Sevgili arkadaşlarım..
Baktım evde bunalımdan bunalıma sürükleniyorum attım kendimi dışarı
Aaaaa kendimi nerede bulayımpoliklinik :)
verdim kanı bir saat sonra çıkar dediler
sonucu aldım bile: 32,59
ağlamam anca gecti hemen yazdım size..
cnmmm çok güzel anlatmıssn da dr bana ananas nar çikolata maydonaz yeme kesinlikle dediCanim benim merhaba
Ben tecrübelerimi yazayım hem sen hem de diğer kardeşlerim faydalansin
1- transferin ilk iki günü yatakta dinledim sadece wc ye giderken çok Afedersin ayakta kaba idrar yapıyordum
2- transferimin üçüncü gününden itibaren yavaş yavaş odada gezdim tabiki transfer süresince bol bol su içtim enaz günde 2litre ve ilaçlarımi hep aynı saatlerde almaya çalıştım
3diğer günler ise yavaş yavaş yemeklerimi yapmaya başladim ama çokta ayakta durmadım
4-transferin 1-12. günü yatarken iki bacağımin altına yastık koydum öyle yattım halada yapıyorum
5- hurma, ananas, Kabak Çekirdeği, meyve yedim bilmiyorum belkide daha iyi tutunması için yardımcı oldular bana :)
6- genelde masa kurma ve kaldırma, evi süpürme gibi işleri Allah razi olsun eşim yaptı
7- ve tabiki sürekli Rabbime sığındım tespih çektim Rabbim sen ol de olsun Rabbim bebeğimi bana bağışla dedim ve elimi Karnima koyarak bebeğim beni bırakma dedim
Baş Ağrısı çektim iki gün asla ilaç almadım dayandim çünkü o benim kelebeğimdi ve ona zarar gelmesini asla istemedim karamsar olduğum zamanlar tabiki oldu canım arkadaşım Allah bin kere razi olsun @okyanus34, ve bir önceki topikte ki arkadaslarimin desteklerini aldım Rabbim hepsine hayırlı evlatlar nasip etsin evde tektim tek başına kalmıştım eşimin eve gelmesini dört gözle bekliyordum
Kısacası inanin kızlar kimse sizden birsey istemiyor sürekli tevekkül edin sakin pes etmeyin o bebeği istediginize dair Rabbimize dua edin.
iyi yapmışsın canım senin ne zamandı tahlil tarihin ?
BELİRTİLERİN NELER
KAÇINCI GÜN EMBRYOSUYDU BAKALIM
iyi yapmışsın canım senin ne zamandı tahlil tarihin ?
cnmmm tebrikler inş bizlerde pozitifi görürrüz 7.günüm bazen kasık ağrısı oluyo bazen de umutsuzluğa kapılıyorm çok üzülüyorm inş tutunur bebeklerm hiç kasık ağrısı filan olmadı mı snde29 kasım transfer, bizim hastane transfer gününü sayıp 12. gün çağırıyor, S saniye1988 in de benim de çarşambaydı test günü
benim belirtim olmadı hiç zaten hiç aramadım da..
7 yumurtamdan sadece biri döllenmişti, transfer günü bile hastane cıkısı avm'de yemek yedik, ertesi günü misafir vardı yemek yaptım, cok yormadım kendimi ama hiç yatmadım
sonrasında da sadece çamasır makinesinden çamasırı cıkarma gibi eğilmeli kaldırmalı işler dısında her işi yaptım, gezdim tozdum, bir kadeh içki içtim arada..
ben transferden sonra 2 gün çok ağladım diye umudum yoktu hiç..
valla iyi cesaret allahım yüzünü güldürdü çok şükür inşallah ogünde çok daha güzel bir değer görürsün kat kat katlanan :)29 kasım transfer, bizim hastane transfer gününü sayıp 12. gün çağırıyor, S saniye1988 in de benim de çarşambaydı test günü
Sevgili arkadaşlarım..
cnmmm tebrikler inş bizlerde pozitifi görürrüz 7.günüm bazen kasık ağrısı oluyo bazen de umutsuzluğa kapılıyorm çok üzülüyorm inş tutunur bebeklerm hiç kasık ağrısı filan olmadı mı snde
evet canım söylüyordun çok ağladım ümidim yoktu diye
bende de bugün idrar testi negatif çıktı ama hiç belirtim yok
yarın öğrenicem bende
maşşalh canım tekrar hayırlı olsun....
sağlıklada kucağına alırsın inşallah...
kaçıncı gün embryosuydu..
valla iyi cesaret allahım yüzünü güldürdü çok şükür inşallah ogünde çok daha güzel bir değer görürsün kat kat katlanan :)
Tebrikler sen bu gidişle 7. ayda doğurursun meraktan:) Bir de kesin olmaz diyordun, gördün mü bak:)
sağ kasıgım biraz agrıyordu ama bol su içiyordum ben idrara sıkışık oldugum için de olabilir o
ciddi bir agrı degil yani
benim tek embriyo olustugu için 3. günde transfer ettiler hemen
amin canım inşallah..
ben transfere kadar bir gün bile şikayet etmedim, stres yapmadım ama su 10 gün gecmedi arkadas yaaa :)
Sevgili arkadaşlarım..
Ayyy süper. Kaçıncı gününde yaptırmış oldun testi. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın canimSevgili arkadaşlarım..
nerde yaptırdın kan testini herkes senden gelcek haberi bekliyo burdabole bidi varmi yas hala sonuc bekliyorumm sabahin onu nerde aksamin altisi olmud
Yuhhh artikkk yaabole bidi varmi yas hala sonuc bekliyorumm sabahin onu nerde aksamin altisi olmud
bencede nasıl bir yer burasıYuhhh artikkk yaaopera gitti kac saat sonra aldi geldiii cok sukur ve hamile. Nasi cikmaz hala yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?