Ben yapmamistim canim.Hemsirem rahim agzi zaten bi siviyla temizleniyor yapma transferden sonra eve gidince yaparsin demistiBende transferden once basladim ama transfer gunu sabahi yapilacakmi onu soruyorum
Canim bennimde sali sali gunu yani 9 aralikÇarşamba başka yok. Perşembefirdevs27 cumartesi ben
Bende iki istedim ama benim de tek oldu canim bende 29 yasindayim ancak 3. transferde iki tane koyabiliriz dedi.5.gun embriyosu ama bakalim kismet artik.umarim seninki iki tane olur.ikiz gebelik olursa anne ve bebekler icin sorun olabiliyor dediler hakkimizda hayirlisiçok güzel canım inş benımde öyle olur 2 tane istıyorum bende inş yapar doktor benımde yaşım 29 umarım yaş faktörünü dikkate almaz
günaydın ve de full pozitifli bir hafta olsun inşallah
Dualarim seninle canim hayirli haberlerle dön bekliyoruz bebeginle senigunaydin kizlarrr aksamdan beri hic uyuyamadim heycan korku 10 gibi kan vercem insallah Allah yuxumuzu guldursunn insallah duanizi esirgemeyin
İnsallah insallah canimfirdevs27 hayırlısıyla inşallah :)
Bugun ben cok kotu bisey yaptim. Sabah idrar testi yaptim(9. Gunum) ve her zaman cikan bosluk karsimdaydi. Biliyorum erken ama netten 8. 9. Gununde idrarda cikanlari okudugum icin yaptim. Moralim baya bozuldu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?