Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

canım bişey sorucaktım
senin belirtin varmıydı.yada bir belirti hiç oldu mu
Cnm bnm ne yazikki burda okudugum tum belirtiler wardi yani kasik bel agrisi goguste hassasiyt we mavi damarlar uyku hali deli gbi carpinti halsizlik . Ne yazikki sonucum negatif oldu 5. Gun embriyosuydu ve embriyoma ck guweniyodu dr um ama zamani degilmis Mevlam ne eylerse guzel eyler bekliycz bida deneyecegz ins bu son olur hepimizin cnm. Oyuzden bnce sakkin belirti arama cnm warsa da takilma rahat ol suanda elimizden baska ne gelirki?

Cnm bn transferden once 1.5 ay fln hc adet olmadim cnku lucrin wuruldum yumurta baskilasin diye. 3 4 gun once kontrole gittigimde bi iki gune olursun adet rahim duwarin ck kalinlasmis hatta ck agrili olck dedi ama giden gelen yok

Cnm bn transferden once 1.5 ay fln hc adet olmadim cnku lucrin wuruldum yumurta baskilasin diye. 3 4 gun once kontrole gittigimde bi iki gune olursun adet rahim duwarin ck kalinlasmis hatta ck agrili olck dedi ama giden gelen yok
adet olmamakta çok kötü onun vücuda verdiği ıkıntı çekilmez sitres yapma oda geciktirir adetini umarım bie an önce kendi toparlar vücut..

teşekkür ederim.benim bugün 11.gün ve idrarda negatif....ümidim kalmadı ama
benimde hiç belirti yok göğüs ağrısı dışında onuda estrofem e bağlıyorum...
Allah hakkımızda hayırlısını versin canım..benimde doktorum bahçeciden gürkan bey

0.1 sozun bittigi yer
canımmmmm bizimde sözümüzü bitirdin seni o kadar çok merakla bekliyordum ki anlatamam 5. gün embriyosu olduğu için hep kesin diyordum kendi kendime ne söylesek az günlerdir sende görüyorsun sözün bittiği yeni umutların başladığı yerdesin umarım bundan sonraki denemen son olur allahım seninde yüzünü güldürür...

adet olmamakta çok kötü onun vücuda verdiği ıkıntı çekilmez sitres yapma oda geciktirir adetini umarım bie an önce kendi toparlar vücut..
Offff cnm oofff catlicm hem de karnimin agrisina belimin agrisina oluyorum maydanoz suyu yapiyorum söktürsün diye ins tez wakitte olurum da Rabbim ne buyuksun gecen hfta bugun adet olmiyim diye aglarkn smdi adet oliyim diye zirliyorum Allahim nolur bn ve bnm gbi darda olan tum kardeslerimin sikintilarini al bize saglikli salih saliha ewlatlar ver nolur amin.

amin canımmmm allahım dualarını kabul etsin inşallah hayat çok garip aynı şeyi bende demiştim ilaçları kestikten sonra çok beklemeden olurum inşallah diye ama seninki çokkkk uzun sürmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…