cok saol cnm icime su serptinn benimde 9. gunum bugin ilk baslarda kasik agrim vatdi suan yine var bende korkmaya basladimRahat ol cnm ben transferin ertesi gün işe başladım. Üstelik inşaat mühendisiyim. İkinci günden sonra sahaya bile çıktım. Evde de yemek yaptım. Yormadan tabi kendimi. Allah ol dediyse hiçbir şey mani olmaz merak etme
İnsallah canim insallah.O yerlesme kanamadi bak gor
Yok canim test gunu sali ama boyle olunca yarin 10. Gunum bir bakalim dedim ne olacak.okyanus34 senin test gunun tam olarak yarin mi?
Valla herkesi karistirdim kafamda, bir de gercek isimler yerine nickler var ya, iyice corba oldu her sey
Kizlar iyi dileklerinize tesekur ederim Allah razi olsun insallah dediginiz gibi olur olmazsada artik iki tane donmus embriyo var onlari alirim bir kere daha denerim napali hayirli olan ne ise rabbim onu versin ben kendimi ona dondum ona emanetiz artik.
İnsallah iyi haberlerini bekliyoruz canim dualarimiz seninle uzulme nolurİnsallah canim yarin belli olacak artik hayirlisi kuzum.
Canim pembeydi ama yavas yavas kirmiziya donuyor agrimda basladi hafiften yani olmadi be kuzum.Canim ne oldu hasta olmaaa yaa hayir rengi nasıl ayıptır sorması
Transfer ayin 27 sindeydiTransfer ayin kacindaydi
benim doktor transfer sayilmazsa 11. Gun test istedi
Ilac aliyorkn adet gormzsin arkadsim hatta ilaclaru birakinca bile hmn adet olamiyorzki bn kiwraniyorum agridan bugun 2. Gun olamadim hala. Ki dr unu ara bnce cnm hmn ki muhtemelen yat dinln teste gel dick pzrtsi. Ogunde mutlu hbri alcksin :)Transfer ayin 27 sindeydi
Canim pembeydi ama yavas yavas kirmiziya donuyor agrimda basladi hafiften yani olmadi be kuzum.
Canım bolca dua et. Benimde aynısıdı. Once pembe sonra bildigin kandı. Doktor sabah gel Demişti . Gidince tahlil yapıp hemen iğne vermişti . Doktoruna haber ver.insallah müjdeli haberler verirsin . Hakkında hayırlısı...Canim pembeydi ama yavas yavas kirmiziya donuyor agrimda basladi hafiften yani olmadi be kuzum.
iyide cnm arkadasin dedigi gibi ilaclari birakmadan adet giormezsinkiCanim pembeydi ama yavas yavas kirmiziya donuyor agrimda basladi hafiften yani olmadi be kuzum.
Dualarım seninle canım benim gönlünü ferah tut Rabbimin izniyle salı günü hayırlı haberini alıcaz inşallahKizlar hemsiremi aradim tedirgin olma boyle durumlar olur dedi progestani ikiye cikart dedi yarinda test yapma cok erken olur yarin dinlen iyice devam ederse pazartesi test yapariz dedi.
Bana da dua edin canlar hakkimizda hayirlisi olsun insallah.
Kizlar hemsiremi aradim tedirgin olma boyle durumlar olur dedi progestani ikiye cikart dedi yarinda test yapma cok erken olur yarin dinlen iyice devam ederse pazartesi test yapariz dedi.
Bana da dua edin canlar hakkimizda hayirlisi olsun insallah.
Ah canim benim ya noluyor boyle ilkindede boyle olmustu oyuzden artik ne dusunecegimi sasirdim hakkimizda hayirlisi artik kuzum.Dualarım seninle canım benim gönlünü ferah tut Rabbimin izniyle salı günü hayırlı haberini alıcaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?