim bu benim son tedavimdi Rabbim size hayırlı haberleri almayı nasip etsin
Teşekkürler. Tam Gününde yaptım. Doktor 15. Gün demişti. Değer 2066
Hemen kan testine koş benceKızlar kendimi umutlandırıp da hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum dün akşam dan bu yana lavaboya giderken aralıklı lekelenmem var ama iç çamaşira gelecek vazıyetde degil. Bu arada benim 9. Gün bugün , bu sabah idrar testi yaptım 3-4 dk dan sonra ikinci çizgi cok belli degil ama silik şekilde çıktı güvene bilirmiyim ki , ilk defa geliyor başima.
bende canım sorma sabah uykudan kaldırdı depremden de çok tırsarım zatenallahım beterinden korusun...
Büyük ihtimal öyle dedi doktor. Direk kalp atışı görmeye çağırdı 15 gün sonra. Tekrar etmene gerek yok dedi.cnm ne güzel çıkmış değerin ikiz mi yoksa?hayırlsııyla kucağını almayı da nasip etsin Allah
Tebrikler canim. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın BebisleriÇok sağol canım darısı başına. 2 tane 5. Gün blasttı. Kasık ağrısı ve göğüs gerginliği vardı sadece. Ama ilaçlardan diye düşünüyorum. Belirti aramamak lazım.
Canım teselli etmeye çalışmak zaten boş biliyorum ama hakkında hayırlısı olsun,ama neden son dedin.şimdi dinlen kafanı rahatlat ondan sonra maddi,manevi hazır olduğunda Allah sana tekrar deneyecek gücü versin inşallahKızlar 0.31 sonucum benim yolculuğum burda bitti desteğiniz için hepinize teşekkür ederim bu benim son tedavimdi Rabbim size hayırlı haberleri almayı nasip etsin
Burdayım canım, hamileyimmmmmm.
Sana da sana da:)Kırkbinkere maşallah canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?