dediklerine çok katılıyorum benim yumurta kalitem denemede çok iyi olmadığı için tek yumurta döllendi ve o transfer edildi dondurma şansımız olmadı bizim onunda değeri direk negatf çıktı bu yüzdende doktorum bana yumurta kalitesini ve sayısını arttırmak için vitamin ve ek takviye ilaçlar verdi 2-3 ay onları kullanmamı istedi fakat onlarda sorma bir iştah açıyor ki yemediğim şeyleri yemeğe başladım zaten kilom vardı denemelere başladğımızda sağolsun üstüne bir 15 kilo daha aldım şimdi spora başladım hem ilaçları kullanıyorum hem o aldıklarımı vermeye çalışıyorum bende zaten aldıklarımı vermeden tekrar denemeyi düşünmüyorumEvet canim benimde oyle oluyor ikidir boyle sebepleri nedir konusacagim doktorumla ne yapilmasi gerekiyorsa yapalim bu insani manevi olarak cok yipratiyor cunku surekli denemeyi psikolojim kaldiramaz artik.
Aynen tatlim bende ocak ayinda spora baslyacagim birazda hayatimiza bakalim kendimize donelim olan oldu artik daha dikkati beslenip kendimizi guclendirmeliyiz ki bundan sonra meleklerimiz bizimle kalsin :)dediklerine çok katılıyorum benim yumurta kalitem denemede çok iyi olmadığı için tek yumurta döllendi ve o transfer edildi dondurma şansımız olmadı bizim onunda değeri direk negatf çıktı bu yüzdende doktorum bana yumurta kalitesini ve sayısını arttırmak için vitamin ve ek takviye ilaçlar verdi 2-3 ay onları kullanmamı istedi fakat onlarda sorma bir iştah açıyor ki yemediğim şeyleri yemeğe başladım zaten kilom vardı denemelere başladğımızda sağolsun üstüne bir 15 kilo daha aldım şimdi spora başladım hem ilaçları kullanıyorum hem o aldıklarımı vermeye çalışıyorum bende zaten aldıklarımı vermeden tekrar denemeyi düşünmüyorumsenin derdinden kendi derdime geçtim yine çenemle canım hakkımızda hayırlısı allahım inşallah birgün bizede bu mutluluğu yaşatıcak...
İnşallah canım ya. Allah'ım yüzümüzü güldürsün bizim gibi olan herkese ama herkese gönlündekini versin....Insallah allah hakkımızda hayirlisini verir umutlarimizi n karşılığı ni aliriz
Cnm inş pozitif olur yrn bütün sonuçlar coğu kişi adet ağrısı oldu pozitif cikti diyoraynen cnm.ilaclardan olui o belirtiler zaten ama benim ilk 3 4 gun agrim vardu kasigmda kesildi bugun yine nasladi adet olcak gibiayarin test gunum hayirlisi
Ciddimisin ya benimde sonum oyle bende olcam gibi bugunden beri karim agriyo
Sen ne durumdasin yarin kacta gitcen hastaneye ogren hemen beni ara tamam mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?