canım mesajını şimdi okudum yazmadan geçemedim ben 7 haftalık hamileyim tam adet günüm geldiğinde önce pembemsi azar azar kanamam oldu tabi müthiş bir sancıyla beraber sonra kırmızıya döndü hatta parça parça gelmeye başladı tamam dedim düşük yapıyorum bir de akşam 10 gibiydi eşimle kadın doğum acile gittik tabi ben bu olaydan önce hamile olduğumu öğrenmiştim test yaptıktan 1 hafta sonra oluyo bu olay neyse vajinal ultrasonla bakıldı kese duruyor dedi doktor içeride kanama da yok dedi.çok rahatladım tabi telefonla doktorumu aradım crino jeli kes ve progestan iğneye başla dedi öyle yaptım kanamam zaten sonra kesildi ancak 2 gün sonra yine biraz oldu sonra yine durdu 2 gün sonra da bebğimin kalp atışını duydum...doktorum kese yer yaparken bazen bu tür kanamalar olur dedi....neyse diyeceğim o ki inşallah seninde öyledir....inşallah bebeğin seninledir allah yardımcın olsunKizlar gunaydin
Dunku hafif lekelenme gece adet kanamasina dondu pet degistiriyorum yani o sekilde geliyor ve icinde kucuk noktalar seklinde pihtilar var.
İlk denemede bu sekilde dusuk yapmistim buraya kadarmis dualariniz ve iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler Allah gonlunuze gore vetsin inaallah.
kizlarrr cok heycanliyim yarin olaydi da sonucu alaydik bitermi bugunnn cok korkuyorum Allahim sen buyuksun
28 yaşındayım ozaman ücretli olcak yani.teşekürler bilginiz içinYaşınız 35-40 arasıysa devlet raporunda 1 yıl evli olmak yeterli. Özel hastanelerde fiyat, ilaçlar, testler ve tedaviler dahil 7000-10000tl arası
Rabbim yardımcınız olsun inşallah güzel haberlerle dönersiniz ve bize moral olursunuz:)kizlarrr cok heycanliyim yarin olaydi da sonucu alaydik bitermi bugunnn cok korkuyorum Allahim sen buyuksun
amin amin insallah arkadasimm hayirlisii :)biter canım biter 9 gün nasıl bittiyse bugünde biter...
innnşallah güzel haberler veririz.hep beraber....
aminnn insallah canimm hep birliktee :)Rabbim yardımcınız olsun inşallah güzel haberlerle dönersiniz ve bize moral olursunuz:)
Canim cok gecmis olsun. Allah tez zamanda anneligi nasip etsin donmuslara bile gerek kalmadan kendiliğinden insallah.Kizlar hemsiremle tekrat konustuk test yaptirmami istedi sonuc 5.57 yani kanamayla dusecektir deger sonuc olumsuz oldu hayirlisi olsun 5_6 ay bekleyecegim ve sonra dobmuslarimi alacagim bu defa bakarsiniz ikiz olur :)
Hepinizin iyi dilekleri icin tesekkurederim buralarfayim sonuclarinizi takip edicem.
Sevgiyle kalin.
Canım ınş. Dediğin gibi bir dahaki denemen de ikiz haberlerini alırız buralardanKizlar hemsiremle tekrat konustuk test yaptirmami istedi sonuc 5.57 yani kanamayla dusecektir deger sonuc olumsuz oldu hayirlisi olsun 5_6 ay bekleyecegim ve sonra dobmuslarimi alacagim bu defa bakarsiniz ikiz olur :)
Hepinizin iyi dilekleri icin tesekkurederim buralarfayim sonuclarinizi takip edicem.
Sevgiyle kalin.
gecmis olsun cnm hayirlisi insallahh arkadasin dedigi gibi insallah kendiliginden hamis kalirsinn :)Kizlar hemsiremle tekrat konustuk test yaptirmami istedi sonuc 5.57 yani kanamayla dusecektir deger sonuc olumsuz oldu hayirlisi olsun 5_6 ay bekleyecegim ve sonra dobmuslarimi alacagim bu defa bakarsiniz ikiz olur :)
Sevgiyle kalin.
kaçını gündesn cnmKizlar adet olcam galiba kasiklarim bugun cok ağrıyo
Çok geçmiş olsun canım rabbim hakkında en hayırlısını versin tez zamanda güzel haberlerini alırız inşallahKizlar hemsiremle tekrat konustuk test yaptirmami istedi sonuc 5.57 yani kanamayla dusecektir deger sonuc olumsuz oldu hayirlisi olsun 5_6 ay bekleyecegim ve sonra dobmuslarimi alacagim bu defa bakarsiniz ikiz olur :)
Sevgiyle kalin.
bende oyleyim cnm kac kere kontrol ettim oldum mu die yarin test gunum :/Kizlar adet olcam galiba kasiklarim bugun cok ağrıyo
aynen cnm.ilaclardan olui o belirtiler zaten ama benim ilk 3 4 gun agrim vardu kasigmda kesildi bugun yine nasladi adet olcak gibiakızlar nasılsnz inş yrn güzelhbrler alırız bnm bgn 6gün pek belirti yok arada azıcık sol kasık ağrısı oluyo belli belirsiz sık idrar ilaçlardn sanırım bide bi dru dinledm internette bebeğin kalp atışları duyulana kdr belirti hissedilmez dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?