Canim gozun aydin yeni gordum tadini cikar bu guzel haberin saglicakla kucagina aldigin gunleride goruruz insallaharkadaslar az sonra kocam gelecek dısarı cıkıcaz
valla aklımiqqraa_ da kaldı
bana biri özelden mesaj falan atsın yaaa..
malesefff yok çevrim dışı şuan kendiside bende çok merak ettimSelam arkadaslar igradan haber yokmu hale yaa
Aynen valla kac saat oldu ya nasil bir yerki burasi bi sonucu veremedi.neyse gec olsunda guzwl haber alalim yetermalesefff yok çevrim dışı şuan kendiside bende çok merak ettim
amin canım inşallah güzel haberlerle gelir.Aynen valla kac saat oldu ya nasil bir yerki burasi bi sonucu veremedi.neyse gec olsunda guzwl haber alalim yeter
Cnm bnm ne yazikki burda okudugum tum belirtiler wardi yani kasik bel agrisi goguste hassasiyt we mavi damarlar uyku hali deli gbi carpinti halsizlik . Ne yazikki sonucum negatif oldu 5. Gun embriyosuydu ve embriyoma ck guweniyodu dr um ama zamani degilmis Mevlam ne eylerse guzel eyler bekliycz bida deneyecegz ins bu son olur hepimizin cnm. Oyuzden bnce sakkin belirti arama cnm warsa da takilma rahat ol suanda elimizden baska ne gelirki?canım bişey sorucaktım
senin belirtin varmıydı.yada bir belirti hiç oldu mu
Cnm bn transferden once 1.5 ay fln hc adet olmadim cnku lucrin wuruldum yumurta baskilasin diye. 3 4 gun once kontrole gittigimde bi iki gune olursun adet rahim duwarin ck kalinlasmis hatta ck agrili olck dedi ama giden gelen yokcanım kafanı karıştırmak istemem bu yüzden her doktorun tedavi şekli farklı oluyor sen kendini ilk önce doktorlara sonra allaha emanet et herşeyin hayırlısı canım ben ilaçlarımı kestikten 4 gün sonra zaten adet tarihimde tam ogün oldun çok fazla beklemedim açıkçası...
adet olmamakta çok kötü onun vücuda verdiği ıkıntı çekilmez sitres yapma oda geciktirir adetini umarım bie an önce kendi toparlar vücut..Cnm bn transferden once 1.5 ay fln hc adet olmadim cnku lucrin wuruldum yumurta baskilasin diye. 3 4 gun once kontrole gittigimde bi iki gune olursun adet rahim duwarin ck kalinlasmis hatta ck agrili olck dedi ama giden gelen yok
Cnm bnm ne yazikki burda okudugum tum belirtiler wardi yani kasik bel agrisi goguste hassasiyt we mavi damarlar uyku hali deli gbi carpinti halsizlik . Ne yazikki sonucum negatif oldu 5. Gun embriyosuydu ve embriyoma ck guweniyodu dr um ama zamani degilmis Mevlam ne eylerse guzel eyler bekliycz bida deneyecegz ins bu son olur hepimizin cnm. Oyuzden bnce sakkin belirti arama cnm warsa da takilma rahat ol suanda elimizden baska ne gelirki?
canımmmmm bizimde sözümüzü bitirdin seni o kadar çok merakla bekliyordum ki anlatamam 5. gün embriyosu olduğu için hep kesin diyordum kendi kendime ne söylesek az günlerdir sende görüyorsun sözün bittiği yeni umutların başladığı yerdesin umarım bundan sonraki denemen son olur allahım seninde yüzünü güldürür...0.1 sozun bittigi yer
0.1 sozun bittigi yer
Hepimiz seni bekliyorduk canım. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Rabbim gönlüne inşirah ve sabır versin. İmtihanini kısa sürede bitirip seni yavrularina kavuştursun canim0.1 sozun bittigi yer
Offff cnm oofff catlicm hem deadet olmamakta çok kötü onun vücuda verdiği ıkıntı çekilmez sitres yapma oda geciktirir adetini umarım bie an önce kendi toparlar vücut..
Cnm seni suan okdr iyi anliyorzki Allahim sikintini alsin tez wakitte bir sonraki denemen son olsun insallah. Agla agla bosalt iyice saril kocana simsiki bi daha agla ki iyice rahatla sakin atma icine. Obur transferin son olsun insallah cnm arkadasim0.1 sozun bittigi yer
Canım ne desem boş. Rabbim hayırlısını versin inşallah bi daha ki denemen son olur inşallah.0.1 sozun bittigi yer
amin canımmmm allahım dualarını kabul etsin inşallah hayat çok garip aynı şeyi bende demiştim ilaçları kestikten sonra çok beklemeden olurum inşallah diye ama seninki çokkkk uzun sürmüşOffff cnm oofff catlicm hem dekarnimin agrisina belimin agrisina oluyorum maydanoz suyu yapiyorum söktürsün diye ins tez wakitte olurum da Rabbim ne buyuksun gecen hfta bugun adet olmiyim diye aglarkn smdi adet oliyim diye zirliyorum Allahim nolur bn ve bnm gbi darda olan tum kardeslerimin sikintilarini al bize saglikli salih saliha ewlatlar ver nolur amin.
Bizdede soz bitti canim ya cok umutluyduk biz.ne yapalim bir ölume care yokmus allahim mutlaka bir gun bizimde yuzumuzu guldurecek insallah0.1 sozun bittigi yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?