Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kizlar hemsiremi aradim tedirgin olma boyle durumlar olur dedi progestani ikiye cikart dedi yarinda test yapma cok erken olur yarin dinlen iyice devam ederse pazartesi test yapariz dedi.
Bana da dua edin canlar hakkimizda hayirlisi olsun insallah.

Hic stres yapma canim bak olabilir demis hemsiren de, benim teshis tedavim dogruymus, ivf uzmanligina dogru gidiyorum
Yat dinlen yorma kendini, yarin gorusuruz kizlar ban yatiyorum.
İyi geceler tatli ruyalar

Kizlar hemsiremi aradim tedirgin olma boyle durumlar olur dedi progestani ikiye cikart dedi yarinda test yapma cok erken olur yarin dinlen iyice devam ederse pazartesi test yapariz dedi.
Bana da dua edin canlar hakkimizda hayirlisi olsun insallah.
dualarimiz seninle cnm ben inaniyorumki bebisin yramaz yer yapim derkenn annisini uzuyoo bak gor sen :)

kizlarr test gunum yaklastikca korkar oldum iki negatiften sonra ilk 4 gunden sonra yemek yapip bulasik yikiyorum etkilememistir demi
Ben 3. Gün işe başladım. Hergün 2şer kez 3 kat inip çıktım. İşe metroya gittim geldim. Hergün en az 30dk Yürüdüm. Sadece 2 gün dikkat ettim o kadar. Hiç endişen olmasın.

Ben 3. Gün işe başladım. Hergün 2şer kez 3 kat inip çıktım. İşe metroya gittim geldim. Hergün en az 30dk Yürüdüm. Sadece 2 gün dikkat ettim o kadar. Hiç endişen olmasın.
ohhh ne guzell valla masallahhh simdide yuruyus yapmadim die dusunuyorum ayy Allahim sen hayirlisini ver

Ah canim benim ya noluyor boyle ilkindede boyle olmustu oyuzden artik ne dusunecegimi sasirdim hakkimizda hayirlisi artik kuzum.
Yat dinlen kuzum iyi seyler dusun iyi seyler olacak gör bak.bende sali gunu teste gidicem insallah guzel haberler vercez birbirimize o gun.sen iyi ol hersey guzel olacak inan bana

Öpüyorum Birtanecik sevgili arkadaşım dualarim sen ve a_gurur la ve tabiki gyilmaz1982 ile Rabbim yüzümüzü tez zamanda güldürur inşallah tüm kardeslerimide inşallah iyi geceler kızlar
Sen gönlü ne büyük birisin kardeşim hiç dualarını esirgemedin Rabbim senin gönlü muradını versin bende buralardayım sizden gelecek haberleri bekliyorum dualarım sizinle

arkadaşım sıkma canını inşallah yerleşme kanamasıdır yorma kendini hafta sonu dinlenmeye bak...

Arkadaslar aklima bisey geldi simdi bi arkadasimda farketmistim hamile olunca gozu boyle yasli gibi bugulu bugulu olmustu erken gebelik belirtileri arasindada var zaten. Aranizda yasayan varmi hamile arkadaslarim ozellikle siz dikkat ettinizmi hic

Arkadaslar aklima bisey geldi simdi bi arkadasimda farketmistim hamile olunca gozu boyle yasli gibi bugulu bugulu olmustu erken gebelik belirtileri arasindada var zaten. Aranizda yasayan varmi hamile arkadaslarim ozellikle siz dikkat ettinizmi hic
bunu ilk defa duydum cnm gozlerin tuaf diolar ama bilmiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…