yapma canımmm yaaKizlar gunaydin
Dunku hafif lekelenme gece adet kanamasina dondu pet degistiriyorum yani o sekilde geliyor ve icinde kucuk noktalar seklinde pihtilar var.
İlk denemede bu sekilde dusuk yapmistim buraya kadarmis dualariniz ve iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler Allah gonlunuze gore vetsin inaallah.
canım kusura bakma ben sayfaları okumayı bitirmeden senin diğer mesajını görünce o telaşla sana yorum yaptım umarın bundan sonraki denemen son olur inşallah allahım senin o güzel gönlüne göre ikiz bebişler verir :)Kizlar hemsiremle tekrat konustuk test yaptirmami istedi sonuc 5.57 yani kanamayla dusecektir deger sonuc olumsuz oldu hayirlisi olsun 5_6 ay bekleyecegim ve sonra dobmuslarimi alacagim bu defa bakarsiniz ikiz olur :)
Hepinizin iyi dilekleri icin tesekkurederim buralarfayim sonuclarinizi takip edicem.
Sevgiyle kalin.
Canim insallah en kisa zamanda rabbim verir yavrunu.hicbirimizin elinde bisey gelmiyor gereken neyse yapiyoruz gerisi Rabbime kalmis.uzulmemek elde degil en cok istedigimz sey bu hayatta ama dua edip dilemekten baska bisey yapamiyoruz.İnsallah rabbim gonlundeki gibi ikiz versin sana o ol derse hersey olur.hep dualarimdasin canimKizlar hemsiremle tekrat konustuk test yaptirmami istedi sonuc 5.57 yani kanamayla dusecektir deger sonuc olumsuz oldu hayirlisi olsun 5_6 ay bekleyecegim ve sonra dobmuslarimi alacagim bu defa bakarsiniz ikiz olur :)
Hepinizin iyi dilekleri icin tesekkurederim buralarfayim sonuclarinizi takip edicem.
Sevgiyle kalin.
Benim de 8. Gunum ama feci kasik agrim var ve icimde adet olacakmisim gibi bir his.anlamiyorum ilaclari kullanirken olmaz deniyor ama bu agrilar neyin nesi o zaman hic anlamiyorumBugün 9. Gunum ama bugün kasiklarimda agri basladi hala devam ediyo olcam herhalde
insallah unuturrur bize bebisler cnm Rabbim bizide goruyodurHakkinda hayirlisi ilk zamanlarda benimde olmustu ama bugun yine basladi crinone jel lede basim dertde zaten acaip sekilde kasıttimvar bıktım valla
malaeseff canım aynı durumu bende yaşamıştım benim değerim 14,70'ti doktorum hamilesin demişti fakat kanamam başlayıp çoğalınca değer yavaş yavaş düşüyor ve düşük gerçekleşmişti.okyanus34 , hemşire düşük yapıyorsun dedi mi?
bana hala daha deger yükselebilir gibi geliyor
seni boş yere ümitlendirmek de istemiyorum ama nasıl kanama olur böyle anlayamıyorum
Hayir canim dusuk yapiyosun demedi deger dusuk ama pozitif dedi bende ilk denememdede boyle oldum bu dusuk gibi dedim ama beni uzmemek icin sali gunu test gunun gel tekrar bakalim dedi.okyanus34 , hemşire düşük yapıyorsun dedi mi?
seni boş yere ümitlendirmek de istemiyorum ama nasıl kanama olur böyle anlayamıyorum
Evet canim benimde oyle oluyor ikidir boyle sebepleri nedir konusacagim doktorumla ne yapilmasi gerekiyorsa yapalim bu insani manevi olarak cok yipratiyor cunku surekli denemeyi psikolojim kaldiramaz artik.malaeseff canım aynı durumu bende yaşamıştım benim değerim 14,70'ti doktorum hamilesin demişti fakat kanamam başlayıp çoğalınca değer yavaş yavaş düşüyor ve düşük gerçekleşmişti.
okyanus34 , hemşire düşük yapıyorsun dedi mi?
Ya ne söylesem boş.... En azından dondurulmuşların var. Bak ne güzel devam edicem diyosun ümidini hiç kaybetme arkadaşımKizlar hemsiremle tekrat konustuk test yaptirmami istedi sonuc 5.57 yani kanamayla dusecektir deger sonuc olumsuz oldu hayirlisi olsun 5_6 ay bekleyecegim ve sonra dobmuslarimi alacagim bu defa bakarsiniz ikiz olur :)
Sevgiyle kalin.
Olmazsın bence işaçların etkileridir belkide o ağrılarValla folik asit bebe Aspirin crinone jel estrofem bu ilaclari kullaniyorum onlarda adeti geciktirmez bence ama olcam yani bu oyle bi agri
Tabiki Allah saglik verdigi surece denerim.Geometrik şekiller ile çizgisel çalışmalar
Ya ne söylesem boş.... En azından dondurulmuşların var. Bak ne güzel devam edicem diyosun ümidini hiç kaybetme arkadaşım
İnşallah güzel olacak canım inşallah Allah emeklerimizi zayi etmesin gönlümüzün muradını versinve nihayet o gün geldi çattı ben gibi yarın test günü olan kardeşlerimin Allah yardımcısı olsun birbirimize dua edelim inşallah
Dualarim sizlerle insallah olacak kuzum yarin hayirli haberler alacagiz.ve nihayet o gün geldi çattı ben gibi yarın test günü olan kardeşlerimin Allah yardımcısı olsun birbirimize dua edelim inşallah
Allah koymuştur bizide ni yola. Ne verirse hayırlısını versin.... Bu arada tlfondan girmek zorundayım buda kafayı sıyırdı artık habire ni yerlerden kopi yapıyor kusura bakmayın kızlarTabiki Allah saglik verdigi surece denerim.
Dedigin gibi hamdolsun embriyom var buna da sukur beterin beteri var Allah ondan korusun bizi.
Sagolsun esim destektir bana hayatimda oyle bir adam olmasa bende bukadar rahat olamazdim.
Dualarim sizlerle insallah olacak kuzum yarin hayirli haberler alacagiz.
İnşallah güzel olacak canım inşallah Allah emeklerimizi zayi etmesin gönlümüzün muradını versin
Inşallah canlarım sabah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?