Bende bugun transfer oldum banada ilk ucgun dinlen uzan dediler hayirlisiHanımlar Allah (c.c) hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin. Doktorum en başından beri kalanları dondurucaz dediği için en azından tutmazsa tekrar ilaç kullanmak zorunda kalmam diye düşünmüştüm. Bu süreç çok zor. Morali yüksek tutmak çok zor. Hem maddi hem manevi olarak zor. transfer için arayacaklarını söylediler arayan olmadı henüz. Transfer yapıldıktan sonra 3 gün dinlenmek gerekiyormuş bu süreyi yatarakmı geçiriyoruz acaba?
Hanımlar Allah (c.c) hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin. Doktorum en başından beri kalanları dondurucaz dediği için en azından tutmazsa tekrar ilaç kullanmak zorunda kalmam diye düşünmüştüm. Bu süreç çok zor. Morali yüksek tutmak çok zor. Hem maddi hem manevi olarak zor. transfer için arayacaklarını söylediler arayan olmadı henüz. Transfer yapıldıktan sonra 3 gün dinlenmek gerekiyormuş bu süreyi yatarakmı geçiriyoruz acaba?
Hanımlar Allah (c.c) hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin. Doktorum en başından beri kalanları dondurucaz dediği için en azından tutmazsa tekrar ilaç kullanmak zorunda kalmam diye düşünmüştüm. Bu süreç çok zor. Morali yüksek tutmak çok zor. Hem maddi hem manevi olarak zor. transfer için arayacaklarını söylediler arayan olmadı henüz. Transfer yapıldıktan sonra 3 gün dinlenmek gerekiyormuş bu süreyi yatarakmı geçiriyoruz acaba?
Insallah bu sessizligi hayirli haberlere alamettir. O da benim gibi uzulmesin. Rabbim yuzunu guldursun insallah.İggraaa tatlim nerelerdesin ölcez burda meraktan
Insallah canim saat 4 gibi engec cikar demisti ama hala ses yokInsallah bu sessizligi hayirli haberlere alamettir. O da benim gibi uzulmesin. Rabbim yuzunu guldursun insallah.
Bu tamamen embriyo kaalitesiyle alakalı, tabii o da yumurta ve sperm kalitesiyle doğru orantılı. Yumurta sayısının çok olması iyi kalite anlamına gelmiyor. Misal benden 22 yumurta toplandı. Sağlam kalan 2 tane oldu. Yani 5 te 2 çok iyi bir rakam senin için kıyaslayacak olursan. Gerçekten kaliteli olsaydı mutlaka dondururlardı. Merkez hatası olduğunu düşünmüyorum. Bu arada ben o kalan 2 taneyle hamileyim. Umarım sen de o iki embriyonla hamile kalırsın. İyi şanslar:)Hanımlar merhaba, ben Ankara HRS hastanesinde tüp bebek tedavisi görüyorum.Doktorum tarık bey. Yumurta rezervimde 9 yumurta varmış iğne tedavisi oldum 17 embriyo var dedi. Cumartesi günü yumurta toplama işlemi yapıldı 5 yumurta alınmış. Az önce hastaneden aradılar sadece 2si olgunmuş diğerleri iyi değilmiş bu yüzden yarın o 2 embriyoyu transfer edeceklermis. Benim aklıma takılıyor herşey iyi giderken ne oldu onca yumurta. Tüp bebek düşündük ama ne bende ne de eşimde bi sorun bulamadılar. Bizimkisi sebepsiz infertiliteymiş.
Sizce yumurtaları ziyan etme durumları varmı?
Ne olur bilen biri cevaplasın çok gerildim çünkü
Sevgili arkadaşlarım..
Baktım evde bunalımdan bunalıma sürükleniyorum attım kendimi dışarı
Aaaaa kendimi nerede bulayımpoliklinik :)
verdim kanı bir saat sonra çıkar dediler
sonucu aldım bile: 32,59
ağlamam anca gecti hemen yazdım size..
Kiz senin duramayacagin belliydi zaten ama iyi ki yaptirmissin tebrik ederim caniiiiiiiim ohhhh rahat rahat uyu bu gece.banada dua et nolur yarin napcam bakalimSevgili arkadaşlarım..
Gözünaydın canım tebrik ederimSevgili arkadaşlarım..
Sevgili arkadaşlarım..
Oleyyy hadi gozun aydin bakalim cokk sevindimSevgili arkadaşlarım..
Gozun aydin canim hayirlisiyla katlasin insallah.Sevgili arkadaşlarım..
tebrikler canım bilgisayarı yeni açtım ne güzel bir haberle karşılaştım allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucaınada alasın bebişini inşallahSevgili arkadaşlarım..
Sevgili arkadaşlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?