Kizlar transfere gidiyorum bana dua edin lutfen ins guzel sonuclar alirim allaha emanet olun...
moralini bozma Allah'ın dediği olur. benim 8 yumurtam toplandı 6 tanesi döllendi 1 tanesi transfer edildi. merkezimizde; geri kalan döllenmiş gül gibi embriyolarımı 5.güne gitsin deyip dondurmadı ve en sonunda döllenmiş yumurtalarımı çöpe atmışlar. dönüp aramadılar bile ben aradığımdada sizden iyi haberler bekliyoruz artık, biz onları imha ettik dediler. sanki kolay bir tedavi süreciymiş gibi acımasızca... o yüzden diyorum her şeyin hayırlısı olsun
M Musmutluyum75 sen nasılsın transferin bu aydı değil miydi? randevun ne zaman?Bak nasil rahat duramıyor :) fıkır fıkır kaynıyor vallahi :)
Canım senin test günün geldi mi. kaç tane embriyon oluştu. kaç tane transfer oldun. yaşın kaç. birde antalyada mı yaşıyorsun doktorun kim
hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. tek emriyomu tranfer edilmişti. neden tek. kaç tane emriyonuz oluşmuştuevet cnm tek embriyo. 2. transferimdi bu. ilk tüp bebekte hiç döllenme olmamıştı. onu saymıyorlar zaten. 3. transferden itibaren 2 embriyo koyuyorlarmış.
Canım benim eğer bu sekilde stresle bekliyceksen test gunünü bence kendine bu eziyeti yapma git kanını ver ve güzel degerini öğren. Ben COK iyi seyler düşünüyorum insallah güzel haber vericen.Kizlar negatifse bugun belli olmayacak mi?
en azindan iki gun daha saf gibi beklemeyim diyorum
Canim benim 10 tane topladilar 7 tanesi islem gordu hepsi dollenmis bugun 3. Gun kac tane transfrr edecekler bilmiyorum kalitesi falan gidince ogrenicem ben iki tane transfer isticem ins yaparlarallah yardımcın olsun bende yarın inşallah transfer için çağırılırım kaç yumurtan vardı kaç transfer olacaksın kalitelerini biliyormusun
ben ısrarla dondurulmasını istedim 3.gün embriyolarımın ama onlar blast olmasını yani 5. gün embriyosu olsun diye; 5. güne gidecez dediler. masrafı neyse hiç kaçmadım bunu açık açık söyledim onlara ama dondurmadılar. ve acımasızca çöpe atıvermişler. dönüp aramadılar bile. şimdiyse test gününü bekliyorum Allah'tan ümit kesilmezneden acaba sana sormadılar belkide donduracaktın. peki tranfer sonucun ne oldu canım.
Canim insallah pozitif sonuc alirsin.yumurtan var ya bi tanede olsa olur o merak etme rabbim yeter ki ol desin sen kalbini ferah tut stres yapma canim benimAynen cnm hayirlisi beni aradilar 3. gun embriyosu bugun transfer olcak 5.gun olsa bitane isterdim ama iki isticem ins yaparlar hayirlisi olsun dualrinizi bekliyorum
İnşallah güzel haberler alırsın. Bahçeçi hangi ilde? Doğru canım haklısın benim yaşım 26 ama yumurtalık yaşım 40. bu yüzden az sayıda yumurta çıkıyor. bu 3. tedavim. 2. tedavimden çok şükür bir kızım var. Kızıma bir kardeş için çıktım yola ve rahatım nasılsa bir evladım var derken yine bu kadar zor olacağını düşünmemiştim. Rabbim herşeyin hayirlisini versinbenim bugün 11.günüm
5 embryo oluşmuştu 3 döllendi.
2 transfer edildi.yaş 37.....doktorum bahçeci fulya gürkan bey...
canım ben bir hasta ile tanıştım ve dediki bana bir yumurta oluşsa onada razıyım diyordu....
mesala bahçecide havuz işlemi uygulanıyor yumurta sayısı az olanlarda embryolar biriktirilip aralarından iyisi seçiliyor.
istanbulda.....gerçekten çok zor maddi ve maneviiiiiiİnşallah güzel haberler alırsın. Bahçeçi hangi ilde? Doğru canım haklısın benim yaşım 26 ama yumurtalık yaşım 40. bu yüzden az sayıda yumurta çıkıyor. bu 3. tedavim. 2. tedavimden çok şükür bir kızım var. Kızıma bir kardeş için çıktım yola ve rahatım nasılsa bir evladım var derken yine bu kadar zor olacağını düşünmemiştim. Rabbim herşeyin hayirlisini versin
Evet bir aksilik olmazsa bu ay regl olmayı bekliyorum fakat sanırım kendi istegim ile 1 ay daha erteliycem bu ara COK fazla ilaç antibiyotik serum ağrı kesici aldım ve tuaf birsey oldu goguslerimden süt geldiM Musmutluyum75 sen nasılsın transferin bu aydı değil miydi? randevun ne zaman?
yok yok güzel bi sonuç alıcaz inşallah :)Günaydın kızlar güzel haberler alacağımız bi gün olsun. Bende ikinci defa kan verdim. İnşallah bebeğim bırakmıyodur beni.
Korkma kiz saglikli olduktan sonra nolcak bi batinda iki bebis sahane ben cok isterdim ama bi tanecik olsa ona da raziyim.kasiklarim hala cok agriyor hic umudum yok bakalim yarin ola hayrolaIkizden cok korkuyorum ben yaa.. bakimi o kadar zor ki..
Evet bir aksilik olmazsa bu ay regl olmayı bekliyorum fakat sanırım kendi istegim ile 1 ay daha erteliycem bu ara COK fazla ilaç antibiyotik serum ağrı kesici aldım ve tuaf birsey oldu goguslerimden süt geldiriske atmak istemiyorum bir ay daha dinleniyim diyorum.
sen duremeycen... bi an önce git bari hadi böyle gün bitmez gece bitmez ayol.... Sen çok gül emi :)Kizlar negatifse bugun belli olmayacak mi?
en azindan iki gun daha saf gibi beklemeyim diyorum
İnşallah canımyok yok güzel bi sonuç alıcaz inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?