Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kızlar 0.31 sonucum benim yolculuğum burda bitti desteğiniz için hepinize teşekkür ederim bu benim son tedavimdi Rabbim size hayırlı haberleri almayı nasip etsin
Rabbim hayirlisini versin canım..cok uzuldum.cok umutluydum senden. Hicbirsey icin son değildir umudunu kaybetme lütfen.

amanda aman giripde hamis haberi almak ne guzel.kutlarim bugun pozitif alanlari yupiiiiiiiii

Kızlar şimdi doktorum aradı. Gebelik var görünüyo ama değerin çok düşük dedi. 10.95 miş. Pazartesi tekrar test yapalım dedi. Elim ayağım titriyo şuan.
Gözün aydın diyelim canim.allahim tamaminacerdirsin insallah.guzel sonuc artislarini bekliyoruz

OTE="Lulinda, post: 38166263, member: 622135"]Bu arada kanda pozitif alınca kendime sözüm vardı idrar testi yapacağım diye. Kanda değer 2066 iken silik çizgi çıktı. Demekki idrar testlerine hiç güvenmemek lazımmış:)[/QUOTE]

İdrar testini sabah aç karnına ve ilk idrarla yapacaksın bende yapıcam inşallah ahdım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…