Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Dondurulmus transferinden once igne yok mu hic?
yani surec nasil oluyo ben hic bilmiyorum
zaten 7 yumurtadan bi embriyo olustu, ogrenmeme de gerek kalmadi

Opu ya kadar aynı ilaç prosedürü, sonrası adete kadar hiçbirşey yok. Bazen bir adet daha bekletiyorlar, bazen rahim durumu iyiyse ilk adette dondurulmuş tedavisi başlıyor. Bant ve jel kullanılıyor genelde. İğne bazı durumlarda haftada bir kalçadan. Yumurta oluşumundan çok daha kolay bir süreç. Ama sen zaten hamilesin ya, gerek kalmayacak bence:)
Bende de 2 den fazla oluşmamıştı. En başından dondurulmuş tedavisi yapılmasına karar vermiştik. 2 tane oldu. 2 tane transfer edildi. Ben de ya olmazsa dondurulmuşum kalmadı diyordum, demekki dondurulmuşumun kalmamasında bir hikmet varmış.
Senin de tek taşın sana evlat olur inşallah.

Ne guzel anlatmissin valla guzel dileklerin icin de tesekkur ederim
ben transfere kadar ilaclardan bile sikayet etmemistim
simdi de sanki transfer falan olmamis gibi bazen kasigim agriyor ama o adet oncesi de olurdu
negatif gibi geldigi icin bir an evvel test yapayim diyorum, hic pozitif olursa ne yaparim, esime nasil soylerim diye bile dusunmedim..

geceniz guzel olsun kizlar Allaha emanetsinizz yarin ola hayr ola insallah..

Kizlar pek sık giremiyorum ama hep aklimda ve dualarimdasiniz.igraa yarin senin gunun olacak insallah guzel haberler alacagiz senden.yarin test yapacak olan baska kizlar varmi hatirlamiyorum onlarda buradan kocaman pozitifffff yazarlar insallah.allaha emanet olun hepiniz.

iggraa canım senın 5. gün embrıyosu 1 tanemı 2 tanemı transfer edılmıştı bende transefr aşamasındayım 2 tane transfer edılsın istıyorum şansı artırmak için ama hemşire riskli olabılıyo ıkız hamılelık falan dedi içime kurt düştü o yuzden sormak istedım

aminnn insallahh canim.cok saok Allah razi olsun

2 transfer edildi cnm rskini bilmiyorum yasimda kucuk drum.oyle uygun gordu benimde cok istedigimi biliyodu yapti

Artık gidip yatma vaktidir. Rabbim yeni günde hakkımızda hayirli olani nasip etsin insallah.yarin bizlere dua edin arkadaşlar bizim icin hayirlisini isteyin.iyi geceler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…