Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Artık bugün diyelim Rabbim hepinize pozitif güzel rakamlı sonuçlar nasip etsin inşallah hepiniz allaha emanet olun iyi düşünün iyi olsun

çok güzel canım inş benımde öyle olur 2 tane istıyorum bende inş yapar doktor benımde yaşım 29 umarım yaş faktörünü dikkate almaz
Bende iki istedim ama benim de tek oldu canim bende 29 yasindayim ancak 3. transferde iki tane koyabiliriz dedi.5.gun embriyosu ama bakalim kismet artik.umarim seninki iki tane olur.ikiz gebelik olursa anne ve bebekler icin sorun olabiliyor dediler hakkimizda hayirlisi

Gunaydinn kizlaaaar.. hayirli haberlerle dolu cok guzel bi gun olsun hepimize.. ben uyandim yaklasik 2 saat once uyuyamadim bi daha da:) carsambaya kadar bu bole gidicek anlasilan.. sizlerden gelicek haberleri bekliyorum sabirsizlikla opuyorumm

Bugun ben cok kotu bisey yaptim. Sabah idrar testi yaptim(9. Gunum) ve her zaman cikan bosluk karsimdaydi. Biliyorum erken ama netten 8. 9. Gununde idrarda cikanlari okudugum icin yaptim. Moralim baya bozuldu ama

Bugun ben cok kotu bisey yaptim. Sabah idrar testi yaptim(9. Gunum) ve her zaman cikan bosluk karsimdaydi. Biliyorum erken ama netten 8. 9. Gununde idrarda cikanlari okudugum icin yaptim. Moralim baya bozuldu ama

bende bugün kötü bir şey yaptım.bende idrar testi yaptım(11.günüm)predictör erekn gbelik testi
ve koca bir tek çizgi.
hayırlısı böyleymiş ne diyim.
yarında kanda baktırırım artık.....

Yahu idrar testine guvenmeyin bence
ben kantesti yaptirayim mi bugun kizlar?
29 kasim transfer, 3. Gun embriosu
carsamba gel demislerdi, pozitifse muhakkak bi degr gorulur negatifse zaten sifir cikacaktir diyorum
Ilk 5 cevaba gore gidicem kan tahliline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…