Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Evet canim benimde oyle oluyor ikidir boyle sebepleri nedir konusacagim doktorumla ne yapilmasi gerekiyorsa yapalim bu insani manevi olarak cok yipratiyor cunku surekli denemeyi psikolojim kaldiramaz artik.
dediklerine çok katılıyorum benim yumurta kalitem denemede çok iyi olmadığı için tek yumurta döllendi ve o transfer edildi dondurma şansımız olmadı bizim onunda değeri direk negatf çıktı bu yüzdende doktorum bana yumurta kalitesini ve sayısını arttırmak için vitamin ve ek takviye ilaçlar verdi 2-3 ay onları kullanmamı istedi fakat onlarda sorma bir iştah açıyor ki yemediğim şeyleri yemeğe başladım zaten kilom vardı denemelere başladğımızda sağolsun üstüne bir 15 kilo daha aldım şimdi spora başladım hem ilaçları kullanıyorum hem o aldıklarımı vermeye çalışıyorum bende zaten aldıklarımı vermeden tekrar denemeyi düşünmüyorum senin derdinden kendi derdime geçtim yine çenemle canım hakkımızda hayırlısı allahım inşallah birgün bizede bu mutluluğu yaşatıcak...

QUOTE="bahceliev, post: 38182400, member: 635226"] keremmm gulsennnn Ve yarın test yaptıracak arkadaşlar yoldaşlar... Allah ne verirse hayırlısını versin, güzel haberlerle inşallah...
Amin canım inşallah yarın güzel haberlerle döneriz
Am[/QUOTE]

Test gununden once bakmadiniz mi hic yaaa

Aynen tatlim bende ocak ayinda spora baslyacagim birazda hayatimiza bakalim kendimize donelim olan oldu artik daha dikkati beslenip kendimizi guclendirmeliyiz ki bundan sonra meleklerimiz bizimle kalsin :)

Zekiye bize bacak iğnesi yapan kız varya bugün görüştük telefonda hasta oldum dedi çok üzüldüm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…