hayırlısı olsun canım kendine ve bebişlerine çok iyi bak 11 gün sonra bizlere güzel haberler vericeksiniz :)Transferim oldu arkadaslar aldim bebeklerimi geldim simdi evde dinleniyorum ins hayirli hberlrr alirim evdeyom simdi uzandim dinelniyorum 19 aralik test tarihim nasil gecer zaman bilemiyorum
Transferim oldu arkadaslar aldim bebeklerimi geldim simdi evde dinleniyorum ins hayirli hberlrr alirim evdeyom simdi uzandim dinelniyorum 19 aralik test tarihim nasil gecer zaman bilemiyorum
Yuhhh artikkk yaaopera gitti kac saat sonra aldi geldiii cok sukur ve hamile. Nasi cikmaz hala yaa
Cnm ilaclarini birakali nekadar oldu da adet olmadin tarlusal verdi dr un?kizlar bi sorum olacak adet sokturucu olarak tarlusal ile proluton depot igne kullanan oldumu biliyom tarlusal adet sokucu olarak kullaniliyor ama igne yi ne icin vermis olabilir bilgisi olan varmi ben sadece sokturucu tarlusali kullandim ama igneyi yaptirmadm..simdide takildm bu konuya...dun bitti ilacim bakim olucammi adet...
Bir de eşin seni üzmüştü değil mi, ilk günlerde? Ben cezasını buldum. Doğduktan sonra ağladıkça tutuştur eline:)
Sen 9 ay sonra isitip versen de olur:)evet üzmüştü hem de cok..
intikam soğuk yenen bir yemektir heheheh
bir saatte cıktı benim yaa..
cnm benen son 6ekimde oldum adet testyaptirdm negatifdi ..sonra gittim dr...biraz daha bekledim 4, 5 gun kadar sonra idrar testi yaptim cikmayinca test ictim mecbur....cok uzun surdu bu sefer ...tarlusal dun bitti artik beklemedeyim ilk defasokturucu ictim bakalm...olacakmiyim endiseliymCnm ilaclarini birakali nekadar oldu da adet olmadin tarlusal verdi dr un?
canım kafanı karıştırmak istemem bu yüzden her doktorun tedavi şekli farklı oluyor sen kendini ilk önce doktorlara sonra allaha emanet et herşeyin hayırlısı canım ben ilaçlarımı kestikten 4 gün sonra zaten adet tarihimde tam ogün oldun çok fazla beklemedim açıkçası...Kizlar ilaclarinizi biraktiktan ne kadar sure sonra adet oldunuz? 5. Gunum bugun hala olamadimBir de biliyosunuz ki dondurulmuslarimdan biriyle olan ilk denememde negatifimi aldim ama binsukur ki dondurulmuslarim war we onlrla bir daha denicez. Ins son olur bu. Ikincisi icin bu olcagim adetle baslamk szce olumlu olumsuz nasil bi etki eder? Dr rahim temizse bu adetle denerz beklemeyiz dedi de bilmiyrmki wucudu dinlendrmk mi gerek yoksa gerek yok mu?
Kizlar ilaclarinizi biraktiktan ne kadar sure sonra adet oldunuz? 5. Gunum bugun hala olamadimBir de biliyosunuz ki dondurulmuslarimdan biriyle olan ilk denememde negatifimi aldim ama binsukur ki dondurulmuslarim war we onlrla bir daha denicez. Ins son olur bu. Ikincisi icin bu olcagim adetle baslamk szce olumlu olumsuz nasil bi etki eder? Dr rahim temizse bu adetle denerz beklemeyiz dedi de bilmiyrmki wucudu dinlendrmk mi gerek yoksa gerek yok mu?
kendisine hatırlatsaydın siz şansımızın az olacağını söylemiştiniz neden hemen bu ayı riske atıyorki o zaman yada bu az perşembeye kadar geçer açıklaması yapıp seni rahatlatsaydı keşke.kızlar bende bugün doktora kontrole gittim dondurulmuş transferim olacak onuniçin.geçen perşembe gittiğimde biraz sıvı görmüştü şansımızı azaltır diye tekrar muayene etmek istemişti.bugüntekrar muayene etti sıvı halen biraz var dedi.transfere kadar antibiyotik verdi.enfeksiyon ise geçirsin diye.perşembe günü transferim olacak Allah'ın izniyle.perşembe gittiğimde tekrar kontrol edeceğini belirtti.Biraz moralim bozuldu çünkü geçen perşembe gittiğimde sıvı şansımızı azaltır dedi şuan halen sıvı duruyor ama transfer günü verdi.Bakalım nolcak hayırlısı olsun
Ins canim saol allahin izniyle mutluluga az br adim kaldi :)hayırlısı olsun canım kendine ve bebişlerine çok iyi bak 11 gün sonra bizlere güzel haberler vericeksiniz :)
Haklisin cnm benimde senden asagi kalir yanim yok ama bekleyecegiz tabi mecburen bu arada senide tebrik ediyorum sonucuna cok sevindim hamile olduguna gore dualarinda yer almak isterim insahahahah zaman nasıl gecer konusunda benden tavsiye almasan iyi olur :)
bu arada hayırlısı olsun inşallah..
inşallah güzel haberle gelir bizde sana söyleriz...arkadaslar az sonra kocam gelecek dısarı cıkıcaz
valla aklımiqqraa_ da kaldı
bana biri özelden mesaj falan atsın yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?