Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Canim ben o agrilari 4 gundur cekiyorum hemde cok siddetli.her an adet olacak gibiyim.sende baska belirti var mi test gunun ne zaman canim?

Tatlim bnm betahcg yuksekte deil isin ilginc tarafi 0.08 degerim . Ilaclari biraktim ama yok adet gelmiyo

Allah razi olsun hepinizden Allah buyuk takdir onun yapcak bisi yok benim.yuzum gulmedi bu sefer tum kalbimle soyluyorumm rabbim hepinizi sewindirsin ins

cnm dün bütün gün senin için girmiştim, umutla bekledik heyecanlandık ama demek ki daha vakti gelmemiş. Umarım bu son hayalkırıklığın olur. en kısa zamanda mutlu haberi alıp, eskiden benim hayallerimde olduğu gibi gencecik bir anne olursun

cnm Allah o güzel gönlüne göre versin, 9 yıllık özlemini bitirsin inşallah. Dualarımız seninle

Kızlar gunaydinlar. Doktorum arada olusan tek embriyomun 5 e bolundugunu 2. Kalite oldugunu transfer yapip yapmamayi bana sormak istediğini soyledi sansimiz az oldugunu ancak yaşimin genc olmasindan dolayi umut oldugunu soyledi gelisiminin yavas oldugunu soyledi bende rahimde belki daha iyi gelisir denemek istiyorum dedim oda bende öyle dusunuyorum dedi . Aranizda varmi 5e bolunenle hamile kalan sansim var mi. Bosa mi umit edecegim

ayyy inşallah canım benim yaa ne güzel bir sürpriz olur..

opera Sen bugun pozitifini gordunn yardimci ol bize dicektimm:))

valla yap testi belirsizlikten kurtul derim, dün ilk defa kabussuz ve deliksiz bir uyku cektim.

valla hücre sayısını bilemem ama kalitesi önemli diye biliyorum, gerci benim doktorum ne 2. kalite embriyoyla ne yakışıklılar doğurttum demişti bir kere..
hani iqradan sonra ben artık blastmış, kaliteliymiş.. önemi olmadıgını gördük..

Kızlar günaydın. Rabbim güzel haberler alacağımız bir gün nasip etsin. iqqraa_ raa canım çok üzüldüm. İnşallah bi daha ki sefere son denemen olur. Daha yaşın genç canım bir gün Rabbim seni'de güldürecek inşallah

@iggra Allah yardım etsin çok zor bi durum biliyorum ama güçlü olmak zorundayız. Güzel günler görmen, evlat sahibi olman ve tüm iyi güzel şeylerin olması için umudumuzu kaybetmiycez....

kızlarrr bgn 8.gün ama hiç kasık ağrısı filan yok yaa normal mi gün yaklastıkça korkmaya baslıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…