Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

2.gun emriyosu ama olmadi galiba tutsaydi cikardi test te
Canım bak benim cumartesi 12.günümdü değerim düşük çıktı. Bugün 14.gündü ve tekrar kan verdim 36 çıktı. Hiç belli olmaz idrar testine güvenme. Arkadaşlardan biri 300'lerde çıkmasına rağmen idrarda çıkmadı. Çok umutsuzsun bundan kurtulman lazım.

Slmm.benden Yüzünüzü Güldürecek bir haber yok malesef. 0.89 cikti. Rabbim sizlere nasip etsin insallahh
Canım hayırlısı olsun, negatif alanlara cevap yazarken ne yazacağımı inan bilemiyorum, Allahım en kısa zamnda sanada isteyen herkesede hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah.

2.gun emriyosu ama olmadi galiba tutsaydi cikardi test te
Canım Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah güzel sonuçlar alırsın. senin de 3 yumurtan oluşmuş bir yumurtan döllenmiş benimde 2 yumurtam oluştu. 1 yumurtam döllenmiş ama devam edip etmediği konusunda bir bilgim yok. yarın 3. günüm transfer için aradılar bölünmeye devam edip etmediğine yarın bakılacakmış ya transfer olacakmış yada iptal. senin de az yumurtan oluşmuş erken menopoz durumun var mı? sorun neydi. ?

Benim sorunum polikistikover adet düzensizliği var yumurtam 3 tane toplandi 1 tanesi olusmus oda 4 e bolunmesi gerekirken 2 e bolunmus

Benim sorunum polikistikover adet düzensizliği var yumurtam 3 tane toplandi 1 tanesi olusmus oda 4 e bolunmesi gerekirken 2 e bolunmus
Allah yardım etsin canım. kendini kaybetme nasipte ne varsa o. benim daha kaça bölündüğünü dahi bilmiyorum. dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden. ilk negatif i aldığımda dünyam yıkılmıştı. ama çok şükür ikinci denemem de kızımı Rabbim nasip etti. şimdi ise bir kardeş daha uğraşıyorum. ne kadar üzülsemde sonra hayırlısı diyorum. dua et Rabbim istedikten sonra ister 1 olsun ister kalitesiz olsun tutar yeterki o istesin

Hanımlar Allah (c.c) hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin. Doktorum en başından beri kalanları dondurucaz dediği için en azından tutmazsa tekrar ilaç kullanmak zorunda kalmam diye düşünmüştüm. Bu süreç çok zor. Morali yüksek tutmak çok zor. Hem maddi hem manevi olarak zor. transfer için arayacaklarını söylediler arayan olmadı henüz. Transfer yapıldıktan sonra 3 gün dinlenmek gerekiyormuş bu süreyi yatarakmı geçiriyoruz acaba?

Evet dogru söylüyor sun allah ol derse oluyo ama ben cok istiyorum o yuzden olmuyo inşallah seninde hakkında hayırlısi

Canim oncelikle senin icin ne hayirliysa oyle olsun.transfer sonrasi tamamen yatakda gecirmene gerek yok mumkun oldugu kadar uzan dinlen ev isi yapma uzun ve genis otur canim.ilk 3 gun onemli sonrasinda gunluk yasantna donebilirsin ama yinr kendini yorma.doktorum bana bunlari soylemisti canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…