Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

canım bence iki gün sonra yaptır.....

Merhaba kızlar. bende tüp bebek hastasıyım. kasım 25 te tedaviye başladık ancak bende fsh yüksekliği olduğu için yalnızca 2 yumurtam ilaçlara yanıt verdi. Bu 2 embriyodan da birisi hiç döllenmemiş. yani kaldı 1 yumurtam onun da döllenip dönlenmeyeceği kalitesinin ne olacağı belli değil. moralim çok bozuk

ALLAH yardımcın olsun birde hiç yumurta elde edmeyenler var bide böyle düşün.

yani 9. günün 1 gün daha bekle derim yarın git mesela :)

Günaydın kızlar güzel haberler alacağımız bi gün olsun. Bende ikinci defa kan verdim. İnşallah bebeğim bırakmıyodur beni.

Hay
Hayır canım bekle

Aynen cnm hayirlisi beni aradilar 3. gun embriyosu bugun transfer olcak 5.gun olsa bitane isterdim ama iki isticem ins yaparlar hayirlisi olsun dualrinizi bekliyorum

ALLAH yardımcın olsun birde hiç yumurta elde edmeyenler var bide böyle düşün.
öyle tabi ama yine de çok üzüldüm. doktorum ikisinin de transfer yaparız kaliteleri iyi demişti. ama biri gidince çok kötü oldum bugün aramalarını bekliyorum inşallah kalitesi iyi yarın trasfer var derler. yoksa yıkılacağım.

moralini bozma Allah'ın dediği olur. benim 8 yumurtam toplandı 6 tanesi döllendi 1 tanesi transfer edildi. merkezimizde; geri kalan döllenmiş gül gibi embriyolarımı 5.güne gitsin deyip dondurmadı ve en sonunda döllenmiş yumurtalarımı çöpe atmışlar. dönüp aramadılar bile ben aradığımdada sizden iyi haberler bekliyoruz artık, biz onları imha ettik dediler. sanki kolay bir tedavi süreciymiş gibi acımasızca... o yüzden diyorum her şeyin hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…