Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

BELİRTİLERİN NELER
KAÇINCI GÜN EMBRYOSUYDU BAKALIM

cnmmm çok güzel anlatmıssn da dr bana ananas nar çikolata maydonaz yeme kesinlikle dedi

BELİRTİLERİN NELER
KAÇINCI GÜN EMBRYOSUYDU BAKALIM

benim belirtim olmadı hiç zaten hiç aramadım da..
7 yumurtamdan sadece biri döllenmişti, transfer günü bile hastane cıkısı avm'de yemek yedik, ertesi günü misafir vardı yemek yaptım, cok yormadım kendimi ama hiç yatmadım
sonrasında da sadece çamasır makinesinden çamasırı cıkarma gibi eğilmeli kaldırmalı işler dısında her işi yaptım, gezdim tozdum, bir kadeh içki içtim arada..
ben transferden sonra 2 gün çok ağladım diye umudum yoktu hiç..

kızlarrr pozitif sonuç alanları tebrik ediyorm inş negatif yoktur yeni geldm işten herseyi okuysmsdm bnm 7.gün bazen kasık ağrısı oluyo bazen transfer olan bn diilim gibi hissediyorm o yüzden umursuzluğa kapılıyom inş bebeklerim tututnr bana bize de dua edin hamile arkadaslar buarada liste hazırlanıyosa cmts bnm test

29 kasım transfer, bizim hastane transfer gününü sayıp 12. gün çağırıyor, S saniye1988 in de benim de çarşambaydı test günü
cnmmm tebrikler inş bizlerde pozitifi görürrüz 7.günüm bazen kasık ağrısı oluyo bazen de umutsuzluğa kapılıyorm çok üzülüyorm inş tutunur bebeklerm hiç kasık ağrısı filan olmadı mı snde

evet canım söylüyordun çok ağladım ümidim yoktu diye
bende de bugün idrar testi negatif çıktı ama hiç belirtim yok
yarın öğrenicem bende
maşşalh canım tekrar hayırlı olsun....
sağlıklada kucağına alırsın inşallah...
kaçıncı gün embryosuydu..

Tebrikler sen bu gidişle 7. ayda doğurursun meraktan:) Bir de kesin olmaz diyordun, gördün mü bak:)

sağ kasıgım biraz agrıyordu ama bol su içiyordum ben idrara sıkışık oldugum için de olabilir o
ciddi bir agrı degil yani

benim tek embriyo olustugu için 3. günde transfer ettiler hemen

valla iyi cesaret allahım yüzünü güldürdü çok şükür inşallah ogünde çok daha güzel bir değer görürsün kat kat katlanan :)

amin canım inşallah..

Tebrikler sen bu gidişle 7. ayda doğurursun meraktan:) Bir de kesin olmaz diyordun, gördün mü bak:)

ben transfere kadar bir gün bile şikayet etmedim, stres yapmadım ama su 10 gün gecmedi arkadas yaaa :)

Bu arada degerim yükselecek mi onu da bilmiyoruz ben hemen paylaştım sevincimi ama..
İnşallah hepimizin kucakları sağlıklı bebekleriyle dolar.. burada hep birbirinin derdinden anlayan insanlar var, benim öz ablam bile anlayamazdı beni, 2 gebeliği var ikisi de nokta atışı yani..
hepinize cok tesekkür ediyorum..

Bir de eşin seni üzmüştü değil mi, ilk günlerde? Ben cezasını buldum. Doğduktan sonra ağladıkça tutuştur eline:)

hayırlı olsun canım sabırsız davrandın ama iyiki öyle davranmışsın pozitifi görmüşsünAllah devamını getirsin

Ayyy süper. Kaçıncı gününde yaptırmış oldun testi. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…