Canım bak benim cumartesi 12.günümdü değerim düşük çıktı. Bugün 14.gündü ve tekrar kan verdim 36 çıktı. Hiç belli olmaz idrar testine güvenme. Arkadaşlardan biri 300'lerde çıkmasına rağmen idrarda çıkmadı. Çok umutsuzsun bundan kurtulman lazım.2.gun emriyosu ama olmadi galiba tutsaydi cikardi test te
canım gözün aydın çok sevindim senin adına. Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah, darısı isteyen herkesin başına olsunKızlar sonucum çıktı 135, 56 Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin inşallah
Canım hayırlısı olsun, negatif alanlara cevap yazarken ne yazacağımı inan bilemiyorum, Allahım en kısa zamnda sanada isteyen herkesede hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah.Slmm.benden Yüzünüzü Güldürecek bir haber yok malesef. 0.89 cikti. Rabbim sizlere nasip etsin insallahh
Canım Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah güzel sonuçlar alırsın. senin de 3 yumurtan oluşmuş bir yumurtan döllenmiş benimde 2 yumurtam oluştu. 1 yumurtam döllenmiş ama devam edip etmediği konusunda bir bilgim yok. yarın 3. günüm transfer için aradılar bölünmeye devam edip etmediğine yarın bakılacakmış ya transfer olacakmış yada iptal. senin de az yumurtan oluşmuş erken menopoz durumun var mı? sorun neydi. ?2.gun emriyosu ama olmadi galiba tutsaydi cikardi test te
gulsennnn canım benim gözün aydın kardeşim Rabbim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim
sevindim senin adına inşallah keseyide gorürsün kısa zamandaKızlar 36 olmus yukselmis degerim insallah daha da iyi olacak
gulsennnn hayırlı olsun arkadaşım darısı bize olsun :)
İnşallah canım.sevindim senin adına inşallah keseyide gorürsün kısa zamanda
Daha zamanın var. Acele etmeValla 5 kere asilama oldum onlar da olmadi bu sefer olur dedim olsaydi cikardi arkadaşim
canım gözün aydın çok sevindim senin adına. Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah, darısı isteyen herkesin başına olsun
Allah yardım etsin canım. kendini kaybetme nasipte ne varsa o. benim daha kaça bölündüğünü dahi bilmiyorum. dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden. ilk negatif i aldığımda dünyam yıkılmıştı. ama çok şükür ikinci denemem de kızımı Rabbim nasip etti. şimdi ise bir kardeş daha uğraşıyorum. ne kadar üzülsemde sonra hayırlısı diyorum. dua et Rabbim istedikten sonra ister 1 olsun ister kalitesiz olsun tutar yeterki o istesinBenim sorunum polikistikover adet düzensizliği var yumurtam 3 tane toplandi 1 tanesi olusmus oda 4 e bolunmesi gerekirken 2 e bolunmus
Canim oncelikle senin icin ne hayirliysa oyle olsun.transfer sonrasi tamamen yatakda gecirmene gerek yok mumkun oldugu kadar uzan dinlen ev isi yapma uzun ve genis otur canim.ilk 3 gun onemli sonrasinda gunluk yasantna donebilirsin ama yinr kendini yorma.doktorum bana bunlari soylemisti canimHanımlar Allah (c.c) hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin. Doktorum en başından beri kalanları dondurucaz dediği için en azından tutmazsa tekrar ilaç kullanmak zorunda kalmam diye düşünmüştüm. Bu süreç çok zor. Morali yüksek tutmak çok zor. Hem maddi hem manevi olarak zor. transfer için arayacaklarını söylediler arayan olmadı henüz. Transfer yapıldıktan sonra 3 gün dinlenmek gerekiyormuş bu süreyi yatarakmı geçiriyoruz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?