Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

cok saol cnm icime su serptinn benimde 9. gunum bugin ilk baslarda kasik agrim vatdi suan yine var bende korkmaya basladim

Kizlar iyi dileklerinize tesekur ederim Allah razi olsun insallah dediginiz gibi olur olmazsada artik iki tane donmus embriyo var onlari alirim bir kere daha denerim napali hayirli olan ne ise rabbim onu versin ben kendimi ona dondum ona emanetiz artik.

Canim ne oldu hasta olmaaa yaa hayir rengi nasıl ayıptır sorması

Canim bi doktorunu arayip sorsan?
ilac kullanirken adet olamazsin diye biliyorum ben de, ayrica benim normal adetim test tarihinden bile sonra
hamileligi boyunca kanamasi olan bir suru ornek var, belki progesterani falan artiracaktir doktorunu ara bence

Canim pembeydi ama yavas yavas kirmiziya donuyor agrimda basladi hafiften yani olmadi be kuzum.
Canım bolca dua et. Benimde aynısıdı. Once pembe sonra bildigin kandı. Doktor sabah gel Demişti . Gidince tahlil yapıp hemen iğne vermişti . Doktoruna haber ver.insallah müjdeli haberler verirsin . Hakkında hayırlısı...

Kizlar hemsiremi aradim tedirgin olma boyle durumlar olur dedi progestani ikiye cikart dedi yarinda test yapma cok erken olur yarin dinlen iyice devam ederse pazartesi test yapariz dedi.
Bana da dua edin canlar hakkimizda hayirlisi olsun insallah.

Kizlar hemsiremi aradim tedirgin olma boyle durumlar olur dedi progestani ikiye cikart dedi yarinda test yapma cok erken olur yarin dinlen iyice devam ederse pazartesi test yapariz dedi.
Dualarım seninle canım benim gönlünü ferah tut Rabbimin izniyle salı günü hayırlı haberini alıcaz inşallah

Pişttttt piştttttt kizlarrrr iyi geceler
O kadar COK sayfa olmuşki tam bakamadım maalesef uzun zamandır giremiyorum.öncelikle iyi haber alan tüm arkadaslarımı can i gönülden tebrik ederim, olumsuz sonuc alan arkadaslarımda olmuş maalesef,ne desem boş biliyorum ama vakit güçlü olma vakti.maddi manevi gücümüz yettiğince saglıgımız el verdigince durmak yok yola devam.
Efenim ben beklemedeyim bildiginiz üzere.beklerkende boş gecirmiyim günlerimi diye küçük yollu hastanede biten bir zehirlenme yasadım uzerine bebek konusu açıldığında 360 derece değişen sevgili kayinvalidemleri ağırlıyorum ve bu opunun üzerimdeki gitmeyen etkilerinden sıyrılmaya cabaliyorum.hepinizi COK öptüm :)

Hadi inşallah güzelim duaların enguzeli seninle olsun Kâbe tv i açıp peygamber Efendimiz yüzü suyu hurmetine kabeye yonelerek dua et gün içinde demiştim sana hemen uygula canım benim

Dualarım seninle canım benim gönlünü ferah tut Rabbimin izniyle salı günü hayırlı haberini alıcaz inşallah
Ah canim benim ya noluyor boyle ilkindede boyle olmustu oyuzden artik ne dusunecegimi sasirdim hakkimizda hayirlisi artik kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…