- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.521
- 133
inşallah canım bol kaliteli yumurtan olsun inşallahCanim benim 10 tane topladilar 7 tanesi islem gordu hepsi dollenmis bugun 3. Gun kac tane transfrr edecekler bilmiyorum kalitesi falan gidince ogrenicem ben iki tane transfer isticem ins yaparlar
Kizlar negatifse bugun belli olmayacak mi?
en azindan iki gun daha saf gibi beklemeyim diyorum
hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz dualarım bugün kan testi vericek arkadaşlarım sizlerlegunaydin kizlarrr aksamdan beri hic uyuyamadim heycan korku 10 gibi kan vercem insallah Allah yuxumuzu guldursunn insallah duanizi esirgemeyin
Dualarim seninle canim cok kolay gecsin ve hayirli pozitif sonucun olsun inşaallahKizlar transfere gidiyorum bana dua edin lutfen ins guzel sonuclar alirim allaha emanet olun...
hayırlısı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. tek emriyomu tranfer edilmişti. neden tek. kaç tane emriyonuz oluşmuştu
hayırlısı olsun canım allahım o güzel kızına bir kardeş nasip etsin inşallah dualarımız sizlerle...Kızlar benim bu 3. tedavim. ilk tedavimde çok yüksak dozda ilaç kullandırdılar 6 tane yumurtam oluştu. 2. günü transferi yaptılar. daha 4 ve 5 e bölünmüşten transfer yapıldı. 2. ve 3. kalite dediler ve tahmin edersiniz ki tutmadı. çok zordu. 2. tüp bebek denememde hastanemi değiştirdim. 2. tedavimde çok az ilaç kulanıldı. 4 tane yumurtam oluştu. 1 i a kalite diğer a kaliteye yakın 2 tane emrbiyor transfer edildi. 3. gün embriyoları idiler. çok şükür biri tuttu ve bir kızım oldu. transferin 10. günü belimdeki şiddetli ağrı nedeniyle gidip kan verdim kan sonucum 115 çıkmıştı. 3 sene sonra yine kızıma kardeş için bu yola çıktım. doktorum yine az ilaç kullanmak istedi önemli olan kaliteli olsun dedi. ancak 2 yumurta olgunlaştı. rahim kalındığım toplama işleminden 2 gün önce 12 idi. cumartesi günü toplandı. dün aradıla ancak birisi hiç döllenmemiş. diğeri ise döllenmeye başlamış. bugün arayıp haber verecekler ama ben meraktan öleceğim gece boyunca uyuyamadım. Allahtan hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elimden. Rabbim yüzlerimizi güldürsün inşallah
Kızlar benim bu 3. tedavim. ilk tedavimde çok yüksak dozda ilaç kullandırdılar 6 tane yumurtam oluştu. 2. günü transferi yaptılar. daha 4 ve 5 e bölünmüşten transfer yapıldı. 2. ve 3. kalite dediler ve tahmin edersiniz ki tutmadı. çok zordu. 2. tüp bebek denememde hastanemi değiştirdim. 2. tedavimde çok az ilaç kulanıldı. 4 tane yumurtam oluştu. 1 i a kalite diğer a kaliteye yakın 2 tane emrbiyor transfer edildi. 3. gün embriyoları idiler. çok şükür biri tuttu ve bir kızım oldu. transferin 10. günü belimdeki şiddetli ağrı nedeniyle gidip kan verdim kan sonucum 115 çıkmıştı. 3 sene sonra yine kızıma kardeş için bu yola çıktım. doktorum yine az ilaç kullanmak istedi önemli olan kaliteli olsun dedi. ancak 2 yumurta olgunlaştı. rahim kalındığım toplama işleminden 2 gün önce 12 idi. cumartesi günü toplandı. dün aradıla ancak birisi hiç döllenmemiş. diğeri ise döllenmeye başlamış. bugün arayıp haber verecekler ama ben meraktan öleceğim gece boyunca uyuyamadım. Allahtan hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elimden. Rabbim yüzlerimizi güldürsün inşallah
Bu is gercekten sansla da alakali
benim sepet sepet yumurtam vardi, doktor ilac dozunu az tuttu, cok kaliteli 7 yumurta toplandi ama sadece biri dollendi. Embriologlar da cok sasirmis en az 5 bekliyorduk dediler, dolayisi ile 3. Gun transfer ettiler 5. Gunu bekleme riskini almadilar
bu yumurta rezervine ragmen cektigim tum eziyet ve masraf sonucu elde var bir oldu yani..
Bu tutmazsa her seye yeniden baslayacagimi bilmek bile cok korkutuyor beni
canım benim ilk tedavimde de 2 tane koymuşlardı. kızıma hamile kaldığım tedavimde de 2 tane koymuşlardı. bu seferde iki tane olsaydı koyarlardı ama ne yazıkki bir tane var. Hayırlısı Allahtan. sen devlette mi yapıyorsun özelde pek tek embriyo yasasını takmıyorlardaiki embriyoyu ancak 2 tane başarısız transferiniz varsa koyuyorlar. Onun dışında 35 yaş altına tek embriyo transfer ediliyor. Benim 5 dondurulmuşum daha var. Daha önceden ilk denememde hiç döllenme olmadığı için zaten transfer olmadı. İkincisinde de transfer olduğu halde tutmadı.
canım benim ilk tedavimde de 2 tane koymuşlardı. kızıma hamile kaldığım tedavimde de 2 tane koymuşlardı. bu seferde iki tane olsaydı koyarlardı ama ne yazıkki bir tane var. Hayırlısı Allahtan. sen devlette mi yapıyorsun özelde pek tek embriyo yasasını takmıyorlarda
öyle canım Allah hayırlısı versin bana 2 embriyo verilmişti ama bir tane kızım tuttu sadece. ama bir arkadaşıma da tek yumurta konmuştu onunda içinde bölünmüş tek yumurta ikizi olmuş. herşey nasip hele birininki de 2 tane koyuyorlar ikiden bir tanesi de bölünüyor biri tek diğerleri çift ikiz oluyor ve üçüze hamile kalmıştı ne yazıkki kaybetti. Allahtan hayırlısı istemek lazım. yarın transfer için aradılar beni ama yumurtam hakkında bilgi vermediler dua eder misin benim içinde kaliteli olsunözelde yapıyorum cnm. aslında iki embriyo kayacaklarını söylemişlerdi öncesinde ama sanırım denetim mi olmuş ne sağlık bakanlığından. denetimler sıklaştı bu da olmazsa bir sonraki iki embriyo transfer edebilirz dediler. Neyse her işte bir hayır vardır dedim. ikiz bebek gebeliği de bakımı da zor ve riskli geliyordu. HAyırlısı artık. Karnımdaki bebiş beni bırakmasın da... Başka bişi istemiyorum şu an.
gözün aydın canım allahım sağlıkla kucağındada görmeyi nasip etsin tebrik ederimmmmKızlar sonucum çıktı 135, 56 Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah
Gözün aydın canım arkadaşımKızlar sonucum çıktı 135, 56 Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah
öyle canım Allah hayırlısı versin bana 2 embriyo verilmişti ama bir tane kızım tuttu sadece. ama bir arkadaşıma da tek yumurta konmuştu onunda içinde bölünmüş tek yumurta ikizi olmuş. herşey nasip hele birininki de 2 tane koyuyorlar ikiden bir tanesi de bölünüyor biri tek diğerleri çift ikiz oluyor ve üçüze hamile kalmıştı ne yazıkki kaybetti. Allahtan hayırlısı istemek lazım. yarın transfer için aradılar beni ama yumurtam hakkında bilgi vermediler dua eder misin benim içinde kaliteli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?