Kızlar sonucum çıktı 135, 56 Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah
Canım gözün aydın çook sevindimKızlar sonucum çıktı 135, 56 Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah
Canım çok çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahKızlar sonucum çıktı 135, 56 Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah
ayyy ne güzel sağlıklıca kucağına alırsın inşallah :)Kızlar sonucum çıktı 135, 56 Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah
Tebrik ederim canim cok sukur bundan sonrasida sorunsuz devam etsin insallah.sagsalim kucagina alman dilegiyleKızlar sonucum çıktı 135, 56 Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah
hayırlı olsun canım.ne güzel.Kızlar sonucum çıktı 135, 56 Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah
hayırlı olsun canım.ne güzel.
BELİRTİLER NELERDİ.
KAÇINCI GÜN EMBRYOSUYDU
Kızlar postanedeyim maasimi çekiyorum Allah hepinizden razi olsun eve geçince yazacağım muck muck
gozun aydin cnm hala bekliyorum ben 2 3 gibi sonuc gelcekKızlar sonucum çıktı 135, 56 Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah
aman daha cok var yaaa.ben bile sabırsızım burda.seninle ilgili olumlu olacak gibi doğıyor içime canım.öğrenir öğrenmez yaz tammgozun aydin cnm hala bekliyorum ben 2 3 gibi sonuc gelcek
Allah razi olsun cnm bilmiyorumm korkuyorumm cokk yazmazmiyim cnmaman daha cok var yaaa.ben bile sabırsızım burda.seninle ilgili olumlu olacak gibi doğıyor içime canım.öğrenir öğrenmez yaz tamm
cikmadi cnm ben biliyodum zaten gec cikar benim 4 e kafar yolu var duanizi esirgemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?