Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Bende bugun transfer oldum banada ilk ucgun dinlen uzan dediler hayirlisi

Canim benim merhaba
Ben tecrübelerimi yazayım hem sen hem de diğer kardeşlerim faydalansin
1- transferin ilk iki günü yatakta dinledim sadece wc ye giderken çok Afedersin ayakta kaba idrar yapıyordum
2- transferimin üçüncü gününden itibaren yavaş yavaş odada gezdim tabiki transfer süresince bol bol su içtim enaz günde 2litre ve ilaçlarımi hep aynı saatlerde almaya çalıştım
3diğer günler ise yavaş yavaş yemeklerimi yapmaya başladim ama çokta ayakta durmadım
4-transferin 1-12. günü yatarken iki bacağımin altına yastık koydum öyle yattım halada yapıyorum
5- hurma, ananas, Kabak Çekirdeği, meyve yedim bilmiyorum belkide daha iyi tutunması için yardımcı oldular bana :)
6- genelde masa kurma ve kaldırma, evi süpürme gibi işleri Allah razi olsun eşim yaptı
7- ve tabiki sürekli Rabbime sığındım tespih çektim Rabbim sen ol de olsun Rabbim bebeğimi bana bağışla dedim ve elimi Karnima koyarak bebeğim beni bırakma dedim

Baş Ağrısı çektim iki gün asla ilaç almadım dayandim çünkü o benim kelebeğimdi ve ona zarar gelmesini asla istemedim karamsar olduğum zamanlar tabiki oldu canım arkadaşım Allah bin kere razi olsun okyanus34 , ve bir önceki topikte ki arkadaslarimin desteklerini aldım Rabbim hepsine hayırlı evlatlar nasip etsin evde tektim tek başına kalmıştım eşimin eve gelmesini dört gözle bekliyordum
Kısacası inanin kızlar kimse sizden birsey istemiyor sürekli tevekkül edin sakin pes etmeyin o bebeği istediginize dair Rabbimize dua edin.

bildiğim kadarıyla ilk 4 gün dikkat etmek lazımmış ondan sonra da test gününe kadar dikkat etmek lazım. ben kızımda ilk 5 gün evde uzanmıştım ev işi yemek vs hiç birşey yapmamıştım sonra evde oturmaya alışkın olmadığımdan raporumu yarıda kesip işe başlamıştım. işte kendimi yormadan çalışmıştım. zaman daha hızlı geçmişti. 10. gün iş çıkışı eve gidersen bel ağrım olmuştu. eşimi ikna edip 2 gün önce devlet hastanesinde test yaptırmıştım pozitif çıkmıştı. pozitif sonuçlar almak dileğiyle

Bu tamamen embriyo kaalitesiyle alakalı, tabii o da yumurta ve sperm kalitesiyle doğru orantılı. Yumurta sayısının çok olması iyi kalite anlamına gelmiyor. Misal benden 22 yumurta toplandı. Sağlam kalan 2 tane oldu. Yani 5 te 2 çok iyi bir rakam senin için kıyaslayacak olursan. Gerçekten kaliteli olsaydı mutlaka dondururlardı. Merkez hatası olduğunu düşünmüyorum. Bu arada ben o kalan 2 taneyle hamileyim. Umarım sen de o iki embriyonla hamile kalırsın. İyi şanslar:)

işte delilik buna denir :)

süpersin canım. tebrik ederim ..
darısı başımıza inş.

Kiz senin duramayacagin belliydi zaten ama iyi ki yaptirmissin tebrik ederim caniiiiiiiim ohhhh rahat rahat uyu bu gece.banada dua et nolur yarin napcam bakalim

Gözünaydın canım tebrik ederim

hayırlı olsun canım
Allah tamamına erdirsin inşallah

Oleyyy hadi gozun aydin bakalim cokk sevindim

Gozun aydin canim hayirlisiyla katlasin insallah.

tebrikler canım bilgisayarı yeni açtım ne güzel bir haberle karşılaştım allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucaınada alasın bebişini inşallah

ohhh be sen de rahatladın hadi biz de gözün aydı. ii ki yaptırdın cnm. artık katlana katlana çoğalsın. keseleri kalp atışları görelim duyalım inşallah. darısı tüm bekleyenlerin başına en kısa zamanda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…