Hosbulduk evet canim çarşamba hayirli haberler aliriz insallah
İnşallah canım. Allah'ım yüzümüzü güldürsün.canım değerin artar inşallah, benimde çok düşüktü yavaş yavaş arttı, henüz kese göremedim inşallah keseyi görmek ve kalbini duymak nasip olur, senin de değerin artar inşallah
Lulindam cnmmmm ck mutluyummmmm ck sewindm cnm gozun aydin ♥♥♥♥♥Burdayım canım, hamileyimmmmmm.
Allahin izniyle ikiz dimiiiiiTeşekkürler. Tam Gününde yaptım. Doktor 15. Gün demişti. Değer 2066
Benim belim çok ağrımıştı sonuç pozitifti. Umarım seninde gönlüne göre olurkızlar belimde biraz ağrı var ve korkuyorum.böyle olup pozitif olan duydunuz mu
Canim hic korkma ben ilk ikiz hamileligimde mutfak raflarini bile cikip temizledim ufak is yapmayla biseycik olmaz rahat ol.yinede yorma kendini surda az zaman kaldi agir is yapmadiktan sonra biseycik olmazpozitif olan arkadaslar biraz bilgi verin
coknsaol cnm yaa icimi rahatlattinn valla agir kaldirmiom tabi :)Canim hic korkma ben ilk ikiz hamileligimde mutfak raflarini bile cikip temizledim ufak is yapmayla biseycik olmaz rahat ol.yinede yorma kendini surda az zaman kaldi agir is yapmadiktan sonra biseycik olmaz
Hadi hayırlısı canım sen pzt ye hazırlıkşı olMERKEZDEN ARADILAR KIZLAR 10 TANE YUMURTADAN 7 SINE İŞLEM YAPMIŞLAR 7 SİDE DÖLLENMİŞ GİDİŞATA GÖRE TRANSFER İÇİN ARAYACAKLAR SIMDILIK IYI DEDI EMBRIYOLOG UMARIM HEPSİ GÜZELCE GELİŞİR VE 5. GÜNE GİDER MUTLU OLDUM RABBIM DEVAMINI NASIP EDER İNŞ...
kacinci gunun cnm.bende yapiorum vallahaftasonu modunda sanırım herkes
ben de yemek yaptım, fırında yapmıştım onları temizlemekle ugrastım, cok yormadım kendimi ama ben banyo ve mutfak temizliği yapıyorum valla onları yapmamak olmaz di mi
Aynı şeyleri yaşamısiz seninle. Benim de ikiz başladı hamileliğim kalp atislarini duyduk ama 8 haftada birinin kalbinin durdugunu öğrendik. Diğeri saglikliydi çok şükür. Rabbim böyle hayırlı gördü dedik. Kalan Bebeklerimizi bağışlasin bize. Doktorun neden amniyosentez ya da hormon testinden bahsetti ne için gerekliymis yani merak ettim.biraz üzgün biraz mutluyum bugün.benim hamileliğim ikiz başlamıştı,2 hafta önce de 2 kese görmüş ve kalp atışlarını dinlemiştik. Artık gebelik takibine tüp bebek merkezinde değil başka bir hastanede başlayacaktım.Bugün medipolde başladık. Ama benim bebeklerimden biri erimiş gitmiş.Kese duruyor ve içi boşalmış...2 hafta önce 4 gün geriden gelen ve diğerine nispetle daha düşük kalp atışını duymuştuk..Bugünkü usg de 1 bebecik gördük.Maşallah o sağlıklıydı ve gününe göre gidiyordu.Yaşım 38..Rabbim demek ki iki tane taşıma dedi bana..Doktorum bana amniyosentez yerine ABD'ye gönderilen Harmony Testinden bahsetti.Çok güvenilir bir testmiş..Henüz karar vermedik. ama Medipolde ilk muayenemden memnun kaldım diyebilirim.Şu an 9-1 iz.3 hafta sonra kontrole gideceğiz.Tek bebeğim inşallah annesiyle kalacak..Rabbim hayırlısını nasip etsin...
İnşallah canım.Sonuçları pozitif olan arkadaşları gönülden tebrik ediyorum. Hatirladigim kadariylaLulinda degerin cok guzel canim masallah Allah kucagina almayi nasip etsin.ve Dfn1903 değerin yükselecek canım insallah içini ferah tut. Belli ki senin minik nazli büyüyor.
Dünden de bir iki arkadaş vardı heralde suan hatırlayamadım. Hepinize güzel hamilelikler sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?