Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

kizlarr test gunum yaklastikca korkar oldum iki negatiften sonra ilk 4 gunden sonra yemek yapip bulasik yikiyorum etkilememistir demi

Canim hic korkma ben ilk ikiz hamileligimde mutfak raflarini bile cikip temizledim ufak is yapmayla biseycik olmaz rahat ol.yinede yorma kendini surda az zaman kaldi agir is yapmadiktan sonra biseycik olmaz
coknsaol cnm yaa icimi rahatlattinn valla agir kaldirmiom tabi :)

Hadi hayırlısı canım sen pzt ye hazırlıkşı ol

haftasonu modunda sanırım herkes
ben de yemek yaptım, fırında yapmıştım onları temizlemekle ugrastım, cok yormadım kendimi ama ben banyo ve mutfak temizliği yapıyorum valla onları yapmamak olmaz di mi

haftasonu modunda sanırım herkes
ben de yemek yaptım, fırında yapmıştım onları temizlemekle ugrastım, cok yormadım kendimi ama ben banyo ve mutfak temizliği yapıyorum valla onları yapmamak olmaz di mi
kacinci gunun cnm.bende yapiorum valla

a_gurur canım sonucuna inan kendiminmis gibi üzüldüm. Hele bu sondu falan yazmışsin neden öyle dusunuyosun kuzum. Eminim ki bu süreçte çok yiprandin yoruldun ama rabbimin vakti geldiğinde nasip edeceği bebek bunların hepsini unutturacak. Yeter ki ümidini yitirme. Şuan zor bir dönem geçireceksin ama lütfen kendini hirpalama. İnş tez zamanda maddi özellikle de manevi olarak kendini toplar herseye yeniden başlarsınız canım. Allah yar ve yardımcın olsun.

Sonuçları pozitif olan arkadaşları gönülden tebrik ediyorum. Hatirladigim kadariyla Lulinda degerin cok guzel canim masallah Allah kucagina almayi nasip etsin.ve Dfn1903 değerin yükselecek canım insallah içini ferah tut. Belli ki senin minik nazli büyüyor.
Dünden de bir iki arkadaş vardı heralde suan hatırlayamadım. Hepinize güzel hamilelikler sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah.

Aynı şeyleri yaşamısiz seninle. Benim de ikiz başladı hamileliğim kalp atislarini duyduk ama 8 haftada birinin kalbinin durdugunu öğrendik. Diğeri saglikliydi çok şükür. Rabbim böyle hayırlı gördü dedik. Kalan Bebeklerimizi bağışlasin bize. Doktorun neden amniyosentez ya da hormon testinden bahsetti ne için gerekliymis yani merak ettim.

İnşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…