Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

dicodico canim seni.o kadar iyi anliyorumki ..acini ,hissettiklerini su an nasil uzuldugunu ne desem seni teselli etmez biliyprum...ama madem bekleyeceksiniz embryo kaliteni arttiracak yontemler denesen olmazmi? mesela esinle birlikte ari sutune baslasaniz? kullananlarin yumurtalarinin cogu dollenmis bende basladim..sende dene bence

Canim bozma hiç moralini. Eşinin de dediği gibi doktorunuzu dinleyin bence. Zaten asilama çok düşük bi ihtimal tutması. Held de şansı azaltacak faktörler varsa daha da zor. O zaman daha büyük bi yıkım yaşarsın. Asilamayla para ve vakit kaybetmeyin bence. Ve lütfen kendini yıpratma. Hepimiz burda seninle aynı durumdayız.bebeklerimize hasretiz. Rabbimin ol diyecegi zamanı bekliyoruz. Bu mubarek cuma gününde Allah hicbirimizin kucaklarini boş birakmasin. Amin

yumurtalar mi toplanacak yoksa toplandı mi
yok tatlım daha önce toplanmıştı fakat ohss oldum ondan transfer yapılamadı hayati thlike oluşturur dşye..yani yarım kaldı .ikinci adetinde gel dedi doktor görüştüm yarın gidecem Allahın izniyle bir tanecik embriyom var .Allahtan ümit kesilmez inşallah hepimize nasip eder...yüce Mevlam

çok sağol canım ya.yumurta kalitesi için 3-4 aydır ben de eşim de ilaç kullanıyoz canım. bi de sayenizde eşile beraber arısütü bal karışımı yiyoz hatta bitmek üzere,bitince tekrar alcaz. ben dhea,selenyum,folik asit,omega 3 kullanıyom.eşim de çinko ve proxeed plus kullanıyor.inşallah faydası olmuştur kendiliğinden olur. pek sanmıyorum ama olsaydı şimdiye kadar olmuştu kendiliğinden ;( peki bu kullandıklarımızın haricinde önerileriniz var mı?mesela bu ay incir körü denemeyi düşünüyom

aminnnn canımmm amiinnnnn. her gün her gün dua ediyorum ve diyorum ki Allahım bana ve benim gibi isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip et . duam bu ;( evliliğimin ilk yıllarında 2-3 çocuk olsun yeter diyodum,şu an çocuk hasretiyle yanıp tutuştuğum için sayıyı 5 e çıkardım :) 5 çocuğum olsun istifa eder evimde oturup çoluk çocuğuma bakarım,mutlu bi aile olalım. koskoca evde yapayalnızız artık evde bir heyecan bir çoşku bir neşe istiyoruz,mutluluğumuzu onunla taçlandırmak istiyoruz,evde gürültü istiyoz ya :)

Hiç önemli değil canım elimden geldiğince sorularını cevaplamaya çalışırım. Tedavin hayirli olur insallah Benim yaklaşık 5 yıldır drum hüseyin bey kendisinden çok memnunum hastahane personelide aynı şekilde çok ilgili transfer suresince her dakika bana destek oldular sagolsunlar benimkiler 3 gün embriyosu toplam 5 taneydi 2 tanesini transfer ettiler. Ücreti transfer öncesi hastahaneye yatış yaparken ödüyorsun benim transfer 5 yıl önceki dondurulmuşlarla olduğu için 1000 tl ödedim sadece.

güzel haberler bekliyoruz senden hadi hayirlisi ins

Bebislerini alip gelen anne adaylarinin mevlam yardimcisi olsun. Insallah pozitif pozitif haverlrr verirsiniz de biz de sizinle birlikte mutluluktan ucariz. Insallah bizlerde bir gun anne olucaz. Lutfen dualarimiz karsilikli olsun canlar.. selametle :)

Canım bende 4 yıl önce senin gibi aşılama mi tüp bebek mi sorusuyla karşılaştım drumun tavsiyesiyle hiç düşünmeden tüp bebek denedim zaman kaybetmek istemedim iyikide bu kararı vermisim. O kadar güzel söylemişsin ki insan evde gürültü istiyor çok şükür benim evimde koşturan gürültü yapan hatta israrla kardes isteyen bir prenses var Allahım sanada inşallah en kisa zamanda hayırlısıyla evinin neşe kaynağını yavrunu kucağına almayı nasip eder.

canim sana sogan kuru,incir kuru,corek otu bal tarcin kuru onerebilirim ..olurda birinden biri ise yararsa olur insallah..esinede kesinlikle keciboynuzu kuru ve pekmezi olabilir...

Canm benm maşallah sımsıkı tutunsunlar sana inşş hüseyin hocayı biliyorum alılama yaptırmıştım kendisinde peki şimdi ben muhtemelen haftaya ilaçlara başlıcam bakalım inş hayırlısı olur ya heycanlı ve stresliyim ilk denemem

sevcanf canim yumurtalarin az degilmiski 7 tane gayet iyi..bendende o kadar toplaniyor hep ,doktorumda cok iyi diyor...

çok sağol canım benim çok güzel moral verdin Rabbim kızını bağışlasın hayırlı uzun ömür versin inşallah. inşallah en kısa zamanda kardeşi de gelir. artık kendi kendimizin doktoru psikoloğu olduk,sizlerin konuşmasıyla ve kendimi teskin etmeyla az da olsa toparlamaya çalışıyorum kendini. her şerde vardır bir hayır.inşallah Yüce Rabbim en kısa zamanda yavruşlarıızı önce göbişlerimize sonra da kucağımıza verir :)

canim sana sogan kuru,incir kuru,corek otu bal tarcin kuru onerebilirim ..olurda birinden biri ise yararsa olur insallah..esinede kesinlikle keciboynuzu kuru ve pekmezi olabilir...
soğan kürü hariç diğerlerini de denerim canım çok çok teşekkür ederim tatlım. çok iyisin Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…