Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kizlar gunaydin
Dunku hafif lekelenme gece adet kanamasina dondu pet degistiriyorum yani o sekilde geliyor ve icinde kucuk noktalar seklinde pihtilar var.
İlk denemede bu sekilde dusuk yapmistim buraya kadarmis dualariniz ve iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler Allah gonlunuze gore vetsin inaallah.

canım aslında ilaçlaran olmaman gerekmiyor mu.
sen yinede doktorunu bir ara canım.

uzulme demek sacma arkadasim allah sabrini verio bidaki son tedawin olur insallah

bende aynıyım canım.test günümüz aynı.bende bugün hiç bir belirti yok..
Kasiklarim cok agriyor canim benim.beyaz kivamli bi akintim var ama surekli degil az az parca gibi geliyor.Benim olacagina dair umutlarim azaliyor her an adet olabilirim.o testi gidip yaptirmaya kalbim dayanacak mi bilmiyorum.

Canim sen yine de ara bi doktorunu.Bende sordum adet olacak gibiyim kasiklarim agriyor diye olsan bile gidip test yaptiracaksin diyor.

Gunaydin arkadasim.. sen daha deneyimlisin benden bu konufa ama benim nacizane tavsiyem sen yine de dr.un ve hemsirenin tavsiyesine uy. Bugun de hep istirahat et. Rabbim kulunu darda birakmaz insallah.

Gunaydinlar ve de iyi pazarlar kizlar:)
Bugun belirti aramadan, stres yapmadan guzel keyifli bir gun geciririz insallah
Kesinlikle insallah sabrin sonu selamet olsun hepimiz icin. Şunun şurasinda sonuca birsey kalmadi.tadini cikarmak lazım. Ben de bir ayın sonunda bu aksam evimde olacagim allahin izniyle.allah anne babamdan ve esimden razı olsun. Insallahvrabbim bana onlara guzel haber vermeyi nasip eder. Hepimize aile ve eslerimizi sevindirmeyi nasip etsin. Guzel bir gun diliyorum herkese...

İnşallah düşündüğün gibi olmaz büyük müjdelerle karşılaşırsın canım rabbim gönlünün muradını tez vakitte verir inşallah

Sana gunaydin canim benim kasiklarim cok agrigor ya belirti aramayi biraktim ama adet olcam diye ödüm kopuyor

adet olmazsın merak etme, bu kadar hormon yüklemesine kasıklarımızın patlamadıgına şükredelim :)

lütfen moralini peşin peşin bozma, doktorun test sonuclarına bakıp sana net bir sey söylemeden üzke kendini
istersen acile git bir muayene ol hatta doğum hastanesi varsa oraya git, orada nöbetçi jinekolog vardır.
kendi kendini harap etme lütfen..

Yahu bi durun bi sakin olun. O kadar hormon alıyoruz.
Bir sürü kimyasal madde sonuçta, vücudumuz alt üst oldu, vücudun saçma tepkileridir öyle düşünün birde.
Sakin olun kızlar sakin. Bekleyeceğiz ağlaya zırlaya bekleyeceğiz başka yolu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…