Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Gercekten bende umut felan kalmadi çarşamba gunu de gitmicem ogrencemi ogrendim gittim kedimi rezil etmicem

canım sen test gününden iki gün önce idrar testi yapıp negatif diye üzülüyor musun?
bak ben kana baktırayım deidm de herkes daha erken diyip kızdı bana, benim de çarşamba test günüm ben idrarı aklımdan bile gecirmiyorum
çoğul gebelik ve bazı kişilerde idrar testinde cıkabiliyor önceden ama idrar testinde nagetif görüp bebegini kucagına alanlarn sayısı daha fazla..

Gercekten bende umut felan kalmadi çarşamba gunu de gitmicem ogrencemi ogrendim gittim kedimi rezil etmicem
bak canım burada kan testinde pozitif cıkıp aynı gün idrarda hala negatifi gösteren cok ardakas oldu.sakın idrar testine güvenme.benimde idrarda cift cizgi cıkıp kanda negatif cıktı geçen hafta.sakın ilaçlarını bırakma ve mutlaka kanda baktır.hiç rahat etmiyecekse için bugün baktır kana azda olsa cıkar kaçıncı gün bugün bilmiyorum ama.ve cok olumsuz düşünüyorsun rezil etmek ne demek çok kızıyorum bak heee.

Ciksa cikardi bugun 10. Gunum yok yani icimde oyle bi aci var ki kimseye anladamam
kız sen bizi dinlemiyomusun İDRAR TESTİNE GÜVENMEEEEEEEEE.git kan testi yaptır.ilk kanda 15 gibi cıkıp bir gün sonra 200 leri bulanlar var.bak delirttin beni :)sakın ama sakın ilaçlarını kafana göre bırakma dr bile desen bu düşünvelerini kızar sana daha 2 gün var test gününe

Hanımlar merhaba, ben Ankara HRS hastanesinde tüp bebek tedavisi görüyorum.Doktorum tarık bey. Yumurta rezervimde 9 yumurta varmış iğne tedavisi oldum 17 embriyo var dedi. Cumartesi günü yumurta toplama işlemi yapıldı 5 yumurta alınmış. Az önce hastaneden aradılar sadece 2si olgunmuş diğerleri iyi değilmiş bu yüzden yarın o 2 embriyoyu transfer edeceklermis. Benim aklıma takılıyor herşey iyi giderken ne oldu onca yumurta. Tüp bebek düşündük ama ne bende ne de eşimde bi sorun bulamadılar. Bizimkisi sebepsiz infertiliteymiş.
Sizce yumurtaları ziyan etme durumları varmı?
Ne olur bilen biri cevaplasın çok gerildim çünkü

benim hikayemi bi okumanı tavsiye ederim. merkezlerin bazen dondurma olnakları olmadığı durumlarda böyle kıvırabiliyorlar canım

canım bildiğin gibi öncelikle yumurtaların adedi yükselsin daha sağlıklı yumurtaların olsun diye iğne tedavisi uygulanıyor.toplama işleminden sonra eşten alınan örnekle döllenme ,mikro enjeksiyonla sağlanıyor. döllenme sağlanan yumurtalar artık embiryo olmuş oluyor. gelişimi takibe alınan embiryolardan en sağlıklıları seçilerek transfer ediliyor.adedi fazla ise kalanları donduruluyor. şimdi en başta edinilen yumurta sayısı ile elde kalan sağlıklı döllenmiş embiryo adedi arasında fark olması olağan bir durum. çünkü embiryonun kaça bölündüğü ve ne kadar zamanda geliştiği çok önemli çünkü bu tutunmayı etkileyen bir durum. sağlıklı elde kalan embiryoların olursa dondurulmasını istersin. hiçbirşekilde onlar ziyan edilemez. özellikle tedavi gördüğün hastanenin iyi bir labratuarı varsa bu konuda sorun yaşaman mümkün değil.tabi her hastane bir değil ve bazı hastanelerde dondurma işlemi yapılamıyabiliyor. bunu en başta konuşup bilgi almanı öneririm.

Valla benim merkezin embriyologlarina guvenin tam ablama izmirden bi embriyolog arkadasi bu hastaneyi onermis
Ona ragmen 7 yumurtada bir embrio olustu
sAns yani

Valla benim merkezin embriyologlarina guvenin tam ablama izmirden bi embriyolog arkadasi bu hastaneyi onermis
sAns yani
tabiki şans; benim 8 tane yumişimden 6 tanesi döllendi 1 tanesi bana 5 tanesi çöpe... çok üzgünüm çoook

Canim benim 22 tane toplandi sadece 2 kalmisti elde.canini bunlarla sıkma 1 olsun bizim olsun insallah.

Ciksa cikardi bugun 10. Gunum yok yani icimde oyle bi aci var ki kimseye anladamam
Canim niye oyle diyorsun sen simdi.kacinci gun embriyosuydu seninki hem idrar testlerinde cok kisinin cikmiyor test gunun carsambaymis zaten.o zamana kadar neler oluuur neler.sakin ol bak ilaclarini kullan duzenli lutfen.kanda bile zor cikan idrarda nasil ciksin hemen

sAns yani

tabiki şans; benim 8 tane yumişimden 6 tanesi döllendi 1 tanesi bana 5 tanesi çöpe... çok üzgünüm çoook

Kızlar bende 1 embriyo mağdurum. ama benim toplamda zaten olgunlaşan 2 yumurtam oldu. cumartesi toplama işlemi yapıldı. pazar günü beni aradılar. yumurtalarından sadece bir tanesi döllendi dediler. bugün sabırsızlıkla aramalarını bekledim ama aramadılar. dayanamadım ben aradım. embriyolog ile konuştum. 2. günü aramadıklarını 2. gün kontrol etmediklerini söylediler. yarın için gün verdiler. yarın bakacaklarmış eğer ki gelişim varsa transfer olacakmış. eğerki gelişmemiş olursa da iptal edeceğiz dediler. lütfen bana da dua edin bir olssun kaliteli olsun, lütfen. moralim çok bozuk tedavim iptal olacak diye çok korkuyorum. 1 tane olsun ama kaliteli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…