Teşekkür ederim, olabilir dedi doktor değere göre:)Hayırlı olsun canım değerinde çok iyimiş maşallah sanırım ikiz geliyor.
Kızımmm sen 8 Aralık değil mi?Kızlar yoldayım kan vermeye gidiyorum dua edin bana olurmu heyecandan ölmezsem iyi
Yahu bi sakin olun çoğu gitti azı kaldı. Opu günlerinizi bi hatırlayın hele :) yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik :)Hahahaha bizim sonumuz ne olacak seninle yaaa bende dün yaptım tek çizgi çıktı
Kızlar şimdi doktorum aradı. Gebelik var görünüyo ama değerin çok düşük dedi. 10.95 miş. Pazartesi tekrar test yapalım dedi. Elim ayağım titriyo şuan.
Allah yardımcın olsun arkadaşımKızlar 0.31 sonucum benim yolculuğum burda bitti desteğiniz için hepinize teşekkür ederim bu benim son tedavimdi Rabbim size hayırlı haberleri almayı nasip etsin
Rabbim hayirlisini versin canım..cok uzuldum.cok umutluydum senden. Hicbirsey icin son değildir umudunu kaybetme lütfen.Kızlar 0.31 sonucum benim yolculuğum burda bitti desteğiniz için hepinize teşekkür ederim bu benim son tedavimdi Rabbim size hayırlı haberleri almayı nasip etsin
12.gündü canımKızlar şimdi doktorum aradı. Gebelik var görünüyo ama değerin çok düşük dedi. 10.95 miş. Pazartesi tekrar test yapalım dedi. Elim ayağım titriyo şuan.
Hayırlı olsun geç tutunmuştur Yükselir sonucun merak etme stres yapma ve kendini yorma canım allaha emanet olunKızlar şimdi doktorum aradı. Gebelik var görünüyo ama değerin çok düşük dedi. 10.95 miş. Pazartesi tekrar test yapalım dedi. Elim ayağım titriyo şuan.
12.gündü canım
Insallah canim oyledir.Hayırlı olsun geç tutunmuştur Yükselir sonucun merak etme stres yapma ve kendini yorma canım allaha emanet olun
İnsallah birakmaz bebegim beni.cnm hadi hayırlısı senin minik de geç tutunuyodur merak etme. iyi düşün iyi olsun..
Gözün aydın diyelim canim.allahim tamaminacerdirsin insallah.guzel sonuc artislarini bekliyoruzKızlar şimdi doktorum aradı. Gebelik var görünüyo ama değerin çok düşük dedi. 10.95 miş. Pazartesi tekrar test yapalım dedi. Elim ayağım titriyo şuan.
İnsallah canim.Gözün aydın diyelim canim.allahim tamaminacerdirsin insallah.guzel sonuc artislarini bekliyoruz
Hemen kan testine koş bence
Ovvv yoooAh Canim benim Turkiyede olsam hemen giderdim ben yurtdisinda yasiyorum TR Gibi kos kan ver Yok burda. hersey idrar testine bakar burda :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?