Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

At at çığlık, ben de ağlama krizine girmiştim sabah:) çok teşekkürler canım, darısı isteyen herkesin başına:)

çok güzel bir haber bu allahım bebişlerinin sana tutunduğu günüde göstersin inşallah

Hepinize destekleriniz için teşekkür ederim evet birkaç gün canım yanacak ağlayacağım ama kaldığım yerden devam edeceğim hepimizin bu yolda ayrı ayrı hikayeleri var ben 7 ameliyat daha saymadığım bir sürü operasyon geçirdim maddi kısmı geçtim ama manevi anlamda çok yıpranmış durumdayım Rabbim bana bir daha deneme gücü verir inşallah bugün benim 9. Günümdü Pazartesi normal test günüm yine yaptıracağım tedavi gördüm hastanede ama ben yüksekleceğini düşünmüyorum tabi yine Rabbim bilir geride kalan Arkadaşlarım dualarım sizinle inşallah siz bana güzel haberler verirsiniz moral olur bugun pozitif sonuç olan Arkadaşlarım Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin gerçekten hepiniz iyiki varsınız

12.gündü canım
Daha 12. Gunmus degerin artabilir canim stres yapma yat dinlen.insallah yukselecek degerin
Kızlar şimdi doktorum aradı. Gebelik var görünüyo ama değerin çok düşük dedi. 10.95 miş. Pazartesi tekrar test yapalım dedi. Elim ayağım titriyo şuan.
Canim benim sakin ol İnsallah yukselecek degerin hic uzulme

hadi hayirlisi cnm.insallah guzel guzel gelusirler

arkadaşım iyiki sende varsın seni çok iyi anlıyorum bende 15 yıllık evliyim sorunlarımız beki birbirine benzemez ama bu kadar sağlık sıkıntısı çeken birini çok iyi anlıyorum bende evliliğimin 2. yılından bu yana tedavilerle uğraştım bunların içine yanlış teşhis ve tedaviler girince benimde bebek hayalerimi bu yıla kadar taşıdı allahım bu yolda olan bütün arkadaşlarıma bizlere güç kuvvet versin her zaman bir umut vardır allahımın izniyle pes etmiyeceğiz güçlü olmaya devam edeceğiz herşeyin vardır bir vakti zamanı ....

Canım benim biz hep burdayız keşke elimden daha fazlası da gelse ama yapabileceğim işte bu kadar. Sen kendine dikkat et sen iyi ol gerisi gelir zaten kuzum.

biraz üzgün biraz mutluyum bugün.benim hamileliğim ikiz başlamıştı,2 hafta önce de 2 kese görmüş ve kalp atışlarını dinlemiştik. Artık gebelik takibine tüp bebek merkezinde değil başka bir hastanede başlayacaktım.Bugün medipolde başladık. Ama benim bebeklerimden biri erimiş gitmiş.Kese duruyor ve içi boşalmış...2 hafta önce 4 gün geriden gelen ve diğerine nispetle daha düşük kalp atışını duymuştuk..Bugünkü usg de 1 bebecik gördük.Maşallah o sağlıklıydı ve gününe göre gidiyordu.Yaşım 38..Rabbim demek ki iki tane taşıma dedi bana..Doktorum bana amniyosentez yerine ABD'ye gönderilen Harmony Testinden bahsetti.Çok güvenilir bir testmiş..Henüz karar vermedik. ama Medipolde ilk muayenemden memnun kaldım diyebilirim.Şu an 9-1 iz.3 hafta sonra kontrole gideceğiz.Tek bebeğim inşallah annesiyle kalacak..Rabbim hayırlısını nasip etsin...

Kızlar 0.31 sonucum benim yolculuğum burda bitti desteğiniz için hepinize teşekkür ederim bu benim son tedavimdi Rabbim size hayırlı haberleri almayı nasip etsin
canım çok üzüldüm şuan ne desem seni avutmayacağını biliyorum ama zamanı gelmemiş demek ki daha. ayrıca bunun son olduğunu yazmana daha cok üzüldüm, sen ne kadar umutlu bir insansın nasıl bir anda son olduğunu yazabiliyorsun ben en kısa zamanda toparlanıp tekrar başlamanı umuyorum, sen her zaman dualarımda olacaksın , kısa zamanda toparla kendini ve yeniden başla olurmu

Kızlar şimdi doktorum aradı. Gebelik var görünüyo ama değerin çok düşük dedi. 10.95 miş. Pazartesi tekrar test yapalım dedi. Elim ayağım titriyo şuan.
canım değerin artar inşallah, benimde çok düşüktü yavaş yavaş arttı, henüz kese göremedim inşallah keseyi görmek ve kalbini duymak nasip olur, senin de değerin artar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…