Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kızlarrr bi şey sorucam yarın 9. Günüm hayırlısıyla idrar testi yapıcam sabahleyin mi yapsam dah iyi olur yoksa gün içinde mi? Sabah idrarı mı olacak yani ? Lütfen yardım!!!

Kızlarrr bi şey sorucam yarın 9. Günüm hayırlısıyla idrar testi yapıcam sabahleyin mi yapsam dah iyi olur yoksa gün içinde mi? Sabah idrarı mı olacak yani ? Lütfen yardım!!!
Canim ben yapma bekle derim ama illa yalcam diyosan sabah uyandiginda ilk idrarla yapacaksin.ama yinede gel beni dinle yapma

Canin bence yapma benim de bugun 9. Gunumdu yaptim cikmadi bi iki saat gecti baktim vardi ama guven olmaz idrar testine daha cok erken moralimin bozulduguyla kaldim

Bitanem sabah ilk idrarinla aç karnına yapabilirsin ben birkere Aksam yaptım hicbirsey çıkmamisti ama bak ben yap demiyorum moralin bozulacaksa yapma sakin

Valla arkadasim ben yapma derim ben bugun idrar testi yaptim ve olumsuz sonuc cikti baya bi agladim gozlerim şişti moralini bozarsin yinede sen bilirsin

0.1 sozun bittigi yer
Canim hangimiz ne soylesek suanki uzuntunu hafifletmeyecek.Ama Allah cok buyuk bugune kadarki surecte nasil ki herseye katlanma gucunu verdi bundan sonrada toparlanip tekrar deneme gucunu verecek sana eminim.cok gencsin ve saglikli embriyolarin oluyor cok sukur.insallah rabbim dilesin ve hicbirseye gerek kalmadan kendiliginden nasip etsin bir daha uzmesin canim.

Canım iqqraa_ en az kendime üzüldüğüm kadar üzüldüm,Rabbim hakkında hayırlısını versin,dondurulmuşun varsa denersin yaşın çok genç,Allah yar ve yardımcın olsun hep dua edicez sana

Çarşamba gunu test gunum zaten esim merak etti ve olumsuz ama insallah kanda pozitif sonuc alirim bugun gercekten cok üzüldüm

Canim gercekten senin adina cok uzuldum bende bugun idrar testinde negatif sonuc aldim ne soylersek senin üzüntüne hafifletmicek ama hakkimizda hayirlisi arkadaş im

kendisine hatırlatsaydın siz şansımızın az olacağını söylemiştiniz neden hemen bu ayı riske atıyorki o zaman yada bu az perşembeye kadar geçer açıklaması yapıp seni rahatlatsaydı keşke.
Persembeye kadar antibiyotik verdi transferden once bakicakmis.enfeksiyon ise antibiyotik gecirir dedi.off bilmiyorum valla yipraniyorum bi an once olsa nolcaksa ne sonuc cikicaksa ciksin artik git gel yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…