amon cnm aminn hep birliktee kader arkadaslarim yuzumuz gulsun insallahh :)Cnm inş pozitif olur yrn bütün sonuçlar coğu kişi adet ağrısı oldu pozitif cikti diyor
amin cnm insallahhh :)Yarın test günü olan bütün arkadaşlara tüm pozitif düşüncelerimle pozitif değerler diliyorum. Yarın hamileliğiniz tastiklenir inşallah:)
Hayırlısıyla inşallah :)canım ben transfer için merkezin aramasını beklıyorum yarın 3. gun embrıyosu olcak belkı 5. güne gider henüz aramadılar heyecanlı bbı seklde beklıyorum
benim yarin test var canim hayirlisi :/Yahu bu hafta kimlerin testi var dedim cevap yok..
test gununden once yapan var mi dedim cevap yok..
ben de kendimi seref meselesi dizisine verdim
ben transferden once baslamistim cnm drun bilgi vermedimi sana herkesin ayri oluo tedawisiKizlar dondurulmus transferim var yarin kismetse insallah transferden once crinone jel yapilicakmi bilgisi olan varmi
ben varim Allahin izniyle..opera Neredesin yahu. Aralığın 10 unu bekleyecek misin yaptıracak mısın? Vallaha çok heyecanlandım. Kızlarrr yarın kan verecekler hadi yazın isminizi.....
ben varim Allahin izniyle..
Bende transferden once basladim ama transfer gunu sabahi yapilacakmi onu soruyorumben transferden once baslamistim cnm drun bilgi vermedimi sana herkesin ayri oluo tedawisi
yapmadim cnmm :)Test gunune kadar hic yapmadin mi gercekten???
Bende transferden once basladim ama transfer gunu sabahi yapilacakmi onu soruyorum
Saol canim bilgin icinaa pardoonn yanlis okudum ben yaptimda gittim
beklee cnmmm sabirrr hepimizz oyleyizz ama sabirr iki gun daha bekle cnm bnm yinede sen bilirsinPofff yaaaa
ben yarin yapmak istiyom yaaaa
sifir cikarsa zaten carsambaya kadar 200 olacak degil.
5-10 cikarsa carsamba hastanede tekrar yaptircam
negatifse bosa bdklemeyim yani 2 gun daha
sen saol cnm transfer gecte olabilio oyuzden yapi gittim benSaol canim bilgin icin
Anladim canim benimde oglen olucak kismetse neyse yinede sabah doktorumu arayim ben emin olayim cok saol dua edin banasen saol cnm transfer gecte olabilio oyuzden yapi gittim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?