canım tedavinin tekrar ertelenmesine üzüldüm ama aşılama yaptırıp boşyere ümitlenmemen iyi olmuş ben iki kez hayal kırıklığı yaşadım. embriyo kalitesi için candanote nin dediği gibi arısütü polen kullanabilirsin canımişe yarayabilir. ayrıca kullandığın ilaç takviyeleride bence gayet iyi. belki bekleme sürecinde bebeğin sana süpriz yapar kim bilir Rabbim yarımcın olsun sana ve bizlere bu yolda sabır versin.tüp bebek işi de 2015 e kaldıçok sağol canım Rabbim hepimizin kucağını bebişlerle doldursun inşallah. üzülmemek elde değil canım ertelemiş olduk yine,geçen ay doğum kontrl ilacını buşuna içtim ne tüp yapabildim ne de aşılama,hani beklenti içinde oluosun ya sonra herşey kursağında kalıyo,yutkunuyosun bi türlü inmiyor işte o durumdayım yutkunuyorum ama bir türlü inmiyor,boğazımı tıkıyor.
benim 11 yumurtam toplanmıştı 7 si döllendi 6 sı 3. güne geldi hala öyle bekliyor kuzucuklarımKizlar kac embryonuz toplandi opuda??
canim senin kullandigin ilac dozu nasildi peki ve ari sutu kullanmismiydin?benim 11 yumurtam toplanmıştı 7 si döllendi 6 sı 3. güne geldi hala öyle bekliyor kuzucuklarım
yok canım ben arı sütüpolen kullanmadım ama yumurta geliştirmeye başlamadan önce 1.5 ay ilaç takviyesi kullandım ace selenyum biesteron b12 plus bemiks c ve balık yağı ayrıcaiki ampul devit kullandım. yumurta geliştirici olarakta iğnelere destek oalrak 5 gün femara hap içtim 150 menapur 150 gonal f kullandım canım günlük dozlarım bunlardı yaklaşık 9-10 gün kullandımcanim senin kullandigin ilac dozu nasildi peki ve ari sutu kullanmismiydin?
Benim 19 toplandı, 15 i döllendi ama 9 u 3.gun donduruldu. Ama doktorum iki transferde de 5. Gun embriyosu transfer edince geriye hiç kalmadı. 9 embriyoyla sadece 2 kez deneyebildik.Kizlar kac embryonuz toplandi opuda??
8 tane toplandı bnm ki, 6 tanesi kaliteli denildiKizlar kac embryonuz toplandi opuda??
kızlar ya ben bi şey soracam. transfer den sonra ne yiyip içmek gerekir embriyonun tutunmasi ve bebis olması için. bide kabiz olmamali sanırım neler yaptınız paylasin lütfen
Evimdeyim sukurrr artik bekleme basliyorrrr 21 ekimi....güzel dua ve dileklerini z için tesekurlerr
Selam kizlar
Bugun donmus embriyo transferi icin kontrolum vardi. Hormon testi yapildi ve de rahim kalınlığı kontrol edildi. Herhangi bir terslik olmadığı icin bu sali transferim yapılacak. Heyecan artıyor:)
Beni de ekleyin lütfenCarsamba gunu yayinladim en son listeyi. Su an icin eklenen ve durumu değişen kimse yok :)
hade hayirlisi cnm. bnm de bi aksilik olmazsa pazartesi ins :-!Selam kizlar
Bugun donmus embriyo transferi icin kontrolum vardi. Hormon testi yapildi ve de rahim kalınlığı kontrol edildi. Herhangi bir terslik olmadığı icin bu sali transferim yapılacak. Heyecan artıyor:)
Selam kizlar
Secilyk .!.:Selam kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?