Kizlar hemsiremi aradim tedirgin olma boyle durumlar olur dedi progestani ikiye cikart dedi yarinda test yapma cok erken olur yarin dinlen iyice devam ederse pazartesi test yapariz dedi.
Bana da dua edin canlar hakkimizda hayirlisi olsun insallah.
dualarimiz seninle cnm ben inaniyorumki bebisin yramaz yer yapim derkenn annisini uzuyoo bak gor sen :)Kizlar hemsiremi aradim tedirgin olma boyle durumlar olur dedi progestani ikiye cikart dedi yarinda test yapma cok erken olur yarin dinlen iyice devam ederse pazartesi test yapariz dedi.
Bana da dua edin canlar hakkimizda hayirlisi olsun insallah.
o kanal yok be kuzum acamiyorum ki.Hadi inşallah güzelim duaların enguzeli seninle olsun Kâbe tv i açıp peygamber Efendimiz yüzü suyu hurmetine kabeye yonelerek dua et gün içinde demiştim sana hemen uygula canım benim
Benim belim çok ağrımıştı sonuç pozitifti. Umarım seninde gönlüne göre olur
Ben 3. Gün işe başladım. Hergün 2şer kez 3 kat inip çıktım. İşe metroya gittim geldim. Hergün en az 30dk Yürüdüm. Sadece 2 gün dikkat ettim o kadar. Hiç endişen olmasın.kizlarr test gunum yaklastikca korkar oldum iki negatiften sonrailk 4 gunden sonra yemek yapip bulasik yikiyorum etkilememistir demi
o kanal yok be kuzum acamiyorum ki.
ohhh ne guzell valla masallahhh simdide yuruyus yapmadim die dusunuyorum ayy Allahim sen hayirlisini verBen 3. Gün işe başladım. Hergün 2şer kez 3 kat inip çıktım. İşe metroya gittim geldim. Hergün en az 30dk Yürüdüm. Sadece 2 gün dikkat ettim o kadar. Hiç endişen olmasın.
Yat dinlen kuzum iyi seyler dusun iyi seyler olacak gör bak.bende sali gunu teste gidicem insallah guzel haberler vercez birbirimize o gun.sen iyi ol hersey guzel olacak inan banaAh canim benim ya noluyor boyle ilkindede boyle olmustu oyuzden artik ne dusunecegimi sasirdim hakkimizda hayirlisi artik kuzum.
İnsallah canim hayirlisi olsun hakkimizdaYat dinlen kuzum iyi seyler dusun iyi seyler olacak gör bak.bende sali gunu teste gidicem insallah guzel haberler vercez birbirimize o gun.sen iyi ol hersey guzel olacak inan bana
Allah razi olsun yapicam canim simdi bende.Netten aç canım bilgisayardan ben bugun sana dua ettim ama sende gönlünden geçen duani yapmalısın
Yat dinlen kuzum iyi seyler dusun iyi seyler olacak gör bak.bende sali gunu teste gidicem insallah guzel haberler vercez birbirimize o gun.sen iyi ol hersey guzel olacak inan bana
Allah razi olsun yapicam canim simdi bende.
Sen gönlü ne büyük birisin kardeşim hiç dualarını esirgemedin Rabbim senin gönlü muradını versin bende buralardayım sizden gelecek haberleri bekliyorum dualarım sizinleÖpüyorum Birtanecik sevgili arkadaşım dualarim sen vea_gurur la ve tabiki gyilmaz1982 ile Rabbim yüzümüzü tez zamanda güldürur inşallah tüm kardeslerimide inşallah iyi geceler kızlar
Bence hemen moralini bozma.olumlu düşün insallah neticesi de olumlu olacak.dua et. Ferah olmaya calis.dualarim seninle ve tum dua bekleyenlerle.Bu gun 9. Gunum canim ama sanirim adet bu yaa oyle gibi onunda zamani cunku buaralar
Bizleri de guzel dualarinda unutma kardeşimHadi inşallah güzelim duaların enguzeli seninle olsun Kâbe tv i açıp peygamber Efendimiz yüzü suyu hurmetine kabeye yonelerek dua et gün içinde demiştim sana hemen uygula canım benim
arkadaşım sıkma canını inşallah yerleşme kanamasıdır yorma kendini hafta sonu dinlenmeye bak...Kizlar iyi dileklerinize tesekur ederim Allah razi olsun insallah dediginiz gibi olur olmazsada artik iki tane donmus embriyo var onlari alirim bir kere daha denerim napali hayirli olan ne ise rabbim onu versin ben kendimi ona dondum ona emanetiz artik.
ozel hastanelerde yok cnm. dewllette var o sartslm kızlar bende tüp bebek yaptırcam tüp bebekte 3 yıl şartı var mı yani 3 yıllık evli olma şartı.
bunu ilk defa duydum cnm gozlerin tuaf diolar ama bilmiorumArkadaslar aklima bisey geldi simdi bi arkadasimda farketmistim hamile olunca gozu boyle yasli gibi bugulu bugulu olmustu erken gebelik belirtileri arasindada var zaten. Aranizda yasayan varmi hamile arkadaslarim ozellikle siz dikkat ettinizmi hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?