0.1 sozun bittigi yer
Allah yardim etsin benim 1 yumurtam dolenmis insallah bolunduyse yarin tek embriyo transferim olcak umarim iptal olmaz. Transferim olursa birlikte gun sayarizKizlar bugun transferim gerceklesti kismetse test tarihim18 aralik dualarinizi bekliyorum
Canım yaa kendimi okuyor gibi hissettim ben de aynı durumdaydım 5. Gün dr um söktürücü iğne yaptı ve akşama büyük sancıyla söktü sonra 2- 3 güne bir gidip beta hcg düştü mü diye kontrol ediyorduk önce çıksın diye gözüne bakarken. Rabbim bi an önce sıkıntından kurtarıp güldürsün yüzünü. AminnnnOffff cnm oofff catlicm hem dekarnimin agrisina belimin agrisina oluyorum maydanoz suyu yapiyorum söktürsün diye ins tez wakitte olurum da Rabbim ne buyuksun gecen hfta bugun adet olmiyim diye aglarkn smdi adet oliyim diye zirliyorum Allahim nolur bn ve bnm gbi darda olan tum kardeslerimin sikintilarini al bize saglikli salih saliha ewlatlar ver nolur amin.
Canım rabbim zahmetine rahmet etsin inşallah bir dahaki sefere güler yüzün. Herşeyde vardır bi hayır...Allah razi olsun hepinizden Allah buyuk takdir onun yapcak bisi yok benim.yuzum gulmedi bu sefer tum kalbimle soyluyorumm rabbim hepinizi sewindirsin ins
Canim benim haklisin biraz dinlen vucudunda dinlensin bu zamanda. kendini iyi hissedince istanbula gelirsin belki hem bizler burdayiz yardimci oluruz sana hem belki kendiliginden olur bu surede bellimi olur cok gencsin zaten.Allah hepimize guzel yazilar yazsin insallahcok saolun kzlar iyiki varsiniz takdiri ilahi rabbim oyle istedi oyle oldu drum aradiginda kendiside soktaydi ben tutmasina emindi cunku hersey dort dortluktu dio ikincisinde tutmama sansiniz az oldugunu biluyoduk ilaclar yan etki yapmisti yumurtaliklara ama bunlar a kalite 5. vun embriyosuydu tutma cok fazlaydi dedi suan bi testte uygulayamiyrom cunku sebeb yok dedi tutmmaya yarin gelin sizi istanbula yonlendirim dedi ben uzun bi sure istemiyorum cik yoruldum cik yiprandim
Amin canim insallah seninde yolunda gider hersey gun sayariz insallah iptal olmazAllah yardim etsin benim 1 yumurtam dolenmis insallah bolunduyse yarin tek embriyo transferim olcak umarim iptal olmaz. Transferim olursa birlikte gun sayariz
Canim herseyin bir zamani var dedikleri bu olsa gerek ne demekki zamani gelmemis. Canim sana birsey soracagim her sey gercekten mukemmelken olumsuz oldu. Rahim kalinligin kacti biliyor musun yada doktorun ince yada kalin gibi seyler soylemismiydicok saolun kzlar iyiki varsiniz takdiri ilahi rabbim oyle istedi oyle oldu drum aradiginda kendiside soktaydi ben tutmasina emindi cunku hersey dort dortluktu dio ikincisinde tutmama sansiniz az oldugunu biluyoduk ilaclar yan etki yapmisti yumurtaliklara ama bunlar a kalite 5. vun embriyosuydu tutma cok fazlaydi dedi suan bi testte uygulayamiyrom cunku sebeb yok dedi tutmmaya yarin gelin sizi istanbula yonlendirim dedi ben uzun bi sure istemiyorum cik yoruldum cik yiprandim
cnmmm biz aynı gün transfer olmadk mı senle 1 aralık yrn daha 8.gün sayılır yaa yapma bnce belirtin filan var mıKızlarrr bi şey sorucam yarın 9. Günüm hayırlısıyla idrar testi yapıcam sabahleyin mi yapsam dah iyi olur yoksa gün içinde mi? Sabah idrarı mı olacak yani ? Lütfen yardım!!!
Benimde transfer bugun gerceklesti test tarihim 19 aralik senin kacinci gun embriyoduydu kac tane koyulduKizlar bugun transferim gerceklesti kismetse test tarihim18 aralik dualarinizi bekliyorum
Sana katılıyorum canım. Erken dahacnmmm biz aynı gün transfer olmadk mı senle 1 aralık yrn daha 8.gün sayılır yaa yapma bnce belirtin filan var mı
cok saolun kizlar evet cnm rahim.kalinligida cok ii bi sebeb yok yaniCanim herseyin bir zamani var dedikleri bu olsa gerek ne demekki zamani gelmemis. Canim sana birsey soracagim her sey gercekten mukemmelken olumsuz oldu. Rahim kalinligin kacti biliyor musun yada doktorun ince yada kalin gibi seyler soylemismiydi
5.gun embriyosu 2 tane koydular 18 aralik dedi doktorumBenimde transfer bugun gerceklesti test tarihim 19 aralik senin kacinci gun embriyoduydu kac tane koyuldu
İnsallah canim bu gece bana uyku yok.8 yillik evliyim hatta 9 oldu.oyke yorgunum bu mucizeye oyle ihtiyacim var ki anlatamam.hani herkesin cektigi kendine agir ya bende katlanmakta zorlaniyorum sanirim bazen.yinede Rabbim bu gununuzu aratmasin.bi de yrin dogumgunum bi hediye olsa diyorum bana ne guzel olur.firdevs27 canimm yarin icin dualarimiz seninle.. guzel haberler alirsin insallah
hayirli haberlerle gel insallah cnmİnsallah canim bu gece bana uyku yok.8 yillik evliyim hatta 9 oldu.oyke yorgunum bu mucizeye oyle ihtiyacim var ki anlatamam.hani herkesin cektigi kendine agir ya bende katlanmakta zorlaniyorum sanirim bazen.yinede Rabbim bu gununuzu aratmasin.bi de yrin dogumgunum bi hediye olsa diyorum bana ne guzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?