Hayirlisi olsun canm benimde iki tane 3.gun embriyosu tranfer oldu pespese alucsz sonuclari hadi bakalim5.gun embriyosu 2 tane koydular 18 aralik dedi doktorum
Rabbim hayirli sonuclar versin canim hayirli ugurlu olsun tedavinBenimde transfer bugun gerceklesti test tarihim 19 aralik senin kacinci gun embriyoduydu kac tane koyuldu
Rabbim bizimde yuzumuzu guldursun insallah insallah bizede yaradanim hamileligi nasip eder yeterki ol desin rabbimHayirlisi olsun canm benimde iki tane 3.gun embriyosu tranfer oldu pespese alucsz sonuclari hadi bakalim
Senden 1 gun sonrayim. Ya bide sanki bi baski hissediyorum kasiklarimda ama agrimi ne tam anlayamadim onun disinda pekte bisey yokCanim ben o agrilari 4 gundur cekiyorum hemde cok siddetli.her an adet olacak gibiyim.sende baska belirti var mi test gunun ne zaman canim?
İnsallah canim isteyen herkese yasatsin rabbim.hayirli olsun tedavileriniz yuzunuz gulsun aldiginiz sonuclarla insallahRabbim bizimde yuzumuzu guldursun insallah insallah bizede yaradanim hamileligi nasip eder yeterki ol desin rabbim
Tatlim bnm betahcg yuksekte deil isin ilginc tarafi 0.08 degerim . Ilaclari biraktim ama yok adet gelmiyoCanım yaa kendimi okuyor gibi hissettim ben de aynı durumdaydım 5. Gün dr um söktürücü iğne yaptı ve akşama büyük sancıyla söktü sonra 2- 3 güne bir gidip beta hcg düştü mü diye kontrol ediyorduk önce çıksın diye gözüne bakarken. Rabbim bi an önce sıkıntından kurtarıp güldürsün yüzünü. Aminnnn
Amin canim insallahİnsallah canim isteyen herkese yasatsin rabbim.hayirli olsun tedavileriniz yuzunuz gulsun aldiginiz sonuclarla insallah
Allah razi olsun hepinizden Allah buyuk takdir onun yapcak bisi yok benim.yuzum gulmedi bu sefer tum kalbimle soyluyorumm rabbim hepinizi sewindirsin ins
İnsallah canim bu gece bana uyku yok.8 yillik evliyim hatta 9 oldu.oyke yorgunum bu mucizeye oyle ihtiyacim var ki anlatamam.hani herkesin cektigi kendine agir ya bende katlanmakta zorlaniyorum sanirim bazen.yinede Rabbim bu gununuzu aratmasin.bi de yrin dogumgunum bi hediye olsa diyorum bana ne guzel olur.
İnsallah canim bu gece bana uyku yok.8 yillik evliyim hatta 9 oldu.oyke yorgunum bu mucizeye oyle ihtiyacim var ki anlatamam.hani herkesin cektigi kendine agir ya bende katlanmakta zorlaniyorum sanirim bazen.yinede Rabbim bu gununuzu aratmasin.bi de yrin dogumgunum bi hediye olsa diyorum bana ne guzel olur.
Kızlar gunaydinlar. Doktorum arada olusan tek embriyomun 5 e bolundugunu 2. Kalite oldugunu transfer yapip yapmamayi bana sormak istediğini soyledi sansimiz az oldugunu ancak yaşimin genc olmasindan dolayi umut oldugunu soyledi gelisiminin yavas oldugunu soyledi bende rahimde belki daha iyi gelisir denemek istiyorum dedim oda bende öyle dusunuyorum dedi . Aranizda varmi 5e bolunenle hamile kalan sansim var mi. Bosa mi umit edecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?