Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

yapma canımmm yaa öyle değildir umarım sen yinede testini yap ama hemen umudunu kesme bütün gün giredim nete şimdi girip senin mesajını görünce çok üzüldüm ama daha herşey bitmiş değil umarım üstüne görüyorsundur dualarım seninle..

Hakkinda hayirlisi ilk zamanlarda benimde olmustu ama bugun yine basladi crinone jel lede basim dertde zaten acaip sekilde kasıttimvar bıktım valla

canım kusura bakma ben sayfaları okumayı bitirmeden senin diğer mesajını görünce o telaşla sana yorum yaptım umarın bundan sonraki denemen son olur inşallah allahım senin o güzel gönlüne göre ikiz bebişler verir :)

Canim insallah en kisa zamanda rabbim verir yavrunu.hicbirimizin elinde bisey gelmiyor gereken neyse yapiyoruz gerisi Rabbime kalmis.uzulmemek elde degil en cok istedigimz sey bu hayatta ama dua edip dilemekten baska bisey yapamiyoruz.İnsallah rabbim gonlundeki gibi ikiz versin sana o ol derse hersey olur.hep dualarimdasin canim

okyanus34 , hemşire düşük yapıyorsun dedi mi?
bana hala daha deger yükselebilir gibi geliyor
seni boş yere ümitlendirmek de istemiyorum ama nasıl kanama olur böyle anlayamıyorum
malaeseff canım aynı durumu bende yaşamıştım benim değerim 14,70'ti doktorum hamilesin demişti fakat kanamam başlayıp çoğalınca değer yavaş yavaş düşüyor ve düşük gerçekleşmişti.

seni boş yere ümitlendirmek de istemiyorum ama nasıl kanama olur böyle anlayamıyorum
Hayir canim dusuk yapiyosun demedi deger dusuk ama pozitif dedi bende ilk denememdede boyle oldum bu dusuk gibi dedim ama beni uzmemek icin sali gunu test gunun gel tekrar bakalim dedi.
Bende bilmiyorum kuzum ikidir boyle oluyor kanamayla baslayip deger dusuyor.

Valla folik asit bebe Aspirin crinone jel estrofem bu ilaclari kullaniyorum onlarda adeti geciktirmez bence ama olcam yani bu oyle bi agri

Evet canim benimde oyle oluyor ikidir boyle sebepleri nedir konusacagim doktorumla ne yapilmasi gerekiyorsa yapalim bu insani manevi olarak cok yipratiyor cunku surekli denemeyi psikolojim kaldiramaz artik.

Geometrik şekiller ile çizgisel çalışmalar
Ya ne söylesem boş.... En azından dondurulmuşların var. Bak ne güzel devam edicem diyosun ümidini hiç kaybetme arkadaşım

Kizlar merak etmeyin iyi durumdayim elimizden bisey gelmiyor bir gun olacak buna inaniyorum benim iki tupumde alindi normal sansim zaten artik yok kismetimiz tup bebekte ama cok ustuste denenecek birsey degil buda hem masdi hemde manevi olarak zor yasadiklarimiz.
Her kadin anne olmayi ister yaradan mevlam yazdiysa bizede bir melek emanet edilecektir hepinizi cok seviyorum sizin onuckarinizla sevinmek kismet olur insllah.

Geometrik şekiller ile çizgisel çalışmalar

Ya ne söylesem boş.... En azından dondurulmuşların var. Bak ne güzel devam edicem diyosun ümidini hiç kaybetme arkadaşım
Tabiki Allah saglik verdigi surece denerim.
Dedigin gibi hamdolsun embriyom var buna da sukur beterin beteri var Allah ondan korusun bizi.
Sagolsun esim destektir bana hayatimda oyle bir adam olmasa bende bukadar rahat olamazdim.

Tabiki Allah saglik verdigi surece denerim.
Dedigin gibi hamdolsun embriyom var buna da sukur beterin beteri var Allah ondan korusun bizi.
Sagolsun esim destektir bana hayatimda oyle bir adam olmasa bende bukadar rahat olamazdim.
Allah koymuştur bizide ni yola. Ne verirse hayırlısını versin.... Bu arada tlfondan girmek zorundayım buda kafayı sıyırdı artık habire ni yerlerden kopi yapıyor kusura bakmayın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…