Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

neden acaba sana sormadılar belkide donduracaktın. peki tranfer sonucun ne oldu canım.

Canım senin test günün geldi mi. kaç tane embriyon oluştu. kaç tane transfer oldun. yaşın kaç. birde antalyada mı yaşıyorsun doktorun kim

benim bugün 11.günüm
5 embryo oluşmuştu 3 döllendi.
2 transfer edildi.yaş 37.....doktorum bahçeci fulya gürkan bey...
canım ben bir hasta ile tanıştım ve dediki bana bir yumurta oluşsa onada razıyım diyordu....
mesala bahçecide havuz işlemi uygulanıyor yumurta sayısı az olanlarda embryolar biriktirilip aralarından iyisi seçiliyor.

evet cnm tek embriyo. 2. transferimdi bu. ilk tüp bebekte hiç döllenme olmamıştı. onu saymıyorlar zaten. 3. transferden itibaren 2 embriyo koyuyorlarmış.
hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. tek emriyomu tranfer edilmişti. neden tek. kaç tane emriyonuz oluşmuştu

allah yardımcın olsun bende yarın inşallah transfer için çağırılırım kaç yumurtan vardı kaç transfer olacaksın kalitelerini biliyormusun
Canim benim 10 tane topladilar 7 tanesi islem gordu hepsi dollenmis bugun 3. Gun kac tane transfrr edecekler bilmiyorum kalitesi falan gidince ogrenicem ben iki tane transfer isticem ins yaparlar

neden acaba sana sormadılar belkide donduracaktın. peki tranfer sonucun ne oldu canım.
ben ısrarla dondurulmasını istedim 3.gün embriyolarımın ama onlar blast olmasını yani 5. gün embriyosu olsun diye; 5. güne gidecez dediler. masrafı neyse hiç kaçmadım bunu açık açık söyledim onlara ama dondurmadılar. ve acımasızca çöpe atıvermişler. dönüp aramadılar bile. şimdiyse test gününü bekliyorum Allah'tan ümit kesilmez

Aynen cnm hayirlisi beni aradilar 3. gun embriyosu bugun transfer olcak 5.gun olsa bitane isterdim ama iki isticem ins yaparlar hayirlisi olsun dualrinizi bekliyorum
Canim insallah pozitif sonuc alirsin.yumurtan var ya bi tanede olsa olur o merak etme rabbim yeter ki ol desin sen kalbini ferah tut stres yapma canim benim

İnşallah güzel haberler alırsın. Bahçeçi hangi ilde? Doğru canım haklısın benim yaşım 26 ama yumurtalık yaşım 40. bu yüzden az sayıda yumurta çıkıyor. bu 3. tedavim. 2. tedavimden çok şükür bir kızım var. Kızıma bir kardeş için çıktım yola ve rahatım nasılsa bir evladım var derken yine bu kadar zor olacağını düşünmemiştim. Rabbim herşeyin hayirlisini versin

istanbulda.....gerçekten çok zor maddi ve maneviiiiii

M Musmutluyum75 sen nasılsın transferin bu aydı değil miydi? randevun ne zaman?
Evet bir aksilik olmazsa bu ay regl olmayı bekliyorum fakat sanırım kendi istegim ile 1 ay daha erteliycem bu ara COK fazla ilaç antibiyotik serum ağrı kesici aldım ve tuaf birsey oldu goguslerimden süt geldi riske atmak istemiyorum bir ay daha dinleniyim diyorum.

Ikizden cok korkuyorum ben yaa.. bakimi o kadar zor ki..
Korkma kiz saglikli olduktan sonra nolcak bi batinda iki bebis sahane ben cok isterdim ama bi tanecik olsa ona da raziyim.kasiklarim hala cok agriyor hic umudum yok bakalim yarin ola hayrola

Stresten ve hormon artislarindan olmustur
benim bankada calistigim donem sutum gelmisti kac kere korkmustum hatta
vucudunu dinlendirmek en iyisi..

Gunaydin anne adaylari.bugun test yapacak olanlari sabursizlikla bekliyorum.allahim yuzunuzu guldursun insallah hadi bakalim guzel bir hafta olsun sizler icin

fıstıklar günaydın... nolur idrar testleriyle moralinizi bozmayın. Kan testi candır çok merak ediyosanız kan tsti yaptırın ama onu da 9. ya da 10. günden önce yaptırmayın.
Bol pozitifli bir hafta diliyorum. okyanus34 çok üzüldüm cnm. Ama pes etmek yok. iki ay sonra herşeyi unutup yeniden başlamak için öyle bir güç veriyor ki büyük Allahım.... Dualarım seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…