- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.521
- 133
canım sağlıkla al kucağına inşallah benim de kızımda 115 çıkmıştı. Kaç emriyo transferi yapılmıştı ve kalitesi ne idi.Kızlar sonucum çıktı 135, 56 Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah
Rabbim tamamina erdirsin insallah kardesim.allah nazardan esirgesin..Kızlar sonucum çıktı 135, 56 Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah
hayırlısı canım heyecan yapma diyecem ama bizde senin kadar heyecanla burda bekliyoruz dualarım seninle ...cikmadi cnm ben biliyodum zaten gec cikar benim 4 e kafar yolu var duanizi esirgemeyin
Tebrikler canım çok sevindim. Ağzı duali arkadaşım benim. Darısı topik teki herkesin başına insKızlar sonucum çıktı 135, 56 Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah
canım sağlıkla al kucağına inşallah benim de kızımda 115 çıkmıştı. Kaç emriyo transferi yapılmıştı ve kalitesi ne idi.
Üzüldüm canım ne diyeyim. Rabbim yardimcim olsun, inşallah dinlenip tekrar yaparsinizSlmm.benden Yüzünüzü Güldürecek bir haber yok malesef. 0.89 cikti. Rabbim sizlere nasip etsin insallahh
İnsallah pozitif olacak canim.herhangi bi belirtin oldu mu bugune kadargozun aydin cnm hala bekliyorum ben 2 3 gibi sonuc gelcek
Slmm.benden Yüzünüzü Güldürecek bir haber yok malesef. 0.89 cikti. Rabbim sizlere nasip etsin insallahh
Tek embriyo canım 1.kalite bizde morfoloji bozukluğu vardı ama Rabbim nasip etti çok şükür
Rabbim hepinize nasip etsin inşallah darısı tüm kardeşlerime inşallah
cikmadi cnm ben biliyodum zaten gec cikar benim 4 e kafar yolu var duanizi esirgemeyin
yine diyecek bir sey bulamadıgımız bir zaman.. gercekten üzüldüm, inşallah bir dahakine bebegini kucagına alırsın
2. gün embriyosunda testi kaçıngı gün yaptın?
hakkında hayırlısı canım ne diyelim kelimelerin son bulduğu an ama umutların tükenmedğini hepimiz biliyoruz inşallah rabbim diğer denemende yüzünü güldürecek ...Slmm.benden Yüzünüzü Güldürecek bir haber yok malesef. 0.89 cikti. Rabbim sizlere nasip etsin insallahh
9-10-11 yaptım canım
Rabbim tamamina erdirsin insallah kardesim.allah nazardan esirgesin..
Canim uzulmemek elde degil ama insallah bundan sonraki tedavin son olsun.biraz dinlendikten sona tekrar denersin insallah.Rabbim sanada en kisa zamanda hatta tedaviye gerek kalmadan versin canimSlmm.benden Yüzünüzü Güldürecek bir haber yok malesef. 0.89 cikti. Rabbim sizlere nasip etsin insallahh
hakkında hayırlısı canım ne diyelim kelimelerin son bulduğu an ama umutların tükenmedğini hepimiz biliyoruz inşallah rabbim diğer denemende yüzünü güldürecek ...
işte benim kafadan biri :)
degerlerin kaçtı peki ?
Canim ben idrar testi o gunlerde bir heyecanla yaptım anlik yani :)
Kan ilk defa bugün yaptırdım bugun 12.gunum
Ama sen benim gibi idrar testi yapma sakin kan en doğrusu
Kızlar 36 olmus yukselmis degerim insallah daha da iyi olacak
ne güzel bak inşallah dahada yükselicekKızlar 36 olmus yukselmis degerim insallah daha da iyi olacak
Tebrikler canım çok sevindim. Ağzı duali arkadaşım benim. Darısı topik teki herkesin başına ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?