Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Tesekkur ederim canim iciyorum surekli.bugunde doktorum aradi sikayetin varmis diye evet sedim tam idrar testi yaptir dedi sabah yaptirdim enfeksiyonmus gercekten ilac verdi suya karistirip iccem insallah gecer bi an once

Kızlar 0.31 sonucum benim yolculuğum burda bitti desteğiniz için hepinize teşekkür ederim bu benim son tedavimdi Rabbim size hayırlı haberleri almayı nasip etsin
Simdi biz ne desek bos guzel arkadaşım.tabiki uzuluyorsun simdi ama rabbim onu nasip ettiyse bigun kollarinda olacak ve sen nasil oldu anlamayacsksin bile.hepimiz nir imtihandayiz ve rabbim ne zaman verirse o zaman kavusacagiz.dilerim en kisa zamanda kavusursun evladina..

Gozun aydin canim insallah ikizdir bebeklerin ayyy ne kadar tatli olurlar eger oyleyse.Gerci tek olsun bizim olsun de mi canim?Rabbim saglikli sihatli hayirli evlat etsin insallah.

Çok teşekkürler. Sağlıklı olsun da 1-2 fark etmez. Ama değer öyle gibi görünüyor.

kızlar pazara gidip geldik aklım sizdeydi hep
şimdi de cok heyecanlıyım 13 sayfa gecmiş
bana zöet gececek biri var mı sonuçlar hakkında

kızlar pazara gidip geldik aklım sizdeydi hep
şimdi de cok heyecanlıyım 13 sayfa gecmiş
bana zöet gececek biri var mı sonuçlar hakkında
Canimm lulinda arkadasimiz hamile hemde test icin 15. Gununu beklemek durumundaymis ve beklemis duy yaniii:)

a_gurur arkadasimiz olumsuz sonuc almis ama ben inaniyorum en kisa zamanda onunda yuzunu guldurcek rabbim

Canimm lulinda arkadasimiz hamile hemde test icin 15. Gununu beklemek durumundaymis ve beklemis duy yaniii:)

a_gurur arkadasimiz olumsuz sonuc almis ama ben inaniyorum en kisa zamanda onunda yuzunu guldurcek rabbim

cok teşekkür ederim S saniye1988 , ben de test günümü bekleyim en iyisi, 15 gün sabreden arkadaslarımızdan ilham alıp
sen de beklersin artık test gününü değil mi
Lulinda nın ikizmiş sanırım, kucakları dolup taşacak inşallah
Dfn1903 degerin artar ben inanıyorum, sen de moralini yüksek tut
ve işte en zor kısmı a_gurur ne desek boş, hepimiz aynı yollardan geciyoruz, doktorlar genel olarak başarı oranı %35 diyor ve biz %65in daha yüksek ihtimal oldugunu unutmak istiyoruz
gecen gün birisi yazmıştı ya, 6. denememde kızım oldu şimdi 7. denemedeyim diye, azim,sabır ve inançla olacak bir gün

Kizlaaaar bisey sorucam transfer gunu 1. Gun olarak sayiliyomu ertesi gun mu 1. Gunumuz oluyor kafamiz karistida opera arkadasimizla biraz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…