Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

İnsallah canim. Allah herkesin gonlune gore versin insallah kismetimde varsa olur yoksa takdir Allahin.seninde degerin yukselir insallah canim.ne zaman test yaptiracaksin?
İnşallah tatlım. Cuma tekrar yapıcaz eğer normal ilerlerse bi sıkıntı yaşamayacağım inşallah.

Hepinize günaydın bugün izmire geri dönüyorum dün tekrar test yapıldı bir umut ama yine negatif doktorum bir daha denememi olmazsa artık yaptırmamamı söyledi çünkü artık sağlığım bozuluyor bir dahaki denemede olumsuz olursa yumurta donasyonu yapılabilir dedi ama bende onu kabul etmem Hakkımda hayırlısı buymuş Rabbimin vardır bir bildiği destekleriniz için hepinize çok Tşk ederim Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Gittim kizlar verdim kan testini.bakalim bekliyorum 1 gibi cikar dediler bekliyorum.Ama hala adet sancilari icinde kivraniyorum.bakalim hayirlisi artik

Canim guzel haberlerini bekliyoruz dua et bolbol bende şimdi dua ediyorum sana Rabbim hakkında en hayırlısı neise onu versin inşallah

Canım inşallah Rabbim tez zamanda meleğine kavuşturur seni. Diyecek bişey bulamıyorum. Ne desem boş. Rabbim senin hakkında da hayırlısını versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…