Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

kızlar ben İzmirliyim burda hava berbat resmen gök delindi sabahtan beri yağmur yağıyor gök gürültüsü şimşek sizlerin memleketlerde hava nasıl?

İdrar testi yaptim ve olumsuz boşuna bekliyorum bos bosuna hayal kırıklığı
aaaa ne demek ben bişeyi haketmiyorum.neler yasıyor insanlar herkesin derdi kendine büyük canım.sorsan bende derim ki benden sansızı yok ama sunuda unutma BİZİM İSTEDİĞİMİZ BİZİM İÇİN HAYIRLI DEĞİLMİŞ Kİ ALLAHIM NASİP ETMEDİ.rabbim neylerse güzel eyler.k ramsarlığa kapılmak yok.Allahım cok büyük sen olumlu düşünkü hayat güzel şeyler cıkarsın karşına yılmak yok tamam.ve sunuda unutma her kadın anne olmayı hakediyor.belkide bizler kimsesiz bir cocuğa anne olmak için geldik hayata,nasibimizde ne varsa onu yaşarız ötesi yok.

selam fıstıklar gül yüzünüzden gülücükler eksik olmasın inşallah. inanın bana her sayfayı hergün tek tek okuyorum iyi sonuçlara seviniyor olumsuzlara da dua ediyorum. heyecanla opuları transferleri takip ediyorum ama çok yazmıyorum. bugün bi hasret gidereyim dedim öncelikle günün güzel haberi gülsen arkadaşımızı tebrik ederim. keremm sana da sabırlar diliyorum canım hepimizin yaşadıkları ortak birbirimizi çok iyi anlıyoruz üzülme demek boş. kelin ilacı olsa başına sürermiş ne diyim rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. benim düşük sonrası kanamam 20 gün sürdü şimdi 4 gözle yeni adetimi bekliyorum 3 tane dondiş bebiş var bu sefer daha sıkı tutup bırakmıcam onları Allahın izni ile. sevgiyle kalın mucuk mucuk

İdrar testi yaptim ve olumsuz boşuna bekliyorum bos bosuna hayal kırıklığı

Canim benim bak böyle diyorsun beni üzüyorsun herkeste aynı olacak diye bir şey mi var daha iki günün var hcg ancak kana geçiyordur üzme kendini çarşambaya odaklan güzelce dinlen ilaçlarını sakin bırakma

Gercekten bende umut felan kalmadi çarşamba gunu de gitmicem ogrencemi ogrendim gittim kedimi rezil etmicem

Gercekten bende umut felan kalmadi çarşamba gunu de gitmicem ogrencemi ogrendim gittim kedimi rezil etmicem
Böyle düşünmene gerçekten çok üzüldüm. Ne olursa olsun iyiyi düşün, düşün ki iyi olsun. Umutsuzluğa kapılma sakın. Herşeyin en iyisini Rabbim bilir. Yanılıyorsundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…