Hayırlı olsun canım benim gözün aydın allah tamamına erdirsinKızlar sonucum çıktı 135, 56 Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah
Canin benimde bugun 9. Gunum sende 9. Gunde hemen cikmismiydi. Ben testi attiktan sonra bi daha baktim silik cizgi vardi ama 1 saat gecmisti9-10-11 yaptım canım
Ay öyledir canım inşallahben idrar yapmam yaa zaten evde yok..
seninki yavas ama emin adımlarla geliyor :)
İnşallah canım :)ne güzel bak inşallah dahada yükselicek
Rabbim büyük inşallah sanada beklediğini nasip edecek canım benimSlmm.benden Yüzünüzü Güldürecek bir haber yok malesef. 0.89 cikti. Rabbim sizlere nasip etsin insallahh
Canin benimde bugun 9. Gunum sende 9. Gunde hemen cikmismiydi. Ben testi attiktan sonra bi daha baktim silik cizgi vardi ama 1 saat gecmisti
Hayırlı olsun canım benim gözün aydın allah tamamına erdirsin
kızlar ben İzmirliyim burda hava berbat resmen gök delindi sabahtan beri yağmur yağıyor gök gürültüsü şimşeksizlerin memleketlerde hava nasıl?
tebrik ederim canımm allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallahSağol canım Allah razi olsun hepinizden Rabbim herkese nasip etsin inşallah
aaaa ne demek ben bişeyi haketmiyorum.neler yasıyor insanlar herkesin derdi kendine büyük canım.sorsan bende derim ki benden sansızı yok ama sunuda unutma BİZİM İSTEDİĞİMİZ BİZİM İÇİN HAYIRLI DEĞİLMİŞ Kİ ALLAHIM NASİP ETMEDİ.rabbim neylerse güzel eyler.k ramsarlığa kapılmak yok.Allahım cok büyük sen olumlu düşünkü hayat güzel şeyler cıkarsın karşına yılmak yok tamam.ve sunuda unutma her kadın anne olmayı hakediyor.belkide bizler kimsesiz bir cocuğa anne olmak için geldik hayata,nasibimizde ne varsa onu yaşarız ötesi yok.İdrar testi yaptim ve olumsuz boşuna bekliyorum bos bosuna hayal kırıklığı
Allah razi olsun. Ne diyelim. Hayirlisi boyleymis demekki..
Kızlar 36 olmus yukselmis degerim insallah daha da iyi olacak
İdrar testi yaptim ve olumsuz boşuna bekliyorum bos bosuna hayal kırıklığı
İnşallah canım daha da sıkı tutunur da riskde ortadan kalkarcnmm nasıl sevindim anlatamam. senin bebiş de geç tutunuyo demek ki. yumurcak üzdü annesini ama bundan sonra herşey çok güzel olucak inşallah.
Böyle düşünmene gerçekten çok üzüldüm. Ne olursa olsun iyiyi düşün, düşün ki iyi olsun. Umutsuzluğa kapılma sakın. Herşeyin en iyisini Rabbim bilir. Yanılıyorsundur.Gercekten bende umut felan kalmadi çarşamba gunu de gitmicem ogrencemi ogrendim gittim kedimi rezil etmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?