Yahu idrar testine guvenmeyin bence
ben kantesti yaptirayim mi bugun kizlar?
29 kasim transfer, 3. Gun embriosu
carsamba gel demislerdi, pozitifse muhakkak bi degr gorulur negatifse zaten sifir cikacaktir diyorum
Ilk 5 cevaba gore gidicem kan tahliline
Merhaba kızlar. bende tüp bebek hastasıyım. kasım 25 te tedaviye başladık ancak bende fsh yüksekliği olduğu için yalnızca 2 yumurtam ilaçlara yanıt verdi. Bu 2 embriyodan da birisi hiç döllenmemiş. yani kaldı 1 yumurtam onun da döllenip dönlenmeyeceği kalitesinin ne olacağı belli değil. moralim çok bozuk
yani 9. günün 1 gün daha bekle derim yarın git mesela :)Yahu idrar testine guvenmeyin bence
carsamba gel demislerdi, pozitifse muhakkak bi degr gorulur negatifse zaten sifir cikacaktir diyorum
Hayır canım bekleYahu idrar testine guvenmeyin bence
Aynen cnm hayirlisi beni aradilar 3. gun embriyosu bugun transfer olcak 5.gun olsa bitane isterdim ama iki isticem ins yaparlar hayirlisi olsun dualrinizi bekliyorumBende iki istedim ama benim de tek oldu canim bende 29 yasindayim ancak 3. transferde iki tane koyabiliriz dedi.5.gun embriyosu ama bakalim kismet artik.umarim seninki iki tane olur.ikiz gebelik olursa anne ve bebekler icin sorun olabiliyor dediler hakkimizda hayirlisi
Allah yardımcınız olsunAynen cnm hayirlisi beni aradilar 3. gun embriyosu bugun transfer olcak 5.gun olsa bitane isterdim ama iki isticem ins yaparlar hayirlisi olsun dualrinizi bekliyorum
Canim en azindan yarini bekle hem beraber yaptiririz 3. Gun olunca 12 gun sonra 5. Gun olursa 10 gun sonra yaptirin diyolar.ama anliyorum seni beklemek cok zorBak kimse kaale aliyo mu beni
vericem kani sonucu da soylemicem size
öyle tabi ama yine de çok üzüldüm. doktorum ikisinin de transfer yaparız kaliteleri iyi demişti. ama biri gidince çok kötü oldum bugün aramalarını bekliyorum inşallah kalitesi iyi yarın trasfer var derler. yoksa yıkılacağım.ALLAH yardımcın olsun birde hiç yumurta elde edmeyenler var bide böyle düşün.
Bak nasil rahat duramıyor :) fıkır fıkır kaynıyor vallahi :)Iyi bakalim yarini bekleyim bari
moralini bozma Allah'ın dediği olur. benim 8 yumurtam toplandı 6 tanesi döllendi 1 tanesi transfer edildi. merkezimizde; geri kalan döllenmiş gül gibi embriyolarımı 5.güne gitsin deyip dondurmadı ve en sonunda döllenmiş yumurtalarımı çöpe atmışlar. dönüp aramadılar bile ben aradığımdada sizden iyi haberler bekliyoruz artık, biz onları imha ettik dediler. sanki kolay bir tedavi süreciymiş gibi acımasızca... o yüzden diyorum her şeyin hayırlısı olsunMerhaba kızlar. bende tüp bebek hastasıyım. kasım 25 te tedaviye başladık ancak bende fsh yüksekliği olduğu için yalnızca 2 yumurtam ilaçlara yanıt verdi. Bu 2 embriyodan da birisi hiç döllenmemiş. yani kaldı 1 yumurtam onun da döllenip dönlenmeyeceği kalitesinin ne olacağı belli değil. moralim çok bozuk
kızlar belimde biraz ağrı var ve korkuyorum.böyle olup pozitif olan duydunuz mu
Bak nasil rahat duramıyor :) fıkır fıkır kaynıyor vallahi :)
canım sen test yaptın mı bugün test gününde sanırımamon.amin cnm.insallah :)
allah yardımcın olsun bende yarın inşallah transfer için çağırılırım kaç yumurtan vardı kaç transfer olacaksın kalitelerini biliyormusunKizlar transfere gidiyorum bana dua edin lutfen ins guzel sonuclar alirim allaha emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?