- 12 Ekim 2014
- 365
- 367
- 73
özel hastanede ozaman nasıl oluyor acaba ne kadar ödeme yapıyoruz bu arada çok teşekürler.ozel hastanelerde yok cnm. dewllette var o sart
Yaşınız 35-40 arasıysa devlet raporunda 1 yıl evli olmak yeterli. Özel hastanelerde fiyat, ilaçlar, testler ve tedaviler dahil 7000-10000tl arasıözel hastanede ozaman nasıl oluyor acaba ne kadar ödeme yapıyoruz bu arada çok teşekürler.
rica ederim.cnm lulinda arkadasim cvplamis detayliözel hastanede ozaman nasıl oluyor acaba ne kadar ödeme yapıyoruz bu arada çok teşekürler.
Gunaydin canim bu saatte bi biz variz buralarda sanirim.uyku tutmuyor beni heyecandan sen ne durumdasin?günaydın kızlar
İYİ PAZARLAR.
Sana gunaydin canim benim kasiklarim cok agrigor ya belirti aramayi biraktim ama adet olcam diye ödüm kopuyorGunaydinlar ve de iyi pazarlar kizlar:)
Bugun belirti aramadan, stres yapmadan guzel keyifli bir gun geciririz insallah
Gunaydin canim bu saatte bi biz variz buralarda sanirim.uyku tutmuyor beni heyecandan sen ne durumdasin?
Kizlar gunaydin
Dunku hafif lekelenme gece adet kanamasina dondu pet degistiriyorum yani o sekilde geliyor ve icinde kucuk noktalar seklinde pihtilar var.
İlk denemede bu sekilde dusuk yapmistim buraya kadarmis dualariniz ve iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler Allah gonlunuze gore vetsin inaallah.
uzulme demek sacma arkadasim allah sabrini verio bidaki son tedawin olur insallahKizlar gunaydin
Dunku hafif lekelenme gece adet kanamasina dondu pet degistiriyorum yani o sekilde geliyor ve icinde kucuk noktalar seklinde pihtilar var.
İlk denemede bu sekilde dusuk yapmistim buraya kadarmis dualariniz ve iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler Allah gonlunuze gore vetsin inaallah.
gunaydinn kizlarr ne zaman test gununuz benim.yarin dun aksam kasiklarimda agri vardi ve karnim sis sertti suan o sertlikte yokbende aynıyım canım.test günümüz aynı.bende bugün hiç bir belirti yok..
Kasiklarim cok agriyor canim benim.beyaz kivamli bi akintim var ama surekli degil az az parca gibi geliyor.Benim olacagina dair umutlarim azaliyor her an adet olabilirim.o testi gidip yaptirmaya kalbim dayanacak mi bilmiyorum.bende aynıyım canım.test günümüz aynı.bende bugün hiç bir belirti yok..
Canim sen yine de ara bi doktorunu.Bende sordum adet olacak gibiyim kasiklarim agriyor diye olsan bile gidip test yaptiracaksin diyor.Kizlar gunaydin
Kizlar gunaydin
Canim ya çok üzüldüm nediyecegimi bilemiyorum ama inşallah son negatifin olur sevindigim tek nokta senin gibi yardımsever temiz kalpli bir arkadaş edindim inanıyorum ki bu sefer ki denemende olumlu sonuç alacaksın neolur üzülme en güzeli eşin sana tam destek bakalım yarın ben ne sonuç alacağım inan hiçbir belirtiye güveniyorum kan değerimi gormedigim sürece
Gunaydin arkadasim.. sen daha deneyimlisin benden bu konufa ama benim nacizane tavsiyem sen yine de dr.un ve hemsirenin tavsiyesine uy. Bugun de hep istirahat et. Rabbim kulunu darda birakmaz insallah.Kizlar gunaydin
Kesinlikle insallah sabrin sonu selamet olsun hepimiz icin. Şunun şurasinda sonuca birsey kalmadi.tadini cikarmak lazım. Ben de bir ayın sonunda bu aksam evimde olacagim allahin izniyle.allah anne babamdan ve esimden razı olsun. Insallahvrabbim bana onlara guzel haber vermeyi nasip eder. Hepimize aile ve eslerimizi sevindirmeyi nasip etsin. Guzel bir gun diliyorum herkese...Gunaydinlar ve de iyi pazarlar kizlar:)
Bugun belirti aramadan, stres yapmadan guzel keyifli bir gun geciririz insallah
İnşallah düşündüğün gibi olmaz büyük müjdelerle karşılaşırsın canım rabbim gönlünün muradını tez vakitte verir inşallahKizlar gunaydin
Sana gunaydin canim benim kasiklarim cok agrigor ya belirti aramayi biraktim ama adet olcam diye ödüm kopuyor
Kizlar gunaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?