Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

canım tedavinin tekrar ertelenmesine üzüldüm ama aşılama yaptırıp boşyere ümitlenmemen iyi olmuş ben iki kez hayal kırıklığı yaşadım. embriyo kalitesi için candanote nin dediği gibi arısütü polen kullanabilirsin canımişe yarayabilir. ayrıca kullandığın ilaç takviyeleride bence gayet iyi. belki bekleme sürecinde bebeğin sana süpriz yapar kim bilir Rabbim yarımcın olsun sana ve bizlere bu yolda sabır versin.

canim senin kullandigin ilac dozu nasildi peki ve ari sutu kullanmismiydin?
yok canım ben arı sütüpolen kullanmadım ama yumurta geliştirmeye başlamadan önce 1.5 ay ilaç takviyesi kullandım ace selenyum biesteron b12 plus bemiks c ve balık yağı ayrıcaiki ampul devit kullandım. yumurta geliştirici olarakta iğnelere destek oalrak 5 gün femara hap içtim 150 menapur 150 gonal f kullandım canım günlük dozlarım bunlardı yaklaşık 9-10 gün kullandım

Kizlar kac embryonuz toplandi opuda??
Benim 19 toplandı, 15 i döllendi ama 9 u 3.gun donduruldu. Ama doktorum iki transferde de 5. Gun embriyosu transfer edince geriye hiç kalmadı. 9 embriyoyla sadece 2 kez deneyebildik.

kızlar ya ben bi şey soracam. transfer den sonra ne yiyip içmek gerekir embriyonun tutunmasi ve bebis olması için. bide kabiz olmamali sanırım neler yaptınız paylasin lütfen

kızlar ya ben bi şey soracam. transfer den sonra ne yiyip içmek gerekir embriyonun tutunmasi ve bebis olması için. bide kabiz olmamali sanırım neler yaptınız paylasin lütfen

Cnm transfer sonrası ananas yemek iyi diyorlar bildiğim kadarıyla kabızlık benim için büyük sorun. Kavun kabızlığa çok iyi geliyor ben şimdiden stokladim eve

Ohh
Selam kizlar
Bugun donmus embriyo transferi icin kontrolum vardi. Hormon testi yapildi ve de rahim kalınlığı kontrol edildi. Herhangi bir terslik olmadığı icin bu sali transferim yapılacak. Heyecan artıyor:)

Ohhh heycanlar artmaya basladi.canim sen8n icinde salidan sonra geri sayima geciyoruz ozaman.yumosu almaya so 3 gun diyelim ozaman.hadi hayirlisi:)

Selam kizlar
Bugun donmus embriyo transferi icin kontrolum vardi. Hormon testi yapildi ve de rahim kalınlığı kontrol edildi. Herhangi bir terslik olmadığı icin bu sali transferim yapılacak. Heyecan artıyor:)

Hayırlı olsun canım inşallah salı günü bebislerini alır saglikla dönersin eve

Secilyk .!.:
Selam kizlar

Hayirli olsun canim benimde dun oldu transfer bekliuoz bakalim

arkadaşlar pazartesi transferim var ins, tek yumurta mi çift yumurta mi transfer edilmeli sizce. suana kadar 5 tane si dollenmis bugüne kadar, bugün 3. gün. lütfen yardım :-@

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…