rabbim.yar ve yardimcin olsun insallah..Anladim canim benimde oglen olucak kismetse neyse yinede sabah doktorumu arayim ben emin olayim cok saol dua edin bana
Amiinnn cumlemizin insallahrabbim.yar ve yardimcin olsun insallah..
Canım daha yeni gördümKizlar hemsiremle tekrat konustuk test yaptirmami istedi sonuc 5.57 yani kanamayla dusecektir deger sonuc olumsuz oldu hayirlisi olsun 5_6 ay bekleyecegim ve sonra dobmuslarimi alacagim bu defa bakarsiniz ikiz olur :)
Hepinizin iyi dilekleri icin tesekkurederim buralarfayim sonuclarinizi takip edicem.
Sevgiyle kalin.
Çarşamba başka yok. PerşembeCarsamba yaptiracak kim var baska?
kimse erken yaptirmiyorsa ben de yaptirmim bari..
Valla ben ve S saniye1988 carsamba
Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin inşallah.ve nihayet o gün geldi çattı ben gibi yarın test günü olan kardeşlerimin Allah yardımcısı olsun birbirimize dua edelim inşallah
canım bana sabahları 1 tane vermişlerdi yap dediler yaptım ama donmus transferi değildi benimkisiKizlar dondurulmus transferim var yarin kismetse insallah transferden once crinone jel yapilicakmi bilgisi olan varmi
Ben de dondurulmuş transferi olmuştum. Sabah jeli yapıp gitmiştim. Öğleden sonra transfer oldu. Şimdi hamileyim. Darısı başına inşallah.Kizlar dondurulmus transferim var yarin kismetse insallah transferden once crinone jel yapilicakmi bilgisi olan varmi
Sonuclarimizda pespese bizi sevindirsin insallah ve tabiki tum arkadaslarimizi ozellikle yarin test yaptircaklar allah yardimciniz olsun cabucak gecsin saatler ve guzel sonuclarinizla sevindirin bizlerideHatta bizim opu ve transfer de ayni gun ayni hastanede pespese olmus..
Ben de dondurulmuş transferi olmuştum. Sabah jeli yapıp gitmiştim. Öğleden sonra transfer oldu. Şimdi hamileyim. Darısı başına inşallah.
Ben gulsenn ve iqqravar sanirim.Yahu bu hafta kimlerin testi var dedim cevap yok..
test gununden once yapan var mi dedim cevap yok..
ben de kendimi seref meselesi dizisine verdim
nihayett cnm guzel haberler verelim.insallah birbirimze Allahin izniyleBen gulsenn ve iqqravar sanirim.
Amin canim.hayirlisi neyse o olsun insallahh..nihayett cnm guzel haberler verelim.insallah birbirimze Allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?