Canim ben yapma bekle derim ama illa yalcam diyosan sabah uyandiginda ilk idrarla yapacaksin.ama yinede gel beni dinle yapmaKızlarrr bi şey sorucam yarın 9. Günüm hayırlısıyla idrar testi yapıcam sabahleyin mi yapsam dah iyi olur yoksa gün içinde mi? Sabah idrarı mı olacak yani ? Lütfen yardım!!!
Canim cok uzuldum rabbim sabir versin anne olmayi nasip etsin en kisa zamanda0.1 sozun bittigi yer
Sabahtan beri kac kere girdim baktim senin sonucun icin. Dicek soz bulamiyorum canimm ama sunu soyleyebilirim senin sagligin sihatin herseyden onemli umarim en kisa zamanda hakettigin mutlulugu yasarsin0.1 sozun bittigi yer
0.1 sozun bittigi yer
Kızlarrr bi şey sorucam yarın 9. Günüm hayırlısıyla idrar testi yapıcam sabahleyin mi yapsam dah iyi olur yoksa gün içinde mi? Sabah idrarı mı olacak yani ? Lütfen yardım!!!
Canin bence yapma benim de bugun 9. Gunumdu yaptim cikmadi bi iki saat gecti baktim vardi ama guven olmaz idrar testine daha cok erken moralimin bozulduguyla kaldimKızlarrr bi şey sorucam yarın 9. Günüm hayırlısıyla idrar testi yapıcam sabahleyin mi yapsam dah iyi olur yoksa gün içinde mi? Sabah idrarı mı olacak yani ? Lütfen yardım!!!
Transferin kaçıncı günüydüarkadaslar az sonra kocam gelecek dısarı cıkıcaz
valla aklımiqqraa_ da kaldı
bana biri özelden mesaj falan atsın yaaa..
Kızlarrr bi şey sorucam yarın 9. Günüm hayırlısıyla idrar testi yapıcam sabahleyin mi yapsam dah iyi olur yoksa gün içinde mi? Sabah idrarı mı olacak yani ? Lütfen yardım!!!
Bitanem sabah ilk idrarinla aç karnına yapabilirsin ben birkere Aksam yaptım hicbirsey çıkmamisti ama bak ben yap demiyorum moralin bozulacaksa yapma sakin
Canim hangimiz ne soylesek suanki uzuntunu hafifletmeyecek.Ama Allah cok buyuk bugune kadarki surecte nasil ki herseye katlanma gucunu verdi bundan sonrada toparlanip tekrar deneme gucunu verecek sana eminim.cok gencsin ve saglikli embriyolarin oluyor cok sukur.insallah rabbim dilesin ve hicbirseye gerek kalmadan kendiliginden nasip etsin bir daha uzmesin canim.0.1 sozun bittigi yer
Offf naptik biz bole ya bari kanda baktirsaydikta en azindan kesin olsaydiValla arkadasim ben yapma derim ben bugun idrar testi yaptim ve olumsuz sonuc cikti baya bi agladim gozlerim şişti moralini bozarsin yinede sen bilirsin
gulsennnn cimmm 9. Gun sabahki testinde hemen gormusmuydun sen
Persembeye kadar antibiyotik verdi transferden once bakicakmis.enfeksiyon ise antibiyotik gecirir dedi.off bilmiyorum valla yipraniyorum bi an once olsa nolcaksa ne sonuc cikicaksa ciksin artik git gel yoruldumkendisine hatırlatsaydın siz şansımızın az olacağını söylemiştiniz neden hemen bu ayı riske atıyorki o zaman yada bu az perşembeye kadar geçer açıklaması yapıp seni rahatlatsaydı keşke.
dua etmistim senin icin insallah sen guzel haberlerle gel diye. Nasibimiz boyleymis. Allahin takdiri.dtakdiri.diyecek bisey yok maalesef.0.1 sozun bittigi yer
Söz biterde umut hiç bitmez umudunu asla yitirme canım hakkında hayırlı neyse o olsun0.1 sozun bittigi yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?