Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

ayshn'cim, gebelik takibine bugün itibaren medipolde başladık, dr hanım ilgiliydi, hamilelik geçmişimizi öğrendi, usg den kontrolleri yaptı,güzel güzel anlattı. 2 hafta önce 2 kese ve 2 kalp atışını görmüştük ama biri 4gün geriden geliyordu,baktık kese duruyor ama meleğim erimiş gitmiş.Allahım büyük, diğeri sağlıklı maşallah,gününde devam ediyor. 10.haftadan itibaren o dediğim harmony testini önerdi, isterseniz yaptırın dedi.(ikili test vs önermedi başka) 3 hafta sonra gelin dedi.27 sinde inşallah kontrole gideceğiz.
Baktım da maşallah sen benden 2hafta öndesin.sen hangi hastanede devam ediyorsun,9-12 hafta arası özel bir test veya tedavi gördün mü? merak etttim canım..

Gecen cumartesi transfer oldu iste ama ben pazar gunu bile yemek yaptim
surekli yatmama konusunda uyariyorlar zaten normal hayata devam edip vucudun alisik oldugu duzeni devam ettirin diyorlar
aynen oyle cnmm ama iste insan korkuyoda dogrumu yanlismi ne bilimm Allaha emanet artik :)

Ben gebze medikal parkta devam ediyorum. Önceden de gittiğim doktorum orda. Ama her doktor gibi ikili test icin çağırdı. Ayın 16 sinda kontrolüm. Yoğunlukta konuşamadim ama gittiğimde test yaptırmak istemedigimi soylicem. Harmony testi ne için bilmiyorum ama ikili testin gerekli olduğunu düşünmüyorum. Benim de kalbi duran bebeğim küçülmeye başlamıştı bu gittiğimizde büyük ihtimalle kaybolurmus. Diğeri de senin gibi gelişimi tam gününde. Sağlıklı olsun bi tane olsun bizim olsun

Gecen cumartesi transfer oldu iste ama ben pazar gunu bile yemek yaptim
surekli yatmama konusunda uyariyorlar zaten normal hayata devam edip vucudun alisik oldugu duzeni devam ettirin diyorlar
aynen oyle cnmm ama iste insan korkuyoda dogrumu yanlismi ne bilimm Allaha emanet artik :)

Kizlar adet oluyorum galiba. Tuvalette silince kahverengi acik pembe bir seyler geldi ara ara geliyor.
Olmadi buda galiba.

kizlarr test gunum yaklastikca korkar oldum iki negatiften sonra ilk 4 gunden sonra yemek yapip bulasik yikiyorum etkilememistir demi
Rahat ol cnm ben transferin ertesi gün işe başladım. Üstelik inşaat mühendisiyim. İkinci günden sonra sahaya bile çıktım. Evde de yemek yaptım. Yormadan tabi kendimi. Allah ol dediyse hiçbir şey mani olmaz merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…