Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

iqqraa_ canım çok üzüldüm her olumsuz arkadaşımı duydukça içim acıyo krndime nasıl üzüldüysem sizin içinde aynı şeyleri hissediyorum inanıyorum en kısa sürede toparlanacaksın ve muradına kavuşacaksın allah yardımcımız olsun

0.1 sozun bittigi yer

bütün gün heyecanla senden gelecek haberi bekledik, şu an ne desek boş..
insan nasıl ölecegini bile bile yaşarken unutuyor, bizler de başarı şansımızın aslında %30larda olduğunu bile bile o
%70i yaşamayacagız sanıyoruz.
yaşın çok genç, hayatta senin sağlığın ve huzurundan önemli hiçbir sey yok, eşinle sımsıkı sarılın birbirinize, bu yaşadıklarınızın sizi daha da kenetlemesine sebep olsun bu olay..
bir dahakinde yüzün güler kucagın bebeklerinle dolar inşallah..

iqqraa_ canim cok uzuldum senin 1. Kalitede 2 embriyo transfer edilmisti demi Allah var içimden tutacagi guzel haberler verecegin geciyordu nasip cnm Rabbim insallah kendiliginden verir

cok saolun kzlar iyiki varsiniz takdiri ilahi rabbim oyle istedi oyle oldu drum aradiginda kendiside soktaydi ben tutmasina emindi cunku hersey dort dortluktu dio ikincisinde tutmama sansiniz az oldugunu biluyoduk ilaclar yan etki yapmisti yumurtaliklara ama bunlar a kalite 5. vun embriyosuydu tutma cok fazlaydi dedi suan bi testte uygulayamiyrom cunku sebeb yok dedi tutmmaya yarin gelin sizi istanbula yonlendirim dedi ben uzun bi sure istemiyorum cik yoruldum cik yiprandim

Canım yaa kendimi okuyor gibi hissettim ben de aynı durumdaydım 5. Gün dr um söktürücü iğne yaptı ve akşama büyük sancıyla söktü sonra 2- 3 güne bir gidip beta hcg düştü mü diye kontrol ediyorduk önce çıksın diye gözüne bakarken. Rabbim bi an önce sıkıntından kurtarıp güldürsün yüzünü. Aminnnn

Canim benim haklisin biraz dinlen vucudunda dinlensin bu zamanda. kendini iyi hissedince istanbula gelirsin belki hem bizler burdayiz yardimci oluruz sana hem belki kendiliginden olur bu surede bellimi olur cok gencsin zaten.Allah hepimize guzel yazilar yazsin insallah

Canim herseyin bir zamani var dedikleri bu olsa gerek ne demekki zamani gelmemis. Canim sana birsey soracagim her sey gercekten mukemmelken olumsuz oldu. Rahim kalinligin kacti biliyor musun yada doktorun ince yada kalin gibi seyler soylemismiydi

Kızlarrr bi şey sorucam yarın 9. Günüm hayırlısıyla idrar testi yapıcam sabahleyin mi yapsam dah iyi olur yoksa gün içinde mi? Sabah idrarı mı olacak yani ? Lütfen yardım!!!
cnmmm biz aynı gün transfer olmadk mı senle 1 aralık yrn daha 8.gün sayılır yaa yapma bnce belirtin filan var mı

Canim herseyin bir zamani var dedikleri bu olsa gerek ne demekki zamani gelmemis. Canim sana birsey soracagim her sey gercekten mukemmelken olumsuz oldu. Rahim kalinligin kacti biliyor musun yada doktorun ince yada kalin gibi seyler soylemismiydi
cok saolun kizlar evet cnm rahim.kalinligida cok ii bi sebeb yok yani

firdevs27 canimm yarin icin dualarimiz seninle.. guzel haberler alirsin insallah
İnsallah canim bu gece bana uyku yok.8 yillik evliyim hatta 9 oldu.oyke yorgunum bu mucizeye oyle ihtiyacim var ki anlatamam.hani herkesin cektigi kendine agir ya bende katlanmakta zorlaniyorum sanirim bazen.yinede Rabbim bu gununuzu aratmasin.bi de yrin dogumgunum bi hediye olsa diyorum bana ne guzel olur.

hayirli haberlerle gel insallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…