- 1 Ekim 2014
- 661
- 588
- 78
Cnm crinoneyi hep ayni saatlerde mi yapiyodun?Ben de dondurulmuş transferi olmuştum. Sabah jeli yapıp gitmiştim. Öğleden sonra transfer oldu. Şimdi hamileyim. Darısı başına inşallah.
Dondurulmus transferinden once igne yok mu hic?
yani surec nasil oluyo ben hic bilmiyorum
zaten 7 yumurtadan bi embriyo olustu, ogrenmeme de gerek kalmadi
Evet sabah akşam aynı saatte. Çok nadir kaçtı:)Cnm crinoneyi hep ayni saatlerde mi yapiyodun?
amin amin insallahAmin canim.hayirlisi neyse o olsun insallahh..
Opu ya kadar aynı ilaç prosedürü, sonrası adete kadar hiçbirşey yok. Bazen bir adet daha bekletiyorlar, bazen rahim durumu iyiyse ilk adette dondurulmuş tedavisi başlıyor. Bant ve jel kullanılıyor genelde. İğne bazı durumlarda haftada bir kalçadan. Yumurta oluşumundan çok daha kolay bir süreç. Ama sen zaten hamilesin ya, gerek kalmayacak bence:)
Bende de 2 den fazla oluşmamıştı. En başından dondurulmuş tedavisi yapılmasına karar vermiştik. 2 tane oldu. 2 tane transfer edildi. Ben de ya olmazsa dondurulmuşum kalmadı diyordum, demekki dondurulmuşumun kalmamasında bir hikmet varmış.
Senin de tek taşın sana evlat olur inşallah.
amin cnm saoll degerin kat kat artmistir insallahYarın test yaptıracak arkadaşlarım inşallah pozitif sonuç alırsınız. Yarın ben de tekrar kan vericem inşallah değerim yükselmişir.
İnşallah canım.amin cnm saoll degerin kat kat artmistir insallah
Canim icini ferah tut hersey guzel olucak insallah bizi habersiz birakmaa.geceniz guzel olsun kizlar Allaha emanetsinizz yarin ola hayr ola insallah..
inşallah canım benim herkes hayırlı haberlerle sevınsın inşHayırlısıyla inşallah :)
habersiz birakirmiyim cnm amin amin insallah sonuc cok gec cikiyo 5 6 gibi habernz olsunCanim icini ferah tut hersey guzel olucak insallah bizi habersiz birakmaa.
aminnn insallahh canim.cok saok Allah razi olsunKizlar pek sık giremiyorum ama hep aklimda ve dualarimdasiniz.igraa yarin senin gunun olacak insallah guzel haberler alacagiz senden.yarin test yapacak olan baska kizlar varmi hatirlamiyorum onlarda buradan kocaman pozitifffff yazarlar insallah.allaha emanet olun hepiniz.
2 transfer edildi cnm rskini bilmiyorum yasimda kucuk drum.oyle uygun gordu benimde cok istedigimi biliyodu yaptiiggraa canım senın 5. gün embrıyosu 1 tanemı 2 tanemı transfer edılmıştı bende transefr aşamasındayım 2 tane transfer edılsın istıyorum şansı artırmak için ama hemşire riskli olabılıyo ıkız hamılelık falan dedi içime kurt düştü o yuzden sormak istedım
2 transfer edildi cnm rskini bilmiyorum yasimda kucuk drum.oyle uygun gordu benimde cok istedigimi biliyodu yapti
2 transfer edildi cnm rskini bilmiyorum yasimda kucuk drum.oyle uygun gordu benimde cok istedigimi biliyodu yapti
insallah cnm.insallahh takdiri ilahi Rabbim bilir :/ yasim 22 cnm sen iste iki yapsin drunzaten 5. gün olması şansı artırıyo bıde ıkı tane transfer daha da sansı artırıyo inş güzel sonuc alırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?