Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

amin ins canım. herşey rabbime kalmış artık. bu topik e pek uğrayan yok. ben yeni bi topik açtım. 2014 ekim ayı tüp bebek yaptiranlar ve yaptıracaklar diye
yanlis dusunuyorsun bence hergun mutlaka paylasim oluyor burda ve tedavisi baslayan herkes yaziyir !!

kızlar moralim çok bozuk ;( az önce çok ağladım dayanamıyorum.içimi size dökmek istiyorum ;( dün adet oldum bugün hastaneye gittim aşılamaya başlamak için fakat durumumu doktora anlattım aşılama önermiyorum dedi,tüp bebek deneyin tekrar dedi ;( çünkü daha önce tüp bebek yaptırmıştım ve tutmamıştı,embriyo kalitem düşüktü o yüzden embriyolarım dondurulamamıştı ;( doktor embriyo kaliten düşük olduğu için aşılamayı boşuna yapmış oluruz dedi çok istiyorum deyince ilaç yazdı alın ve iğneye başla dedi. durumu eşime anlattım doktoru dinleyelim ve yaptırmayalaım dedi boşuna ümitlenmeyeleim dedi ;( haklı ;( ama ben çok istiyorum bebeğimi istiyorum ;( ne olur bebeğim gel artık dayanamıyorum ne olursun gel ;( çok kötüyüm çooookkkk aklım beynim herşeyim durmuş sanki,meleğimi beklemekten sabretmekten taş kesildim ;( hamile kalmak bebeğimi doğurmak kucağıma almak istiyorum yetti artık ;(

selam arkadaşlar. hastaneden geliyorum. bi hastalık şüphesiyle kontroller yapıyolardı 1 aydır. Allaha şükürler olsun bişeyim yokmuş. tüp bebek merkezine uğradım rahim filmi çekileyim mi diye. şimdi erken dosyanızı heyet görüp karar vericekler dediler.
1 saat sonra arandım heyete girmişim dr film çekilsin tedaviye karar verilecek demiş. herhalde başlatıcaklar ne dersiniz?

öncelikle merhaba biz hepimiz bu yolun yolcusuyuz lütfen umitsizlige düşme. aşılama da başarı şansı düşüktür tüp bebeğe göre. doktorunu dinle. ve bi daha tüp bebeğe baslayin. ins rabbim en zor anda yardıma kosarmis. gönlünü ferah tut ve ne olursa olsun stresten uzak dur. stres yumurtaların birinci baş düşmanı. güzel düşün ins bebisini kucağına alırsın

tüp bebek işi de 2015 e kaldı çok sağol canım Rabbim hepimizin kucağını bebişlerle doldursun inşallah. üzülmemek elde değil canım ertelemiş olduk yine,geçen ay doğum kontrl ilacını buşuna içtim ne tüp yapabildim ne de aşılama,hani beklenti içinde oluosun ya sonra herşey kursağında kalıyo,yutkunuyosun bi türlü inmiyor işte o durumdayım yutkunuyorum ama bir türlü inmiyor,boğazımı tıkıyor.

evt inmez ama ne yaparsın senin de bunları yasaman gerek demek ki. umarım bu sefer çok güzel haberler verirsin. mutluluktan ucarsin ins

Canım benim tüp bebek aşılamaya göre dahs başarılı bir tedavi.hepimiz biran önce sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı istiyoruz.ne kadar moralini yüksek tutardan tedavin için okadar iyi olur.

[QUgün="acelyacicegi, post: 37251784, member: 629575"]kaçıncı gün transferi ve kaç gün sonra teste gel dendi canım. insaallah güzel haberler verirsin bize burdan[/QUOTE]

3.gun embryosu canim 21ekim test tarihin i sallah güzel olur Rabbimhhepimizeversin

[QUgün="acelyacicegi, post: 37251784, member: 629575"]kaçıncı gün transferi ve kaç gün sonra teste gel dendi canım. insaallah güzel haberler verirsin bize burdan

3.gun embryosu canim 21ekim test tarihin i sallah güzel olur Rabbimhhepimizeversin[/QUOTE]
benimde iki gün önce toplandı. sanırım 5. gün transfer olacak. seninle beraber yaptık sanırım. bna büyük ihtimal pazartesi tranfer ederler. hade hayirlisi çok güzel sonuçlar aliriz ins;-);-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…